Şimdi Ara

Taahütüm bitiyor nasıl bir süreç izlemem gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 15.10.2018 tarihinde 50mbps 150gb akn'li paketimin taahütü bitiyor sadece 24mbps hız sundukları için vodafone 100mbps 100gb akn'li pakete geçiş yapmak istiyorum bu süreç nasıl işliyor hangi tarihte başvuru yapmam gerekiyor, süperonline'a ekstra bir iptal talebi oluşturmam gerekiyor mu yoksa vodafone bu işlemleri benim yerime hallediyor mu?

• Bunu ben de merak ediyorum 2 ay var daha bitmesine ama mesajım bulunsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı durum mevcut 13.10.2018 de bitiyor benimkide.
  • Benim bitti 2-3 ay önce. Yeni yıla kadar aynı paketimi taahhütsüz kullanıyorum. Bi 20 lira fazla ödüyorum şu an ama olsun. Tüm paketler saçma sapan şu an.
  • Merhaba taahut suresinin bitmesine 2 3 gun kala geçmek istediginiz iss hatin tasinmasi icin basvurda bulunmaniz gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feartrojen F kullanıcısına yanıt
    Süperonline bitmeden en az bir hafta önce iptal ettirmen lazım gün geçerse taahütsüz fatura kesebilirler vodafone a direk başvur
    Ama superonline iptal olmamışşa vodafone bağlamayız der oyüzden iptal etmediğini söyleme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone’a deki Superonline’dan size taşıycam internetimi. Onlar yazi yolluyor Superonline’a ve hattini tasiyolar. Ayrica ceza cikarsa bazi firmalar kendisi oduyor. Mesela turknet 120 tl ye kadar taahhüt cayma bedelini ödüyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeni abonelik başvurusu yapacağım bende. Ama 2018 in sonunda Akk kalkacak diye biliyorum. Şu an 2 yıl taahhütlü abonelik açtırmak mantıklı mıdır yoksa 2 ay beklemek mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.