Şimdi Ara

Taahhütsüz maximum mobil internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 1-2 aylığına sabit internet bağlantısı olmayan bir yerde kalmam gerekli, önce Türk Telekomun 2 ay taahhütlü yazlık internet paketini düşündüm fakat 2 ay için modem vs. satmaya çalışıyorlar, modem işlerine çok girmek istemediğim için kablolu sabit internet mümkün değil gibi. Superbox'ta da 24 ay kontrat yapıyorlar ve ilk ay 500 GB hediye diyorlar, daha sonra cayma durumunda o "hediye" olan 500 GB için 400-500 liralık cayma bedeli falan yansıyor. Bu nedenle taşınabilir sabit internet opsiyonu da kalmıyor.

Ben de mobil internetlere bakmaya karar verdim, mevcut Turkcelldeki hattımın taahhütü de bu ay sonlanacağı için herhangi bir operatörden paket alabilirim, en mantıklısının faturasız bir hat ile tekrar tekrar alınabilir yüksek GB bir paket gibi geldi. Ortalama 50-100 GB arası bir internet gerekli sanırım, hotspot açarak kullanmam gerekiyor. En mantıklı çözümü hangi operatörün hangi paketinde bulabilirim acaba? Bilgisi olan paylaşabilirse sevinirim.

Şimdiye kadar bulabildiğim kadarıyla Türk Telekom Prime geçişlerinde ilk 3 ay 30 GB ekstra veriyorlar, 25 GB olan Prime Eksper 25 tarifesi taahhütlü fiyatı 79, taahhütsüz fiyatı 109 TL ya da Prime Efsane 20 tarifesi taahhütlü 45, taahhütsüz 70 TL. En yüksek datayı bu şekilde alabiliyorum sanırım. Vodafone'da 109 TL'lik faturalı ek paket olan Yazlık Paket vardı fakat çağrı merkezi kullanıma açık olmayan bir paket dedi. Bu nedenle en mantıklısı TT'ye taahhütsüz geçmek gibi şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 9 Ağustos 2020; 2:18:22 >

• https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/sayfalar/faturasiz-mobil-wifi-paketleri.aspx. Bu paketler ses aramasına kapalı, ona dikkat et...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Turkcell'e bakmayın 150 TL'ye 50gb hotspot paketi satılıyor. Bu durumda ben olsam Vodafone çekiyorsa pass paketlerinden alır kullanırım

• Bende bu konuda aynısı ile ilgileniyorum

• Hocam 150 TL 50GB da işimi görürdü zaten 1-2 aylığına lazım. Ama taahhüt zorunluluğu var, faturalı ses hattı için Hotspot paketi ise ek paket olarak 195 TL -50 GB. Bir de Mobil Wifi paketleri var ama taahhüt var, aylık abonelik yine 200 TL civarı. Aynı 50 GB TT'de faturasız zaten 109 TL.

Interneti bilgisayarda kullanacağımdan Vodafone passler sanıyorum ki işlevsiz olacaktır. TT'deki faturasız data paketi ya da taahhütsüz olarak 2 aylığına TT faturalıya geçmek en mantıklısı gibi şu an, pazartesi bayiye gidip soracağım ikisini de
  • bir zamanlar o paket 99TL idi. Demek 150 olmuş vaybe.
  • Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    Sonunda hangisi daha mantıklı karar verirseniz bilgi verir misiniz görüşünce ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Taahhütsüz İNTERNET ???
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/ek-paketler/super-hotspot-50-gb

Bu pakette taahhüt yok iptal etmediğiniz sürece her ay yenileniyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.