Şimdi Ara

Taahhütle iphone 5 alırken GENPA-KVK-TELESERVICE önemi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi iphone 5 alıcam.Araştırıyorum fiyatlar aşağı yukarı aynı.Fakat araştırırken dikkat ettiğim bazıları Vatan'dan al fiyatı uygun diyor bazıları o tarz mağazalardan aldıgında garantisi kendileri oluyor ve telefona bişey olduğunda büyük sıkıntı çektiriyo o yüzden kvk-genpa gibi yerlerden al diyolar.Fakat bu durumda da fiyat farkı ortaya çıkıyor.
    Sizler bu konuda ne diyorsunuz avea turkcell gibi yerlerden mi alınmalı taahutlu veya normal ya da mağazalardan alındığında garanti durumunda ciddi bi sıkıntı çıkıyor mu?Yani garanti amaçlı biraz daha para verip taahutlu ya da turkcell gibi yerlerden almak mantıklı mıdır ?

Teşekkürler...

• Taahütle garantinin ne alakası var. Teleservice garantili al alabiliyosan nerden aldığının bir önemi yok çünkü zaman zaman aynı mağzadaki iphone 5 lerin garanti firmaları değişebiliyo bir gitmiş genpa cihazı var 1 ay sonra bir gitmişsin bightstar cihazı gelmiş vs. Fiyatlara bak en ucuz neresiyse ordan al garanti teleservis , genpa , bightstar , mobiltel den herhangi biri olabilir. Garantiler nasıl olsa işine geldiği gibi hareket ediyo cihazını garantiye verirsen şansın varsa sıfırıyla değiştirirler , yoksa sıvı teması kullanıcı hatası deyip eline tutuştururlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence mumkunse teleservice garantili al. telefonu alali tam bir sene oldu. iki kere sifir cihaz degisimi yapildi. parca degisimi yapmadiklari icin genelde ( 90%) cihaz degisimi verilir.
    bazi arkadaslar memnun olmayabilir ancak ben gayet memnun kaldim. sadece bir kere magdur ettiler onu da gidip konusarak cok rahat hallettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: rustemkocadag

bence mumkunse teleservice garantili al. telefonu alali tam bir sene oldu. iki kere sifir cihaz degisimi yapildi. parca degisimi yapmadiklari icin genelde ( 90%) cihaz degisimi verilir.
    bazi arkadaslar memnun olmayabilir ancak ben gayet memnun kaldim. sadece bir kere magdur ettiler onu da gidip konusarak cok rahat hallettim.

Katılıyorum
    Teleservice 1 numara.
  • genpaya dün gönderdiğim ip 5 cihazda zil tonu çalmıyor du mekanik parça (buzzer) değiştirmişler. garantide genpa abartı bir kriter değil bilin sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa5532

quote:

Orijinalden alıntı: rustemkocadag

bence mumkunse teleservice garantili al. telefonu alali tam bir sene oldu. iki kere sifir cihaz degisimi yapildi. parca degisimi yapmadiklari icin genelde ( 90%) cihaz degisimi verilir.

Katılıyorum
    Teleservice 1 numara.

Ben de Genpa ile yaşadıklarımı kısaca anlatayım. Yaklaşık 1,5 sene önce 3gs almıştım. 1.senesinde panic.plist hatası ve home tuşu hassasiyet kaybı nedeniyle servise yolladım. Kargonun gitmesi gelmesi 9 gün içinde swap cihaz ile değiştirdiler. Gelen cihazın ekranında leke vardı ama uğraşmak istemediğimden o şekilde kullanmaya devam ettim. Fakat geçen gün cihaz kendiliğinden kapandı ve açılmadı. Dfu mode vs.de fayda etmedi. Servise yolladım. Pili ve ekranı değişip yollamışlar. Ekran değişmesine rağmen bunda da leke vardı. Tek fark lekenin yeri değişikti. :) Yine dedim önemli değil kullanayım ama bir saat sonra kapandı. Hemen kullanıcı verileri ve tanılara baktım. Panic.plist hatası gözüküyor. Ertesi gün tekrar servise yolladım. Bunun donanımsal bir arıza olduğunu ve servise 3. cihaz yollayışım olduğundan değişim istediğimi rica ettim. 5-6 gün içinde yeni (swap) cihaz yollamışlar.

Velhasılı garanti süresi boyunca iki değişim bir tamir olayı gerçekleşti. Hiç birinde de sıvı teması vs.olmuş gibi bir zorlukla karşılaşmadım. Ben de memnun sayılırım Genpa'dan...

• Teleservice kullanıcı hatasında gözünün yaşına bakmaz bunu bilesin. eğer düşürmüyorsan kesinlikle Teleservice al çünkü paso değişim alıyorsun sınır yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 8 Haziran 2013; 13:19:33 >
  • Genpa almada hangisini alırsan al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlgilenen herkese teşekkürler..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.