Bildirim
tablet lcd ekranini harici olarak kullanmak
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: sınav_testmis_kanka
Laptop ekranlarını monitöre çeviren kartlar vardı.
Bu tip paneller için var mıdır bilmiyorum.
Aliexpress'i ve yabancı forumları deşmeniz gerekecek.
var hocam, onun pesindeyim de uygun olani bulmasi zor, buna alternatof cozumler ariyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Aliexpress'ten 2 sene önce lcd panel koduna göre aldım ve güzel olur.O zaman 14 dolar civarında almıştım.En uygun gene bu siteden alabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: tecman
Bende Aliexpress'ten 2 sene önce lcd panel koduna göre aldım ve güzel olur.O zaman 14 dolar civarında almıştım.En uygun gene bu siteden alabilirsiniz.
elinizde lcd panel vardı ve ona göre controller (veya driver board) mı aldınız ? -
quote:
Orijinalden alıntı: hakan1581
quote:
Bende Aliexpress'ten 2 sene önce lcd panel koduna göre aldım ve güzel olur.O zaman 14 dolar civarında almıştım.En uygun gene bu siteden alabilirsiniz.
elinizde lcd panel vardı ve ona göre controller (veya driver board) mı aldınız ?
evet eski ainol hero 10.1" tapletimin lcd sine göre almıştım. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hakan1581
quote:
elinizde lcd panel vardı ve ona göre controller (veya driver board) mı aldınız ?
evet eski ainol hero 10.1" tapletimin lcd sine göre almıştım.
lcd panel kodunu bulabilir misiniz hocam (aliex.de eski alışverişlerinize bakabilirseniz)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X