Şimdi Ara

Taahhütsüz, 4.5g, 50gb veya 75gb kotalı internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlayan, herhangi bir operatör, var mıdır ? 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey V -- 1 Temmuz 2018; 18:59:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Taahhütlü ve azıcık kazıklı olarak Turkcell yapıyor bir şeyler. Taahhütsüz 2018'de sanmıyorum, 2020'den sonra bakmak lazım. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Taahhütlü ve azıcık kazıklı olarak Turkcell yapıyor bir şeyler. Taahhütsüz 2018'de sanmıyorum, 2020'den sonra bakmak lazım. :D
    Taahhütleri kaç ay ? Ve fiyat nedir ?

Evet zaten taahhütsüz bayağı aradım fakat bir türlü bulamadım, belki gözden kaçırmış olabilirim 🙄 diye açtım konuyu.

• 3 mbps sınırsız verseler razıyım ama o bile yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

3 mbps sınırsız verseler razıyım ama o bile yok
    4.5g 150mbps ile 300mbps hızında 50gb kotalı24 ay taahhütlü olanı var turkcellin ama gel gelelim adeta vermemek için çaba göstermişler zira şartları şöyle; "superonline adsl bağlatmak isteyipte altyapı olmamasından kaynaklı internet bağlatamayan ve 90 gün içinde data hattı alanlar faydalanabilir"😒

Ekleme: Turkcell m.hizmetlerini aradım şimdi amatörler anlat anlat birbiri ardına 3 kişiye bağladılar 👎 onca anlatmama rağmen teki de anlamadı tam ne istediğimi, en son bağlanan 169tl fiyatı, turkcell bayilere uğrayın dedi. Bir ara uğrayım bakayım neymiş 🤔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey V -- 2 Temmuz 2018; 3:20:41 >
  • Bey V kullanıcısına yanıt
    Laf olsun torba dolsun bir paket zaten, 50gb kotada o hızı verse ne olur vermese ne olur ayrıca ensar vakfını hala unutmadık üstüne para verse turkcell kullanmam en makul tt de 29 tl 20 gb var suan keşke 50 gb fln çıksa ama yok henüz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Laf olsun torba dolsun bir paket zaten, 50gb kotada o hızı verse ne olur vermese ne olur ayrıca ensar vakfını hala unutmadık üstüne para verse turkcell kullanmam en makul tt de 29 tl 20 gb var suan keşke 50 gb fln çıksa ama yok henüz
    Gece 2 sabah 8 kotadan yemiyor diyenler var öyleyse eğer o zaman hız işe yarayabilir.

Tt'yi de bugün arayıp bi sorup soruştururum kıyıda köşede var mı kampanyaları diye, kimbilir belki kişiye özel kampanya da sunabilirler. Para girişi sonuçta.😏

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bey V

Gece 2 sabah 8 kotadan yemiyor diyenler var öyleyse eğer o zaman hız işe yarayabilir.

Tt'yi de bugün arayıp bi sorup soruştururum kıyıda köşede var mı kampanyaları diye, kimbilir belki kişiye özel kampanya da sunabilirler. Para girişi sonuçta.😏

Alıntıları Göster
    Gece 2-8 arası yemiyor.

83 tl ödüyorum (boş port olmayanlar için yapılan indirim)

• quote:

3 mbps sınırsız verseler razıyım ama o bile yok
    Superbox denen zimbirtida akk dolunca kota 8 mbps dusuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jazzalyn

Gece 2-8 arası yemiyor.

Alıntıları Göster
    Bir de 90 günlük data hattı olması lazımmış, hadi boş port olmayan adres bulunur da 90 günlük kredisi yüksek hat bulunmaz onun için bunu eledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey V -- 2 Temmuz 2018; 13:50:30 >
  • quote:

Bir de 90 günlük data hattı olması lazımmış, hadi boş port olmayan adres bulunur da 90 günlük kredisi yüksek hat bulunmaz onun için bunu eledim.

Alıntıları Göster
    Ben ses hattı ve data hattını aynı anda aldım, 90 gün falan hikaye.. Yanlış bilgilendirilmişsiniz.

Gidin bayiye verin indirim kodunu 2 hat + cihazı alın.

• quote:

Ben ses hattı ve data hattını aynı anda aldım, 90 gün falan hikaye.. Yanlış bilgilendirilmişsiniz.

Gidin bayiye verin indirim kodunu 2 hat + cihazı alın.

Alıntıları Göster
    Bizzat kampanyanın detay kısmından okudum.

Ses hattı mı, onun görevi ne ?

• quote:

Bizzat kampanyanın detay kısmından okudum.

Ses hattı mı, onun görevi ne ?

Alıntıları Göster
    Ses hattı normal arama yaptığın hat oluyor.

Data hattında arama yapamıyosun sadece net.

• quote:

Ses hattı normal arama yaptığın hat oluyor.

Data hattında arama yapamıyosun sadece net.

Alıntıları Göster
    Peki o normal hattı almak zorunlu mu ? Zira ihtiyaç yok, farklı operatörden hat var. Bana lazım olan internet.

• quote:

Peki o normal hattı almak zorunlu mu ? Zira ihtiyaç yok, farklı operatörden hat var. Bana lazım olan internet.

Alıntıları Göster
    Evet zorunlu, en düşük tarifeyi yapabilirsin ve 2. ay hattı dondurabilirsin.

• Bilgi için teşekkürler.

• quote:

Gece 2-8 arası yemiyor.

Alıntıları Göster
    Hocam gece 2-8 arasında mevcut 50gb kotadan yemeyip sınırsız mı oluyor bende 50gb turkcell vınnwifi var

• quote:

Orijinalden alıntı: mrsavas02

Hocam gece 2-8 arasında mevcut 50gb kotadan yemeyip sınırsız mı oluyor bende 50gb turkcell vınnwifi var

Alıntıları Göster
    Evet aynen öyle, 2-8 arası sınırsız oluyor. 50mbps download ile çatır çatır filmleri indiriyorum :D
  • quote:

4.5g 150mbps ile 300mbps hızında 50gb kotalı24 ay taahhütlü olanı var turkcellin ama gel gelelim adeta vermemek için çaba göstermişler zira şartları şöyle; "superonline adsl bağlatmak isteyipte altyapı olmamasından kaynaklı internet bağlatamayan ve 90 gün içinde data hattı alanlar faydalanabilir"😒

Ekleme: Turkcell m.hizmetlerini aradım şimdi amatörler anlat anlat birbiri ardına 3 kişiye bağladılar 👎 onca anlatmama rağmen teki de anlamadı tam ne istediğimi, en son bağlanan 169tl fiyatı, turkcell bayilere uğrayın dedi. Bir ara uğrayım bakayım neymiş 🤔

Alıntıları Göster
    Türk Telekom 20gb prime 45 tl ilk 3 ay +30gb var taahhütlü ama

• quote:

Orijinalden alıntı: nefendim

Türk Telekom 20gb prime 45 tl ilk 3 ay +30gb var taahhütlü ama

Alıntıları Göster
    Taahhüt işi bozuyor. Başlıktaki gibi şöyle bir tarife olaydı 80tl'ye kadar ücret verirdim. Bakalım belki ileride böyle kampanyalar çıkarırlar, ya da vardır öyle bir şey de umuyoruz malumatlandıran olur bizi, 🙄 başlık altından.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.