Şimdi Ara

Tablet alıyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 300 Tl param var Tablet alıcam size sormak istedim. Tableti Sırf oyun ve internet için alıyorum özellikle oyun! 2 tablet buldum sizce bunlar oyun için iyimidir ideal midir ? Değilseler Siz bana ne önerirsiniz.

biri DARK EvoPad R8022 8" 16GB Wi-Fi Çoklu Dokumatik Android 4.1 Beyaz Tablet dark evopad alım yeri

Tablet alıyorum yardım

Artes D821 8" 16 GB Artes d821

Tablet alıyorum yardım

Tablet alıyorum yardım

Tablet alıyorum yardım

Tablet alıyorum yardım

• Ecmelpasa kullanıcısına yanıt
    300 TL de olsa az değil. bu tabletlerden birini aldığında muhtemelen en fazla 1 ay o da en iyi ihtmalle sorun yaşarsın donma yok ölü piksel kapanır bir daha açılmaz, az araştır şikayetleri bulursun.

teknolojik alet hepsi arızalanabilir dersek bu markaların teknik servisleri nereler? karşında muhattap bulman lazım. böyle noname markalardan bir şey alma derim dostum,
    http://www.teknosa.com/urunler/125043621/casper-cta-e07-11z-tablet

şu an en uygunu Casper dan almak gibi gözüküyor, teknosada geçen inceledim satışıda fazlaymış görevlinin söylemesi.

• dragonPC7 D kullanıcısına yanıt
    Biraz daha araştırdım . okul başlıyor benim okulum sabah 8 akşam 6 yani tableti çok kullanamayacağım zamanım olmaz gibime geliyor ama elde olması faydalıdır çok istiyorum o yüzden ucuz olduğu için aşağıdaki tableti alıcam artık isteklerimi karşılarmı ne işe yarar bilmiyorum bu tablet hoşuma gitti

Tablet alıyorum yardım

Teknik Özellikler
    Rockchips RK3066 Dual Core 1.5GHz CPU
    4 x Mali-400 GPU
    8" 1024x768 ekran
    1GB DDR3+8GB Flash
    Android 4.1, HDMI, WIFI
    Ön 0.3MP + Arka 2.0MP kamera
    Alüminyum kasa, 5000mAH pil
    OTG ve PC bağlantı kablo hediye

• quote:

Orijinalden alıntı: Ecmelpasa

Biraz daha araştırdım . okul başlıyor benim okulum sabah 8 akşam 6 yani tableti çok kullanamayacağım zamanım olmaz gibime geliyor ama elde olması faydalıdır çok istiyorum o yüzden ucuz olduğu için aşağıdaki tableti alıcam artık isteklerimi karşılarmı ne işe yarar bilmiyorum bu tablet hoşuma gitti

Tablet alıyorum yardım

Teknik Özellikler
    Rockchips RK3066 Dual Core 1.5GHz CPU
    4 x Mali-400 GPU
    8" 1024x768 ekran
    1GB DDR3+8GB Flash
    Android 4.1, HDMI, WIFI
    Ön 0.3MP + Arka 2.0MP kamera
    Alüminyum kasa, 5000mAH pil
    OTG ve PC bağlantı kablo hediye

tabiki bir tablet edin elbet faydasını görürsün ama açıkçası rockpad i inan hiç duymadım. piysada çok türedi böyle ucuza çin malları. fiyatı ne kadarmış? aldığında 1 ay sonra arızalanırsa ürün pişman olabilirsin, sen yine de dikkatli ol derim,

• Artes Q812 öneririm. HB'de 329TL ve 30TL hediye çeki veriyor. Kısaca 4 çekirdek 1.2ghz işlemci 8 çekirdek powervr GPU mevcut. Ayrıca Artes teknik servisi çok çok iyi. Bir bak istersen kardeşim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malilion

Artes Q812 öneririm. HB'de 329TL ve 30TL hediye çeki veriyor. Kısaca 4 çekirdek 1.2ghz işlemci 8 çekirdek powervr GPU mevcut. Ayrıca Artes teknik servisi çok çok iyi. Bir bak istersen kardeşim...

Artes markalı ürün kesinlikle almanızı tavsiye etmiyorum. d712 bir kere değişti 4-5 kere tamir oldu. para iadesi hakkımı kullanmak istediğimde. RMA formu verildi. Ancak bizdehesaplı.com formu tanımadı. EEE benim suçum nerde? kim yapacak para iadesini? tüketici mahkemesine baş vurdum. Bu şekilde müşteri mağduriyetini ön planda tutan iki firma ile tanışmış oldum. Birisi RESEr bilgisayar bursa. diğeri malum artes...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.