Şimdi Ara

Tablet konusunda yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle konuyu tablet bölümünde açtım ama hiç okuyan cevaplayan yok mecburen buradan da soruyorum

masaüstü bilgisayarım 256 mn ramlı 14 yıllık xp yüklü hiçbir siteye giremiyorum mecburiyet gereği bilgisayar yerine nexus 7 tableti kullanıyorum gün içinde şarjı bitmemesi için mecburen sürekli şarja takılı halde marttan beri bu şekilde kullandım çünkü şarj olması 15 saati buluyor (zaten 1.nesil nexus7 2012 üretimi ) 2amperlik şarj adaptörüyle normalde 2 saatte 0 dan 100e dolması gerek ama 1 yıldır çok yavaş doluyor. 0 dan 100 e dolması ortalama 17 saat sürüyordu artık 2 günden beri 10 saat hiç kullanmadan şarjda kalsa % 3-5 anca doluyor tableti kapatarak şarjda bırakırsam şarj oluyor işareti çıkmasına rağmen hiç dolmuyor , farklı şarj cihazı ve ara kablo denedim durum aynı , pili öldüyse sorun değil aliexpressten alıp değiştirteceğim ama şarj girişinde ve iç kablolarda bozulma oluşmuşmudur?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Başka şarj kablosuyla ve adaptörle denedin mi ?
  • evet farklı şarj cihazı ve farklı kablo denedim yine doluyor ama daha da yavaş doluyor ,abilgisayara usbden bağlayıncada durum aynı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya bozulmuştur büyük ihtimalle ama bilen birine götürmeni tavsiye ederim sipariş ettikten sonra bide elinde kalmasın. Bi ara galaxy mini telefonum vardı hiç unutmam çok şarj etmekten bir süre sonra boyutu iki katına çıkmıştı hiç şarj falan dayanmıyordu ama yavaş şarj etme olayına rastlamamıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.