Şimdi Ara

T7 V2.7 Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün siparis vericem ancak aklımda bir soru var;Siparişi ekstra 200 lira harcayarak 1600mhz yerine 2133mhz 16 gb ram ile mi yoksa 1600 mhz i değiştirmeden 120gb ssd ilavesiyle mi vermeliyim ilerki? Ekstradan 200 e yakin lira bütçe var ilk başta ram ı arttirip ssd i sonradan ilave ettirmeye daha yakınım çünkü rami sonradan degistirmek olmaz ama ssd eklenebilir sonradan bu yüzden böyle düşünüyorum..
    Yoksa 2133mhz e arttirmak birsey kazandirmaz mi ilerisi icin ? Fikirlerinizi bekliyorum..Eyvallah

1600mhz ---》2133mhz. 198 TL

120GB SSD ---》 240 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun için 1600 bile fazla... Ssd alirsaniz windowsu ssd ye kuracaginizdan windows daha stabil çalisacaktir gozle gorulur bir farkla.

• 2133 mhz ram mi varmış notebookta ? 1866 olmasın hocam 2133 ben notebook ram i görmedim hiç alırken de yoktu öyle bişey

• quote:

Orijinalden alıntı: huso60

2133 mhz ram mi varmış notebookta ? 1866 olmasın hocam 2133 ben notebook ram i görmedim hiç alırken de yoktu öyle bişey

Evet 1866 ve 2133 mhz olarak 2 secenek bulunuyordu ekstradan ben 2133 olarak satin aldim hatta

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Oyun için 1600 bile fazla... Ssd alirsaniz windowsu ssd ye kuracaginizdan windows daha stabil çalisacaktir gozle gorulur bir farkla.

120×2 SSD ile aldım bir de firmaya sorduğumda 2133 mhz ileriye dönük olarak avantaj sağlar mi diye onlarda önerdi ben de ilave ettim.Yorum için teşekkürler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.