gümrük vergili t630 alacağına biraz daha versin kaçak 6600 alsın bence. symbian sız olur mu? msn messenger, yüklenebilir mp3 çalar... bunlar hiçbir şeye değişilir mi? p800, p900 hariç
burakyazualp bazı insanlar symbian'ı sallamadıkları için önemsiz gelebilior. Örnek: 800 milyon werip SL55 alanlar.. O yzden alet telefon olsun telefona benzesin!! diyenler için SE t610-630 çok güzel hele K700 aşmış bi alet.
+1 Symbian kullanmayacaklar için hoş bir masaüstünden başka birşey değil.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by burakyavuzalp</i> <br />e365 sende 3660 mı var yoksa değiştirdin mi <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
abi bende 3650 war 3650 3650..... wala nerden aklinda kaldi 3660 bilmiyom :D
t610 en cok satilan telefonlardandir... cunkuuu alanlar 1 2 ay sonra deistiriyolar :))))) hic tavsiye etmem 65k ekran war ama benim ekrandan 100 kat kotu ve kalitesiz... resimleri desen iggggrenc cekiyo (ister ekranda ister pcde ok kotu duruyo.. aksini soyleyen warsa resimleri upload edebilirim...)
hala güzel bir telefon.tasarım harikası.alınca tasarımı yüzünden telin özelliklerini düşünmezsin.tasarımı çok etkiliyor.arkadaşım t610 aldı.telefonu elime aldım t630 la karşoılaştırdım.t630un ekranı tft olduğu için bariz bir şekilde parlak ve daha iyi resim çekiyor.ama tasarımından çok etkilendim.se t610 tasarımında hafıza kartlı mp kameralı bi tel yapsın bence.
bak bu olursa nokia 7610 ve 6630 umdan vazgecerım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme