Şimdi Ara

Taahhüt iptal bedeli yasası?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 3 yıllık superonline fiber kullanıcısıyım. 2. yılın sonunda taahhüt bittiğinde 2 yıl uzatalım dediler ve kabul ettim. ancak yeni taahhütün bitmesine 1 yıl kala adres değişikliği yaptım. yeni adresimde superonline'ın fiber altyapısı olmadığı için adsl bağlayalım dediler. başta istemedim ama 660 lira gibi saçma sapan bi iptal bedeli istediler. ben de mecbur 8mbit 50gb akk'lı bir adsl paketine 55 lira vermek zorunda kaldım(adres değişikliğinde taahhütü bozmadan verebildikleri paket buymuş)

biraz interneti kurcaladığımda 2014'te çıkan yasaya denk geldim. iss firmaların bu tarz taahhüt bedeli isteme haklarının kaldırıldığını gördüm ama tam olarak anlayamadım. kampanya başlangıcım 2015. yani şu an kapatma talimatı versem superonline benden para isteyemiyor mu? müşteri hizmetleriyle konuştuğumda 660 lira ödemeniz gerekecek dediler. alenen yalan mı söylüyorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antygen2 -- 4 Nisan 2017; 22:7:22 >

• Sanırım bir yılı geçtikten sonra bedel odenmiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahir Amca

Sanırım bir yılı geçtikten sonra bedel odenmiyordu

http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2015/01/20150124-2.htm

burada taşınma durumunda aynı fiziksel koşullarda ürün sağlanamazsa taahhüt iptalinde bedel istenmez gibi bişeyler söylüyor. superonline resmen beni resmen boş tehditle kendine bağlı tuttu ve adsl'e 55 lira verdiriyor. telekoma başvurdum bağlandığı anda superonline ile bağlantımı koparacağım.
  • antygen2 A kullanıcısına yanıt
    Taşındığınız yerde Süperonline Fiber hizmeti veremiyor ise Tahaadüt bedeli alınmaksızın İptal edilir sizi yanlış yönlendirmişler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.