Şimdi Ara

T650i için Cam driver,internet ve mms için yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar t650i kullanıyorum acaba t650i için daha iyi fotoloar çekmek için cam driver varmıdır yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_84 -- 2 Kasım 2008; 23:30:35 >

• K770 ile T650 Cam driver, akustikler uyumlu diye biliyorum arkadaşım bir araştır istersen
  • K790i-K800i-K810i paylaşım sayfasında daha yeni paylaşmıştım sondan bir önceki sayfada var K770i ve T650i ye uyumlu bi cam driver var istersen bi dene.

http://rapid-share.com/files/153349015/number1_v4.65_k770_t650.rar.html (aradaki - işaretini kaldırın link açılır)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

K790i-K800i-K810i paylaşım sayfasında daha yeni paylaşmıştım sondan bir önceki sayfada var K770i ve T650i ye uyumlu bi cam driver var istersen bi dene.

http://rapid-share.com/files/153349015/number1_v4.65_k770_t650.rar.html (aradaki - işaretini kaldırın link açılır)

dediğim gibi , Arkadaşım güzel driverler var yükle foto paylaşım arenasında bekleriz fotoğraflarını

• öncelikle yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar cam driverler nasıl yüklenir acaba ben yeni sony ercsson cu oldum yani acemiyim bide cam driveri yükleyince bi sorun yaşarmıyım teli daha dün aldım kampanya vardı 359 ytl ye aldım telpa garantili
  • quote:

: by_84

öncelikle yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar cam driverler nasıl yüklenir acaba ben yeni sony ercsson cu oldum yani acemiyim bide cam driveri yükleyince bi sorun yaşarmıyım teli daha dün aldım kampanya vardı 359 ytl ye aldım telpa garantili

arkadaşım telefonun daha çok yeni bence hemen değiştirme cam driver filan biraz kullan memnun kalmazsan o zaman değiştirirsin. nasıl değiştirildiğide K790i-K800i-K810i yazılım paylaşım konusunun başında anlatılıyo oraya bakarak yapabilirsin.
  • orjinal cam driverle çektiğim fotolar bana iyi gelmedi onun için cam dirver başkamı yüklesem diyorum birde bişe sorucam bu sony ericsonlar "china" malımıdır 2 defa sony aldım biri k810i oda çin malıydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • foto paylaşımlarına baktım benim cıhaz bunlara yaklaşamıyor bile acaba teldemi sorun var yok sa bu modellerin hepsi böylemi arkadaşlar?
  • quote:

by_84

orjinal cam driverle çektiğim fotolar bana iyi gelmedi onun için cam dirver başkamı yüklesem diyorum birde bişe sorucam bu sony ericsonlar "china" malımıdır 2 defa sony aldım biri k810i oda çin malıydı.

quote:

by_84

foto paylaşımlarına baktım benim cıhaz bunlara yaklaşamıyor bile acaba teldemi sorun var yok sa bu modellerin hepsi böylemi arkadaşlar?

hemen karar verme telefondaki modları iyi kullan bulunduğu ortama uygun ayar yapmazsan sonuç iyi olmaz! sonyericsson lar china malı değilde orda da üretiliyo kafana takma yani.

• arkadaşlar 3-5 metreden çektiğim fotolar iyi net ama uzak mesafede çektiğim fotolarda bulanıklık söz konusu bunu gidermenin bi yolu varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_84

arkadaşlar 3-5 metreden çektiğim fotolar iyi net ama uzak mesafede çektiğim fotolarda bulanıklık söz konusu bunu gidermenin bi yolu varmı?

manzara modunu kullanmanı yada auto fokusu kapatman tavsiye ederim
  • fotoğraf kalitesi hangi modda iyidir iki seçenek var biri "iyi" diğeri ise "normal" bende normalde duruyor
  • quote:

fotoğraf kalitesi hangi modda iyidir iki seçenek var biri "iyi" diğeri ise "normal" bende normalde duruyor

tabikide kalite için iyide duracak
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

fotoğraf kalitesi hangi modda iyidir iki seçenek var biri "iyi" diğeri ise "normal" bende normalde duruyor

yardımın için teşekkürler
  •  T650i için Cam driver,internet ve mms için yardım!!!

resimler bulanık çıkıyor anlamdım düşüncesi olan varmı acaba neden böle yakından çektiğim nesnelerin fotolar gayet başarılı
  • arkadaşlar yeri değil ama sormadan geçemeyecem T650 nin tasrımı bence çok güzel ama neden tutulmadı anlamadım ben sizce eksikleri neler yoksa 350 ytlye kaçmaz bu telefon çizilmez ekran falan var
  • quote:

cassio10

arkadaşlar yeri değil ama sormadan geçemeyecem T650 nin tasrımı bence çok güzel ama neden tutulmadı anlamadım ben sizce eksikleri neler yoksa 350 ytlye kaçmaz bu telefon çizilmez ekran falan var

telefon güzel olmasına güzelde ondan önce çıkan 3.2 modeller milleti doyurduğu için pek tutulmamış olabilir. bence şu anda yazılım desteği göz önüne alındığında K790i daha iyi bir tercih olur...

quote:

by_84

resimler bulanık çıkıyor anlamdım düşüncesi olan varmı acaba neden böle yakından çektiğim nesnelerin fotolar gayet başarılı

dostum eğer ayarları doğru yaptığından eminsen cam driver değiştirmeni tavsiye ederim. eğer cam driver değiştirdiğin halde aynı sorun devam ederse servise vermeni tavsiye ederim... sana bi adet daha cam driver upload ettim denersin.

http://rapid-share.com/files/155188608/MicroSuperModeTCybershotT_for_k770-t650_v2.0.rar.html (aradaki - işaretini kaldırın link açılır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolyo -- 18 Ekim 2008; 15:47:53 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

yardımın için teşekkürler

rica ederim lenside temizleyerek titretmeden çekmenizi tavsiye ederim

• arkadaşlar bu kamera için driver yüklemek için program gereklimi ben sony de acemiyim nasıl yüklüycem bu driveri yazılım yükleme sayfasına baktım ama çok karışık geldi öncelikle ne yapmam gerekli ne şekilde yapacamı yardımcı olursanız sevinirim hangi adımları izlemem gerekli telin lenside tertemiz manzara modunda resim çekiyorum bulanık çkıyor anlamadım manzara modunda kapalı havada çektiğim foto örneği sizce normalmi

T650i için Cam driver,internet ve mms için yardım!!!
  • quote:

by_84

arkadaşlar bu kamera için driver yüklemek için program gereklimi ben sony de acemiyim nasıl yüklüycem bu driveri yazılım yükleme sayfasına baktım ama çok karışık geldi öncelikle ne yapmam gerekli ne şekilde yapacamı yardımcı olursanız sevinirim hangi adımları izlemem gerekli telin lenside tertemiz manzara modunda resim çekiyorum bulanık çkıyor anlamadım manzara modunda kapalı havada çektiğim foto örneği sizce normalmi

dostum koyduğun fotolar normal değil netlik yok! sen en iyisi cam driver değiştir. yalnız cam driver değiştirmek için o baktığın konudan daha açık bi şekilde anlatan yer bulman zor. onun için karışık filan demiyeceksin iyice inceleyip yapacaksın başka çaresi yok bunun...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.