Şimdi Ara

Tab s6 mı yoksa tab s7 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S6'nın amoled ekranlı olması büyük avantaj. S7 daha üst versiyon olmasına rağmen lcd ekranı var.

Kalem konusunda s7 daha iyi sanırım. (Gecikme süresi daha kısa)

İşlemci konusunda da s7 daha iyi duruyor.

İşlemci iyileştirmesi ve kalem açısından s7nin fiyat farkına değer gözüküyor ama buna karşılık lcd ekran olması kafamı çok karıştırdı.

Sizce hangisi tercih edilir. İşlemci farkı için amoled ekrandan vazgeçmek mantıklı mı? İşlemci farkına değer mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben tab S6 kullanan biri olarak benim ekranımda sikinti var (jelly efekt )dik kullanımda.tab S7 nin işlemcisi bu senenin en güçlülerinden biri ikinci olarak tab S7 bir sene şuandan itibaren 3 güncelleme yanlış hatırlamıyorsam tab S6 2 güncelleme alacak.Tab S7 120 hz Tab S6 60hz ekran yenileme hızına sahip.Eger not alacaksan tab S7 daha avantajlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jelliy effect tabletle mi alakalı yoksa işletim sistemiyle mi alakalı acaba. İşlemcisi kuvvetli diye biliyorum, işletim sisteminden dolayı olabilir mi acaba.

Daha yeni samsung tab A7 aldım ama çizim yapmak için yeterli gelmedi bana. Günlük kullanım açısından çok iyi cihaz ama benim ihtiyaçlarım doğrultusunda kalemli modelleri tercih etmem gerekirmiş.

Bir de yüksek işlemci gerektirecek civilization 6 ve tropico gibi strateji oyunları oynuyorum. O yüzden bunları da akıcı oynatmasını istiyorum.

Pubg gibi oyunlar oynamadığımdan 120hz ekrana gerek olup olmadığı konusunda emin olamadım.

İpad air almayı düşündüm. Çizim ve oyun optimizasyonu konusunda apple çok iyi olduğunu düşünüyorum ama o da cihaz 5800tl, kalem de 1200tl olunca 7bin tl'lere çıkmam gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi switel -- 6 Kasım 2020; 11:30:33 >
  • Şöyle yanlış bilmiyorsam Tab S7 modelinden xbox oynanabiliniyor ama bunu bir araştırın. Eğer Çizim yapacaksanız bununla ilgili yorum yapamam çünkü ipad denemedim. Jelly effect ekranla ilgili.

• switel kullanıcısına yanıt

Eğer çizim yapacaksanız Tab S7 daha avantajlı çünkü kalemin gecikme suresi 9ms ve ekran hızı 120 hz

• S7 plus modelinin 9ms diye biliyorum. S7 modeli 20ms gecikme süreli.

• Tab S6 ile ilgili herhangi bir sorunuz olursa seve seve cevaplarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galaxy Tab ve Note Farkı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Jelly effect menülerde de oluyor mu? Yoksa sadece internette dolaşırken mi oluyor?

Video izlerken vs bir sıkıntısı var mı?

• Jelly effect sayfa kaydirirken oluyor eger yatay kullanirsan fazla goze çarpmaz ama dikeyde net olarak gözlersin instagram uygulamasında dahi olabilir ama göze carpmayabilir

• tab s6 mı tab s7 mi kampanya ile s7tab 4800 fiyat iyimi yoksa 4300 huwai mate pro mu

• APPLE CİLERE SORSAM 20 KERE CEVAP VERİRLERDİ. SAMSUNG BİTMİŞ. HUAWEİ ALICAM BU GİDİŞLE YADA APPLE

• Tab S7 en düşük 4999 sen nerede buldun 4800e

• Tab s6 hakkında sorun olursa cevaplarım ama tab S7 ve matepad pro hakkında bildiklerim kağıt üstünde bilgiler

• S7

• 3920tl huawei aldım orjinal kalem hediyesi ile üstüne kılıf ve nano ekran koruyucu aldım. kılıf yan sanayi. samsung ga da kazıklanmdım:) n11 444tl indirim kuponunu kullandım o yüzden fiyat çok uygun oldu

https://www.n11.com/urun/huawei-matepad-pro-6-gb-128-gb-108-tablet-1355731?magaza=huaweiturkiye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.