|
Taahhütsüz interneti tercih etmek için 5 neden
-
-
ve 1000 mbps olan altyapı'da 100 mbps üzeri hız rüyası görmek gibi bir şey.
-
Önceden taahhüt ile bizi sömürürlerdi. Şimdi öyle bir enflasyon var ki taahhüt olmayınca her ay zam yiyorsun.
Firmalar da farkında artık 2 yıllık yerine yıllık taahhüt yapıyorlar..
-
Taahhütsüz 10 sene önce falan mantıklıydı da şu enflasyonist ortamda her türlü 24 ay taahhütlü tercih ederim.
Bir de telekom altyapılı fiber abonelerine artık yüksek hızlar sunabilmeleri gerekiyor, 1Gbit vermedikleri için bırakmak zorunda kaldım malesef.
-
Yahu TurkNet evimize hizmet getirdi de biz mi almadık? Yok, TurkNet yok bulunduğum mevkiide maalesef. Hem de şehrin merkezi.
Kurtarın bizi TT'dan sayın TurkNet. FTTH istiyorum.
-
bosver kardes gelmesin. 1000mbps alsanda 5 mbps alsanda ayni parayi oduyorsun. Sorun olmayan yerlerde birsey yok ama sorunlu bolgedeysen kanser olursun. Telesekreter dinlemekten. Sisteme sadece ariza kaydi actirmaktan baska hicbir ise yaramaz . Dh ye bakipta yazilanlwrdan etkilenmeyin. Turknet kullanan es dost akraba varsa fikirlerini alin yeterli
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
türknetin kendi alt yapısının olmadığı yerlerde geçmenin bir mantığı yok.
-
Türknet keşke internet fenomenlerinin evine fiber çekmekle uğraşacağına altyapısını genişletse de biz de kullanabilsek!
-
valla youtubeda hangi fenomen cıksa karsıma evı ne gigafiber götürmüşler iyice tiksindirmeye başladı bu durum 2 sene önce gebze mustafapaşa mahallesi planlamada dediler 2 senede sadece osmanyılmaz arapçesme ve sultanorhanı yapıp bıraktılar ne zaman sorsak ne zaman gelicek alt yapı diye devlet sırrı gibi saklıyorlar
-
1. memnun kalırsam neden iptal edeyim. kalmazsam zaten öder çıkar başkasına mecbur geçerim.
2. sabit fiyat zaten taahhütlüde. artmaz. daha iyi.
3. yüksek pakete zaten geçebiliyorsun. düşük pakete geçiş yok.
4. deneyip zaten 1. ay vazgeçebiliyorsun. kanunda var diye biliyorum.
5. yeni altyapı gelince zaten kaç ay kaldıysa adamlar ödeyip geçiş yapabiliyorlar. bağlı kalınıyor diye birşey yok. max 2-3 ay beklenir yenisine geçilir.
-
6. madde olarak da iş bilmemek, ekonomiden anlamamak eklenebilir.
Taahhüt = Borçlu yapar ( Cayma bedeli)
Peşin Ödeme = Alacaklı yapar (Geri iade)
Taahhütsüz = Endişeli yapar ( Zam)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 23 Kasım 2023; 14:28:33 > -
Yılların turknetlisi olarak beni bile tiksindirdi bu iş, comneti keşfettiğimden beri kafam rahat, veriyorum yıllık parasını en karta 6 taksit böldürüyorum sen sağ ben selamet. kendi kendime referans olup evde işte yazlıkta bir ay ekstra abonelik alıyorum vs vs. Turknet herkese o paraya 1000mbps verirse belki düşünürüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 yıllık taahhütüm kaldı, 1gbps hıza 410 lira ödüyorum bence fena değil. Bakalım Ttnet taahhüt bitince ne isteyecek :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamam, anladık yine Türk.Net...
-
Turknet hala Türk Telekom altyapısında maksimum 100 mbps mi veriyor yoksa alınabilecek maksimum hız mı veriliyor
Eyvallah da TT'de 2 sene taahhüt ile kilitliyor seni. ADSL hizmeti alıyoruz hala, 2003'ten kalma. Ben FTTH isterim evime, bu da zaten 1 GBit hız verir.
FTTH=Fiber-to-the-home yani evin içine kadar geliyor fiberoptik kablo.
Adamlar uzaya roket gönderip dikine geriye indiriyor, biz bir kabloyu eve kadar uzatamayacak mıyız! Türk milleti zekidir ve çalışkandır!
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Önceden taahhüt ile bizi sömürürlerdi. Şimdi öyle bir enflasyon var ki taahhüt olmayınca her ay zam yiyorsun.
Firmalar da farkında artık 2 yıllık yerine yıllık taahhüt yapıyorlar.. |
Türknet keşke internet fenomenlerinin evine fiber çekmekle uğraşacağına altyapısını genişletse de biz de kullanabilsek!
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X