Şimdi Ara

TABLET ALMAMDA FİKİR VERİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bir kaç gündür tablet arastırıyorum internetten fakat bir turlu karar veremiyorum ne alayım diye. Tabletlerde sim card var genel olarak öyle gördüm 3g olmasını istiyorum. Sim card olduğuna göre konusmada yapılabilirmi acaba?? Elimde şuan 450-500 tl var. bana bu fiyatlarda ne tavsiye edersiniz?? ben akakce sitesinde bir kac model gördum fakat 3g yok ve ramleri 512 fln dusuk kalmazmı acaba? Bana biraz yardımcı olursanız sevinirim. Ne alacagımı sasırdım gidip yanlıs bişey almayayım. Şimdiden tesekkur ederim arkadaslar :)

• Koca alet ile nasıl göüşme yapıcan
  • bluetooth kulaklik diye bi aygit var kardes. Hee oda olmadimi normal kablolu kulaklik alir yine konusurm
  • telefon görüşmesine imkan sağlayan sadece samsung galaxy tab ler var ama 3g si olmayan cihaz alma benden tavsiye her simkart girişi olanın telefon görüşmeside olur diye bi kaide yok bilginize sadece galaxy tab lerde var ama honehcomb yüklenince muhtemelen bu özelliği yitirecektir çünkü honeycomb işletim sistemi sadece tabletler için yani telefon özelliği olmayan cihazlar için ama samsung bi güzellik yapar telefon görüşmesi için bi yama ekleyebilir cihazlara kısacası tablet alacaksan tablet gibi kullanacaksın yani honeycomb forever başka bi sorun olursa yanıtlarım kolaygele
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco67

telefon görüşmesine imkan sağlayan sadece samsung galaxy tab ler var ama 3g si olmayan cihaz alma benden tavsiye her simkart girişi olanın telefon görüşmeside olur diye bi kaide yok bilginize sadece galaxy tab lerde var ama honehcomb yüklenince muhtemelen bu özelliği yitirecektir çünkü honeycomb işletim sistemi sadece tabletler için yani telefon özelliği olmayan cihazlar için ama samsung bi güzellik yapar telefon görüşmesi için bi yama ekleyebilir cihazlara kısacası tablet alacaksan tablet gibi kullanacaksın yani honeycomb forever başka bi sorun olursa yanıtlarım kolaygele

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.