Şimdi Ara

t50 mi discoverymi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 700 lira butceye tel alacam kararsiz kaldim t 50 mi gmd mi yardim edin arkadaslat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mtk işlemcilere olan ön yargım nedeniyle t50 diyorum
  • Ikisinide kullanmis biri olarak tartismasiz t50 derim. Aksini iddia Eden marka fanatigidir.

• bence alma bütçe arttır insan daha iyisini istiyor aldıktan sonra
  • Moto g alın ikisinden de iyidir saf android var arayüzü hızlı ve android l yi alma ihtimali yüksek

• T50 Discovery aldığımda T50 olsaydı kesinlikle kaçırmazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 16 Temmuz 2014; 11:35:01 >
  • T50

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • t50 yeterde artar
    discovery kullandım şarj soketine 50 lira isteyince sattım gitti hiç değilse servisi daha iyidir
  • Discovery 16 GB 699 + 50 TL soket parasi 749 TL eder. T50 ise sadece 699 TL. Kesinlikle T50

• T50
  • t 50 ama telefon yeni çıktı yinede biraz beklemek daha mantıklı sorunları sonra belli oluyor kamera fazla önemli değilse moto g de seçenek olarak düşünülebilir.
  • Hocam discoveryi hiç düşünmeyin. Moto g veya t50 alın

• 50 lira daha koy huawei acsend g700 al. Ama 50 lira daha.koyamam dersen kesinlikle T50

• T50

• Moto g

• t50 tabiki
  • kesinlikle t50. kamerası 13 mp karşı oldukça net fotoğraflar çekebiliyor. fiyat performans açısından en uygun telefonlardan biri.
  • T50 tabiki de

• T50 telefon diğeri cin oyuncagi..

• T50 fıyat & performans acısından guzel bır telefon. 5ınc ekranı 13mp kamerası ınsanı cezbedıyor. GMD'den daha ıyı bır telefon oldugu kesın. Ama oyle bır handıkabı varkı benım gıbı dusunenler bu telefondan uzak duracaktır. 16gb depolama alanına sahıp bu telefon kullanıcılara 8gb depolama alanı sunuyormus. 8gb kendı ısletım sıstemıne ve programlarına ayırmıs. Ustelık SD kart slotu yokmus. Alacak olanlar 8gb ıdare etmek zorunda.. (vıdeo ıncelemesınde soylenenler. Onların yalancısıyım) Eger 32gb depolama alanına sahıp modelı gelırse kesınlıkle alınma potansıyelı yuksek olur.
    İşin özü boyle bır telefon tasarlıyorsun ama fazla malıyetı olmayan depolama alanından kısıtlamaya gıdıyorsun.. Madem gıttın o zaman SD32gb kadar destek ver. Ben olsam 32gb modelı veya SD kart destegı olan yenı surumu cıkmadan kesınlıkle almam. Su anda GMD kullanıyorum. Yenıden tel alıcak olsam GMD'de almam Telefondan memnunum ama 2 kere dokunmatık arızasından servıse gıttı (servıs 1 haftada ucretsız tamır edıp gonderdı) ılerleyen donemlerde baska arıza cıkartırmı dıye ınsan kuskuya dusuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 17 Temmuz 2014; 7:30:24 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.