Bildirim
T50 saf android ROM'u nerede?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
http://www.ztedevice.com/support/
Buradan diğer ülkeler için yapılan yazılımları bulabilirsin. Vec4g ispanya da dağıtılmıştı.. @Modceycey
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu siteden İspanya yoigo zte blade vec 4g romunu indirdim fakat kurarken installation aborted hatası veriyor. İspanya romu konularindaki kurulum seklini de uyguladım fakat durum hâla aynı. Yardım edebilecek olan varmı?
Evet cihaz isimleri farklı olduğu için kurulumda hata veriyordur. Kurulum yaparken kodlar cihazı sorgulamaya çalışıyor uygun cihaz olmadığı içinde kurmayarak hata veriyor.. doğrulama kodlarının silinerek uygun cwm veya twrp falan custom recovery varsa onunla kurabilirsiniz...
T50 için donanım haberde başlık açılmıştı oradan bulabilirsin belki de...
quote:
Orijinalden alıntı: Modceycey
Bu siteden İspanya yoigo zte blade vec 4g romunu indirdim fakat kurarken installation aborted hatası veriyor. İspanya romu konularindaki kurulum seklini de uyguladım fakat durum hâla aynı. Yardım edebilecek olan varmı?
ZTE sunucularında sorun var, inen dosyalar hiçbir zaman tam inmiyor hep eksik iniyor. -
İhtiyacım kalmadı. Rootla isteğim özellikleri telefona kavuşturdum. Yinede teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X