Şimdi Ara

Tablet Alıcam Ne Önerirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben tablet almaya karar verdi bütçem 200-250 tl arası ,asıl alma amacım internete girmek ,wifi çekim gücü iyi olsun yeter , Arkadaşımın bi tane piranha ableti vardı PIRANHA Business Tab 10.1 bi kaç gün incelemek için aldım tabletin özellikleri gerçekten çok iyiydi ama wif çekim gücü hoşum gitmedi modem yan odada ben salondayım çok az geçiyor hatta çekmiyor bile denebilirdi ..Oyun konusunda da sıkıntı yaratmazsa iyi olur.. var mı bana öneebileceğiniz tabletler arkadaşlar?

• Tabikide concord
  • bende Nextbook Premium7SE var, bizim modem salonda, ben odamda hic bir problem yasamadan interneti kullaniyorum.
    wifi cekim gucu gayet guzel. Diger butun ozelliklerinden de memnunum
    Bonubon dan 6 taksitle aldim, tavsiye ederim.

http://www.bonubon.com/istanbul/firsat/nextbook-premium-7se-tablet
  • Padopia 7" Power modelini tavsiye ederim çift kamera , 16 gb bellek , ips ekran, android 4 işletim sistemi daha neler nelerrr hatta kardeşim sınav dergisi dershanesine kayıt oldu :) padopia tablet pc hediye ettilerrr :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: winner44

Merhaba arkadaşlar ben tablet almaya karar verdi bütçem 200-250 tl arası ,asıl alma amacım internete girmek ,wifi çekim gücü iyi olsun yeter , Arkadaşımın bi tane piranha ableti vardı PIRANHA Business Tab 10.1 bi kaç gün incelemek için aldım tabletin özellikleri gerçekten çok iyiydi ama wif çekim gücü hoşum gitmedi modem yan odada ben salondayım çok az geçiyor hatta çekmiyor bile denebilirdi ..Oyun konusunda da sıkıntı yaratmazsa iyi olur.. var mı bana öneebileceğiniz tabletler arkadaşlar?

Merhaba hocam bende smarttab stc15 var, cok memnunum. Hepsiburadada 239tl
    Dokunmarigi ve wifi gayet iyi. Hem tam boy usb2.0 var hemde hediye paketi.
    Tavsiye ederm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: winner44

Merhaba arkadaşlar ben tablet almaya karar verdi bütçem 200-250 tl arası ,asıl alma amacım internete girmek ,wifi çekim gücü iyi olsun yeter , Arkadaşımın bi tane piranha ableti vardı PIRANHA Business Tab 10.1 bi kaç gün incelemek için aldım tabletin özellikleri gerçekten çok iyiydi ama wif çekim gücü hoşum gitmedi modem yan odada ben salondayım çok az geçiyor hatta çekmiyor bile denebilirdi ..Oyun konusunda da sıkıntı yaratmazsa iyi olur.. var mı bana öneebileceğiniz tabletler arkadaşlar?

hocam çift çekirdek işlemcili 4 çekirdek grafik kartlı bende fiyatına göre yüksek performans. bende ilk defa gördüm incelemeni tavsiye ederim wifi ile ilgili bir araştırma yap sen yinede, özellikleri gayet iyi ama.

http://www.ucuzcity.com/asp/product/26674/PIRANHA-7-0-Dual-Core-8-GB-1-GB-DDR3-3-2-MP-Arka-ve-2-0-Kamera-HDMI-Kilif-Hediyeli-Tablet-PC

• tabletlerde öncelikle dikkat edilecek nokta kullanım amacı
    1. asıl amaç oyun oynamak film izlemekse özellikle de film izlemekse 1024x768 10.1 yada 9,7 için ideal ama daha düşük çözünürlükler 10,1 veye 9,7 de biraz sıkıntı yaratıyor görüntü kalitesi düşük oluyor

2.internete girmek önemli ise tablet bu konuda sıkıntılı özellikle wi-fi konusunda 3 farklı tablet denedim ipad dahil
    hepsinde mesafa artınça çekim gücü düşüyor kopmalar oluyor çekim gücü ve mesafe doğru orantılı diyebilirim araya giren duvarlarda kısa mesafede olsa çekim gücünü değiştirebilir
    wi-fi 1 çizgi çekse bile hızı düşük olabiliyor laptobun rahatça 3çizgi çektiği sorunsuz baglandığı durumlarda tabletler hiç çekmiyor yada bağlanmadığı durumlar oluyor ama kısa mesafede kullanılacaksa çokda sorun olmaz evde modemle aynı oda yada yan odada rahatça video izleniyor internette dolaşılıyor tabi bu anlattıklarımı internettin durumuda değiştirir kesin bir yargı çıkartamam (baglanan bilgisayar sayısı agın durumu modemin yeri ......)
    telefonunu modem gibi kullanıp bluetooth üzerinden baglanılabilir .telefonun internette hızıda iyiyse rahatça internette dolaşılır

3g modem alabilirsin ama android tabletler için 3g modemleri tam uygun olmadığına dair bir yazı okudum sadece belli model modeleri görüyormuş ayrıca sınırlı ve pahalı bence (tablette 3g modem hiç kullanmadım)

internette girmek için 3g (micro sim destekli )tabletlere ideal ama fiyatları yüksek diyebilirim 700 tlden başlıyor

• genelde kardeşim oyun oynayacak. internete odalar arası sorunsuz girsin yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkarat

genelde kardeşim oyun oynayacak. internete odalar arası sorunsuz girsin yeter.

SANA GÖRE TABLET:
    -ARTES D712. NEDEN Mİ?:
    1- SERVİSİ ÇOK İYİ. ADI SANI DUYULMAMIŞ MARKALARDAN ALIRSAN CİHAZDA BOZULURSA ELİNDE PATLAR BÖYLE OLURSUN---
    2- 1280*720 EKRANI VAR. OYUNLARDA UYUMLULUK SORUNU HİÇ YOK OYUN İÇİN EN İDEAL EKRAN. GALAXY S3'TEKİ İLE AYNI EĞER DİĞERLERİNDEN ALIRSAN CAN SKIKNTISINDAN BÖYLE OLURSUN
    3- ÇEKİM GÜCÜYLE İLGİLİ ELEŞTİRİLER VAR FAKKAAAATTTTT BU SORUN ARTES'İN GÜNCELLEMESİYLE GİDERİLDİ. İNTERNETTE BUNUN GİBİ-----
    4- FİYATI GEÇEN BİR YERDE 290'A GÖRDÜM. BU FIRSATI KAÇIRMA. KAÇIRIRSAN UYDURUK ALIRSAN BÖYLE OLURSUN---
    5- AAAAAAMMMMMMMMMMAAAAAAAAAA BU CİHAZI ALIRSAN İŞTE BÖYLE OLURSUN-----

EMEĞE SAYGI BİR BEĞENİ...

• asus tf700 serisi abi en iyisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.