Şimdi Ara

taahhüdüm bitmis, hangi tarifeye geçmeliyim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ttnet'den 8 mb e kadar limitsiz internetim vardı.Şimdi taahhüdüm bitmis, sizce hangi kampanyayı seçmeliyim ttnetden başka isslara geçeyimmi yoksa ttnete devam mı etmeliyim sorunsuz bir şekilde kullanıyordum netimi , ttnetin akıllı paketleri(net+tel+tivibu) nasıldır hız konusunda tivibu sorun çıkartırmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sealed

ttnet'den 8 mb e kadar limitsiz internetim vardı.Şimdi taahhüdüm bitmis, sizce hangi kampanyayı seçmeliyim ttnetden başka isslara geçeyimmi yoksa ttnete devam mı etmeliyim sorunsuz bir şekilde kullanıyordum netimi , ttnetin akıllı paketleri(net+tel+tivibu) nasıldır hız konusunda tivibu sorun çıkartırmı?

http://www.ttnet.com.tr/web/529-2770-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_dsl_kampanyalari/2_ay_ucretsiz_10_ay_indirim_kampanyasi

• quote:

Orijinalden alıntı: wolkytolky

quote:

ttnet'den 8 mb e kadar limitsiz internetim vardı.Şimdi taahhüdüm bitmis, sizce hangi kampanyayı seçmeliyim ttnetden başka isslara geçeyimmi yoksa ttnete devam mı etmeliyim sorunsuz bir şekilde kullanıyordum netimi , ttnetin akıllı paketleri(net+tel+tivibu) nasıldır hız konusunda tivibu sorun çıkartırmı?

http://www.ttnet.com.tr/web/529-2770-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_dsl_kampanyalari/2_ay_ucretsiz_10_ay_indirim_kampanyasi
    Kullandığın pakete göre bu kampanya daha avantajlı;
    http://www.ttnet.com.tr/web/529-2679-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_dsl_kampanyalari/12_ay_indirim_kampanyasi

• quote:

Orijinalden alıntı: -Blacksmith-

Kullandığın pakete göre bu kampanya daha avantajlı;
    http://www.ttnet.com.tr/web/529-2679-1-1/tur/evde_ttnet/kampanyalar_-_dsl_kampanyalari/12_ay_indirim_kampanyasi

Alıntıları Göster
    Teşekkürler 12 aylık kampanya güzelmiş.

• quote:

Dikkat et o kampanya 12 aylık değil.24 ay tahhüt istiyor. Ttnet cinliği.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher22

quote:

Zaten bana uymuyor galiba yalın internet aboneliği istiyor benim telde var başka bakıyorum.ttnet zaten hepsine 24 ay istiyor gördüğüm kadarıyla.
  • quote:

quote:

quote:

Zaten bana uymuyor galiba yalın internet aboneliği istiyor benim telde var başka bakıyorum.ttnet zaten hepsine 24 ay istiyor gördüğüm kadarıyla.

Yalın internet 12 ay.Taahhüdü bitenlerde abone olabiliyor.Tek avantaj sabit tel ücreti yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Yalın internet 12 ay.Taahhüdü bitenlerde abone olabiliyor.Tek avantaj sabit tel ücreti yok.

Alıntıları Göster
    Kampanya yukarıdaki tabloda belirtilen TTNET ADSL ve TTNET Yalın İnternet tarife paketleri için geçerlidir.

• quote:

Kampanya yukarıdaki tabloda belirtilen TTNET ADSL ve TTNET Yalın İnternet tarife paketleri için geçerlidir.

Kampanyadan yeni abone olan ve mevcut taahhütsüz tüm müşterilerimiz 12 aylık abonelik taahhütnamesi imzalayarak yararlanabilir.

• quote:

quote:

Kampanyadan yeni abone olan ve mevcut taahhütsüz tüm müşterilerimiz 12 aylık abonelik taahhütnamesi imzalayarak yararlanabilir.

Alıntıları Göster
    aynen seninkini kullanıyordum
    taahhütsüz olsun diye günlük Hazırnet e geçtik, şimdiden;
    Günlük Kullanım Kotanız Dolmuştur!
    deyor!

• Ağustos kampanyalarını bekleyeceğim.Dsmart net uygun bir kampanya ve taahhütle karşıma çıkarsa hem internet hem dsmart düşünüyorum.Ttnet beraberliğim uzun bir aradan sonra sona erecek.Ttnet böyle istiyor.Adam gibi bir kampanya yok.Çıktığı günden beri üyeyim.

• quote:

Ağustos kampanyalarını bekleyeceğim.Dsmart net uygun bir kampanya ve taahhütle karşıma çıkarsa hem internet hem dsmart düşünüyorum.Ttnet beraberliğim uzun bir aradan sonra sona erecek.Ttnet böyle istiyor.Adam gibi bir kampanya yok.Çıktığı günden beri üyeyim.
    Hayret aramadılar mı seni uzatalım sözleşmeyi gibisinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

Arıyorlar ama hep internetteki kampanyalardan teklif veriyorlar.Ve 24 ay taahhüt istiyorlar.24 ay çok geliyor artık.Ayrıca dsmartta avrupa maçları için uygun.Ayrıca da yan binadaki arkadaşım yıllardır smile dan beri dsmart net kullanıyor çok memnun.

• quote:

quote:

Arıyorlar ama hep internetteki kampanyalardan teklif veriyorlar.Ve 24 ay taahhüt istiyorlar.24 ay çok geliyor artık.Ayrıca dsmartta avrupa maçları için uygun.Ayrıca da yan binadaki arkadaşım yıllardır smile dan beri dsmart net kullanıyor çok memnun.

Alıntıları Göster
    Ben de araştırıyorum ttnet in en uygunu 24 ay sabit fiyat kamoanyası , modem istemezseniz 49,90 TL sabit ücret ödüyorsunuz.2 ay bedava 10 ay indirimli olan yeni abone olacaklar içinmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12nomurat

Ben de araştırıyorum ttnet in en uygunu 24 ay sabit fiyat kamoanyası , modem istemezseniz 49,90 TL sabit ücret ödüyorsunuz.2 ay bedava 10 ay indirimli olan yeni abone olacaklar içinmiş.

Alıntıları Göster
    24 ay tahhütmü olur ya.kabul etmeyin.beni de aradılar suratlarına kapattım...
  • quote:

quote:

Aramasalar şaşırırdım hocam
  • quote:

quote:

24 ay değil mi hocam
  • Ttnet in yalın internet kampanyasının taahhütü 12 aydır.Özellikle bayiye gittim ve sordum.

• quote:

Ağustos kampanyalarını bekleyeceğim.Dsmart net uygun bir kampanya ve taahhütle karşıma çıkarsa hem internet hem dsmart düşünüyorum.Ttnet beraberliğim uzun bir aradan sonra sona erecek.Ttnet böyle istiyor.Adam gibi bir kampanya yok.Çıktığı günden beri üyeyim.

D smarta geçmeyi düşündüm bende şu net+smart olandan internetten baktım smileda bağlantı çok kopuyormuş sorunlu diyorlar.Birde sanırım kotalı internet veriyorlar.sınırsız kullanmam lazım çok download yapıyorum.
  • quote:

Ttnet in yalın internet kampanyasının taahhütü 12 aydır.Özellikle bayiye gittim ve sordum.

aynen doğru siz öyle deyince yalın net kampanya sayfasına baktım orada da 12 ay yazıyor, peki hocam bu kampanyalarda 31 temmuz son yazıyorya yeni kampanya gelir mi yoksa geçmek mi lazım şu an net12 yi kullanıyorum limitsize geçeceğim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.