Herkese selamlar. Arkadaşım yeğeni için tablet almak istiyor. Bütçesi 6 bin civarında. Yeğenine almak istiyor ama arada maç izleyeceği bir tablet olmasını da istiyor. :) Hangi marka-modeli tavsiye edersiniz acaba? Huawei tabletlerde google play hizmetleri kullanılıyor mu telefonlarda yoktu bir ara? Ram hafıza olarak 8-256 olsa iyi olacak ama bu bütçeye zor olacak gibi. Teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 26 Kasım 2024; 20:37:33 > |
Tablet önerisi.
-
-
Honor pad 8 kullanıyorum. Tavsiye ederim ama biraz iri olduğu için çocuğun elinden düşürmesi ihtimali var. Değerlendirebilirsiniz. İyi akşamlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Google hizmetleri var mı Honor cihazlarda, uygulama yüklerken sorun oluyor mu? Redmi Pad SE ile ikisi 8/256 olarak görülüyor hangisi mantıklıdır? Teşekkür ederim
Teknoloji olarak aynı.
İşlemci+Ram+Gpu fakat;
Honor 12 inch daha düşük ppi yani ekran keskinlik oranı var.
Redmi pad se daha net.
Ayrıca biri 7250mah redmi 8000mah.
Redmi daha fazla sensör özellikleri var.
Uygulama yüklemede Honor'larda sorun olmuyor değil mi? Play store Huawei telefonlarda yoktu Honor cihazlarda var diyorlar, tabletlerde de sorun olmaz diye düşünüyorum ama emin olamadım. Yarın mağazadan almayı düşünüyoruz uygulama konusunda sorun yoksa.
-
Kesinlikle olmaz.
Bulamadığın/uyumsuz diyen uygulama/oyun olursa.
Manuel website den indirip APK olarak kurarsınız.
ApkPure
UptoDown sitelerinden
Arkadaşım pek apk olayına girmez ama sorun olmaması iyi oldu hocam. Teşekkür ederim yardımlarınız için😊
Her zaman değil bazen nadir olsada telefonda olan uygulama/oyunlar tablette olmuyor.
Ya uyumlu degil diyor.
Ya ülkemizde kullanımda değil diyor.
Bende de tablet var oradan biliyorum
Ambargo olayı soru işaretiydi netleştirdik güzel oldu. Honor’u Media markttan alacağız bir aksilik olmazsa. Tekrardan teşekkür ederim hocam.
Teknosa’dan Honor x9’u 6300’e aldık bu işi noktaladık😊
Hayırlı Olsun
Samsung Tab A9 plus alacağım ben yine.
Bu sefer kasma donma olmasın diye 8gb ram olanı alacağın.
Gereksiz uygulama listesi var forumda onları devre dışı bırakacağım gerisi sorunsuz...
Dex modu için Samsung düşünüyorum.
Resimleri ekleyeceğim aynı Windows gibi oluyor.
İster direk touchpad olan Klavyeli kullanim mümkün.
Fare+Klavye bir arada el çantası sığacak şekilde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 2 Aralık 2024; 16:27:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkür ederim hocam size de hayırlı olsun😊
Elimdeki tab a9 (ufak) satarım hemen inşallah..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X