Şimdi Ara

Taahhütten Kurtulmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mayıs ayında ben askerdeyken annem TTNet'ten Hipernet Hızı Keşfet 35 GB AKN paket bağlatmış (modem ile birlikte) ve 24 ay taahhüt vermiş. Şimdi benim askerlik bitmiş durumda ve ağır internet ihtiyacına gereksinim duyuyorum. 1080p film indirip izleyen biriyim, o yüzden AKN aynı gün doluyor.

İhtiyacım olan paket ise:
    - AKN'si olmayan
    - En düşük 16 mbps
    - ADSL veya VDSL bir paket (Fiber bulunduğum bölgede yok ancak 100 mbit'e kadar VDSL kaldırıyormuş.)

TTNet içerisinde paket değiştirmek istediğimde bana Hipernet kategorisindeki diğer seçenekleri sunuyorlar ama hepsinde AKN var. Ve işte saçmalık burada başlıyor: TTNet içerisinde ADSL kategorisindeki 16 mbit bir pakete geçmek istesem ve üstüne 24 ay taahhüt versem bile 250 TL mevcut taahhüt bozma bedeli ödeyecekmişim.

Fixnet, Goonet vb. firmalara geçmek için 500 küsür TL taahhüt bozma bedeli ödemem gerekiyor. En azından modemin ücretini almadan geri verme vs. bir yolu yordamı yok mudur arkadaşlar? AKN'siz bir pakete geçmek için illa ki düdüklemek istiyorlar, özellikle de modem üzerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st34m -- 11 Kasım 2015; 23:46:44 >

• Taahhüt bozma hakkında bilgim yok fakat AKN nin olmadığı bir tarife yok hiçbirinde. Ttnet, kablonet, Superonline hepsinde adil kullanım kotasi var. Eskiden ttnet altyapısı kullanılıyor ondan mecbur kalıyorlar sanıyordum ama şuan Superonline ve Turksat Kablonet gibi kendi altyapısı olan firmalar da AKN kullanıyor.

He hiç mi yok sınırsız Akn siz tarife ? Var. Fakat 100 TL civarlarında onlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: finwefeanor

Taahhüt bozma hakkında bilgim yok fakat AKN nin olmadığı bir tarife yok hiçbirinde. Ttnet, kablonet, Superonline hepsinde adil kullanım kotasi var. Eskiden ttnet altyapısı kullanılıyor ondan mecbur kalıyorlar sanıyordum ama şuan Superonline ve Turksat Kablonet gibi kendi altyapısı olan firmalar da AKN kullanıyor.

He hiç mi yok sınırsız Akn siz tarife ? Var. Fakat 100 TL civarlarında onlar.

Aylık 150-160 tl kadar bütçe ayırabiliyorum ve bu fiyat aralığında 16 mbit hatta 32 mbit bile var (Fixnet). Ancak saçma olan TTnet içerisinde başka bir kampanyaya taahhüt versem bile devam edemiyor oluşum. Taahhüdü bozmaya kalkınca bir modem yüzünden 500 tl fatura çıkarıyorlar şaka gibi

• Turksat kablonet varsa binada yada Superonline fiber onlara geç derim bu ikisinin de kotasiz tarifesi var. Ben fixnet i ilk kez duyuyorum açıkçası o yüzden onu bilemicem.

Düz mantıkla şöyle bir hesap yaparsak belki zararsız anlatırsın. Ama önce modemi iade etme seçeneği olup olmadığını öğrenmen lazım. Genelde hepsi modemi iade ettiğin takdirde modem ücretini iptal cezasına yansitmiyolar.

Modem olayından kurtulursan zaten 6 ay olmuş 6 ayın cezası o kadar yüksek değildir. Genelde normal fiyat ile taahhütlü fiyat arasında 20-30 TL oynar. 30 desen 30*6 180 tl ile kurtulursun eğer modemi iade edebilirsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.