Şimdi Ara

T650i için Cam driver,internet ve mms için yardım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yüklemeyi denedim ama yapamadım bi yardımcı olun lütfen hangi adımları izlemem gerekli

benim yapdığım adımları şöyle

1- setol 1,11 indirdim klasöre çıkardım
    2-usb driveri kurdum pc ye, telefonu bilgisayara tanıttım
    3-sora setol çalıştırdım tel modelini seçtim
    4-misc filedan zipli tpa dosyasını seçtim ve flash tıklayıp teli c tuşuna basarak pc ye bağladım ama bişey olmadı

cam driveri nasıl yüklüycem ne şekilde bi yardımcı olun lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_84 -- 20 Ekim 2008; 0:01:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

cassio10

arkadaşlar yeri değil ama sormadan geçemeyecem T650 nin tasrımı bence çok güzel ama neden tutulmadı anlamadım ben sizce eksikleri neler yoksa 350 ytlye kaçmaz bu telefon çizilmez ekran falan var

telefon güzel olmasına güzelde ondan önce çıkan 3.2 modeller milleti doyurduğu için pek tutulmamış olabilir. bence şu anda yazılım desteği göz önüne alındığında K790i daha iyi bir tercih olur...

quote:

by_84

resimler bulanık çıkıyor anlamdım düşüncesi olan varmı acaba neden böle yakından çektiğim nesnelerin fotolar gayet başarılı

dostum eğer ayarları doğru yaptığından eminsen cam driver değiştirmeni tavsiye ederim. eğer cam driver değiştirdiğin halde aynı sorun devam ederse servise vermeni tavsiye ederim... sana bi adet daha cam driver upload ettim denersin.

http://rapid-share.com/files/155188608/MicroSuperModeTCybershotT_for_k770-t650_v2.0.rar.html (aradaki - işaretini kaldırın link açılır)

arkadaşım verdiğin driveri yüklemeyi başardım bunun versiyonu 2.0 bendeki 4.1 di ve şimdi sorun çıktı kameraya girmiyor kameraya girerken ana menüye dönüyor orjinal driveri nerden bulabilirim keşke uğraşmasaydım hepsinden olduk şimdi yardımcı olursanız makbule geçer

• quote:

Orjinalden alıntı: by_84

quote:

Orjinalden alıntı: tolyo

quote:

cassio10

arkadaşlar yeri değil ama sormadan geçemeyecem T650 nin tasrımı bence çok güzel ama neden tutulmadı anlamadım ben sizce eksikleri neler yoksa 350 ytlye kaçmaz bu telefon çizilmez ekran falan var

telefon güzel olmasına güzelde ondan önce çıkan 3.2 modeller milleti doyurduğu için pek tutulmamış olabilir. bence şu anda yazılım desteği göz önüne alındığında K790i daha iyi bir tercih olur...

quote:

by_84

resimler bulanık çıkıyor anlamdım düşüncesi olan varmı acaba neden böle yakından çektiğim nesnelerin fotolar gayet başarılı

dostum eğer ayarları doğru yaptığından eminsen cam driver değiştirmeni tavsiye ederim. eğer cam driver değiştirdiğin halde aynı sorun devam ederse servise vermeni tavsiye ederim... sana bi adet daha cam driver upload ettim denersin.

http://rapid-share.com/files/155188608/MicroSuperModeTCybershotT_for_k770-t650_v2.0.rar.html (aradaki - işaretini kaldırın link açılır)

arkadaşım verdiğin driveri yüklemeyi başardım bunun versiyonu 2.0 bendeki 4.1 di ve şimdi sorun çıktı kameraya girmiyor kameraya girerken ana menüye dönüyor orjinal driveri nerden bulabilirim keşke uğraşmasaydım hepsinden olduk şimdi yardımcı olursanız makbule geçer

versiyonda kamera driverde ne yazdığı fazla önemli değil orjinal cam driver burada tıkla indir

http://www.4shared.com/file/67611463/c9ed4654/original_camdriver_t650_r7aa024.html

• "farukk" çok teşekkür ederim arkadaşım düzelttik teli bu arada nasıl driver yüklemeyi öğrenmiş olduk ama senin verdiğin driver ile çektiğim fotolar çok karanlık çıktı sonra video moduna geçtim tel ondan sora sapıttı daha kameraya girmedi kullanamadım dedim servislik oldu heralde ama neyse sonuç olarak galiba bu telefon böle resim çekiyor yada başka bir sorun var orjinal driver yükledim en azından eskisi kullanabiliyorum.
  • quote:

"farukk" çok teşekkür ederim arkadaşım düzelttik teli bu arada nasıl driver yüklemeyi öğrenmiş olduk ama senin verdiğin driver ile çektiğim fotolar çok karanlık çıktı sonra video moduna geçtim tel ondan sora sapıttı daha kameraya girmedi kullanamadım dedim servislik oldu heralde ama neyse sonuç olarak galiba bu telefon böle resim çekiyor yada başka bir sorun var orjinal driver yükledim en azından eskisi kullanabiliyorum.

birkaç fotoda ben çeker eklerim t 650 ile
  • quote:

Orjinalden alıntı: farukkk

quote:

"farukk" çok teşekkür ederim arkadaşım düzelttik teli bu arada nasıl driver yüklemeyi öğrenmiş olduk ama senin verdiğin driver ile çektiğim fotolar çok karanlık çıktı sonra video moduna geçtim tel ondan sora sapıttı daha kameraya girmedi kullanamadım dedim servislik oldu heralde ama neyse sonuç olarak galiba bu telefon böle resim çekiyor yada başka bir sorun var orjinal driver yükledim en azından eskisi kullanabiliyorum.

birkaç fotoda ben çeker eklerim t 650 ile

örnek foto koyarsan sevinirim benim cıhazla karşılatırırım ama verdiğin driverde sorun çıkardı anlamadım

• t650 için menude dolaşırken titreşimli temaları nereden bulabilirim
  • quote:

by_84

arkadaşım ya senin telefonda bi sorun var yada sen yapamadın. ben buraya 2 tane driver koydum 2 sinide denedinmi? koyduğum driverları diğer T650i-K770i kullananlar sorunsuz kullanıyolar! sende neden sorun çıkarsın? orjinal driverı yüklediğinde de fotolarda sorun varsa eskisi gibi bence senin tel. de bi sorun var servise vermeni öneririm.
  • bilmiyorum driveri sorunsuz yüklediğimden eminim artık sorun nerde bilmiyorum işte yeni çektiğim manzara modunda çektiğim foto örneği

T650i için Cam driver,internet ve mms için yardım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_84 -- 21 Ekim 2008; 17:20:05 >
  • driver yüklemeden önce *sağ*sol sol*sol* dan kamera driverin versiyonuna baktım 4,1 di yükledikten sora 2,0 olmuştu ama dediğim gibi ilkten kamerayla tek resim çektim oda karanlık çıktı sonra video moduna geçeyim dedim girmedi ana menüye döndü telefon tekrar kamerayı açmak istediğimde aynı sorun oldu
  • son foto biraz daha iyi gibi. belki telefonda sorun yoktur sen foto çekerken dikkatli çekmeye çalış ayarları ortama göre iyi ayarla.
  • mümkün olduğunca titretmeden çekmeye çalışıyorum fakat neden bulanık çıkıyor anlamadım keşke t650 ile foto paylaşan biri olsaydı en azıdan benim için bi fikir oluşurdu kamera için
  • bi tanede makro ekledim fikirlerinizi yazarsanız sevinirim, bana net gelmedi açıkcası bu makro
    kamerada hüsrana uğradım
  • by_84

çektiğin fotoda cisme uzak kalmışssın makroyu 10cm mesafeden çekmeni tavsiye ederim.
  • bundan önce samsun g600 kullanıyordum lensi bunun kadar kalite değildi ama daha net fotolar yakalıyordu neyse bununla yetinecez artık öyle gözüküyo
  • k 790 t 650 3,2 kamera performansı karşılaştırması ilk fotoda ikiside manzara modunda

k 790 da rader 6,5 cam driver mevcut t 650 orjinal driver t 650 daha yeni kutudan çıkartıp çektim.

fotoda tarih saat olan t 650 diğeri k 790 dır yorumları bekliyorum

iç mekan alaca karanlık modu

by_84 senin için karşılaştırdım crop,netlikte,renkte ve detayda k 790 üstünlüğü göze çarpıyor

fotoların orjinal hallerihttp://rapid-share.com/files/157652254/Yeni_Klasoer__3_.rar.html aradaki çizgiyi kaldırıp indirin

• karşılaştırmaların için teşekkür ederim emeğine sağlık "farukkk"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_84 -- 28 Ekim 2008; 23:06:39 >
  • yeni makro yeni cam driver telefona güncellme yaptım 4.5 iken 4.65 oldu sanki daha iyi çekiyor
  • makro gayet başarılı çıkmış fotolarını 3,2 konusuna eklersen

orada yorumları önerileride alabilirsin
  • arkadaşlar bu telefon için güncelleme olduğunu nasıl anlayabilirim illa telefona güncellememi yapmam gerek onun dışında nereden öğrenebilirim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.