Şimdi Ara

T650i için Cam driver,internet ve mms için yardım!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar t650i için "flahs menüleri" kullanmam için ne yüklemem gerekli yardımcı olursanız sevinirim, telefona güncelleme yaptıktan sonra cid53 oldu setoll hata veriyor ne yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_84 -- 30 Ekim 2008; 13:01:04 >
  • quote:

by_84

arkadaşlar t650i için "flahs menüleri" kullanmam için ne yüklemem gerekli yardımcı olursanız sevinirim, telefona güncelleme yaptıktan sonra cid53 oldu setoll hata veriyor ne yapmalıyım

arkadaşım cid53 telefonu destekleyen jd flasherlı far manager var K790i-K800i-K810i yazılım konusunun baş sayfalarında var eğer telefonun flash destekliyorsa swf dosyalarını tpa/preset/system/desktop/flash adresine koyacaksın. diğer thm uzantılı olanlarıda normal temaların yanına koyacaksın...
  • arkadaşlar bişey soracam yardımcı olursanız sevinirim vodafone kullanıcısıyım internetten vodafone sitesine girerek ayarları manuel olarak girmek istedim fakat t650 için ayar bulamadım hemen hemen her tel var fakat t650 yok mms ve gprs için acaba bu tel için buna uygun muadil telefon ayarları varmıdır başka modelin cok acil lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_84 -- 2 Kasım 2008; 23:28:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_84

arkadaşlar bişey soracam yardımcı olursanız sevinirim vodafone kullanıcısıyım internetten vodafone sitesine girerek ayarları manuel olarak girmek istedim fakat t650 için ayar bulamadım hemen hemen her tel var fakat t650 yok mms ve gprs için acaba bu tel için buna uygun muadil telefon ayarları varmıdır başka modelin cok acil lazım

ayarları müşteri hizmetlerinden almanı tavsiye ederim
  • arkadaşlar merhaba belki güleceksiniz ama t 650 i nin fotoğraf çekmeden önce yakınlaştırma yok mu? birde kamera çekimi neden kötü olabilir ? ben kendim k 750i kullanıyorum kamerası daha iyi hatuna bu modeli aldık ama bu özellikler hayalkırıklığı yardımcı olabilecek var mı aranızda şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: muallim70

arkadaşlar merhaba belki güleceksiniz ama t 650 i nin fotoğraf çekmeden önce yakınlaştırma yok mu? birde kamera çekimi neden kötü olabilir ? ben kendim k 750i kullanıyorum kamerası daha iyi hatuna bu modeli aldık ama bu özellikler hayalkırıklığı yardımcı olabilecek var mı aranızda şimdiden teşekkürler

kamera kalitesi biraz düşük bu telefon tasarım telefonu kamerayı açtığında ses açma kapama

tuşlarından yakınlaştırma yapmıyorsa zoom özelliğide mevcut değil

• cevap için teşekkür ederim video kayıtta yakınlaştırma var orada problem yok ben fotoğraf çekerken yakınlaştırma t 650i de oluyor mu olmuyormu onu öğrenmek istiyorum ben de olmuyor yazılım yükletsek olurmu ? teşekkürler.
  • quote:

cevap için teşekkür ederim video kayıtta yakınlaştırma var orada problem yok ben fotoğraf çekerken yakınlaştırma t 650i de oluyor mu olmuyormu onu öğrenmek istiyorum ben de olmuyor yazılım yükletsek olurmu ? teşekkürler.

t 650 de fotoda zoom olayı malesef yok
  • merhaba aslında fotoğrafta zoom var ama eğer ayarlardan çekim moduna gelip panorama veya peşpeşe veya çerçeve modunda çekim yaparsanız zoom özelliğini kullanabilirsiniz benim birde sorum var kamerada çekim esnasında pikselleşme yada kırılmayı önleyecek bir olay yok mu bilgisi olan lütfen yardım etsin benim diğer cebim k750i onda kamera çok daha net ne yapacağımı bilemiyorum 400ytl para verdik karşılığı bu muacaba
  • quote:

merhaba aslında fotoğrafta zoom var ama eğer ayarlardan çekim moduna gelip panorama veya peşpeşe veya çerçeve modunda çekim yaparsanız zoom özelliğini kullanabilirsiniz benim birde sorum var kamerada çekim esnasında pikselleşme yada kırılmayı önleyecek bir olay yok mu bilgisi olan lütfen yardım etsin benim diğer cebim k750i onda kamera çok daha net ne yapacağımı bilemiyorum 400ytl para verdik karşılığı bu muacaba

dediğin çerçeve modu ve panoroma modlarrında mp düştüğü için zoom yapabiliyor mega pikselini düşürerek

zoom yapmayı deneyebilirmisiniz sonuç nasıl cam driver yüklemeyi deneyin ama bu makinadan çok fazla kamera performansı beklemeyin çok küçük lensi var

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.