Şimdi Ara

tablet'e modifiye wi-fi anten takmak (ustalar bir el atın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende bir tablet var,wifi sinyal gücü çok düşük.modeme 3-4 metreden bile bağlanmıyor.15 metre ileriden görüyor ama bağlanmıyor.her yolu denedim.Yabancı bir forumda bundan muzdarip insanları gördüm.Biri tabletin içini açıp laptopun içindeki wireless anten alıcısını söküp tablete lehimlemiş.Yani bu işin sonunda sinyal gücü yükselirmi bende yapsam.sinyal gücü sadece wireless antenle yükselirmi* yani tabletin anakartındaki çipsetlerin felan rolü varmıdır yoksa? elektronikçi iyi ustaların cevabını ve tavsiyelerini bekliyorum.

laptop wireless anten olarakta bu ürünü alacağım yada diğer marka farketmez

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-notebook-dizustu-hp-pavilion-dv6000-notebook-wireless-anten-seti-54308552/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazaman -- 8 Mayıs 2012; 19:46:46 >

• bence antende bi sorun yoktur. wireles kartının çipsetinde vardır bi sorun.yada driverlerinden kaynaklanan bi sorun vardır. Bende toshiba laptop vardı içinde atheros çipsetli bi wirteles kartı vardı modemin yanında ancak çekiyordu. bende çıkardım atheros wifi kartı. yerine realtek veya intel çipsetli bi wifi kart taktım. canavar gibi çekiyor. evin her yerinden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.