Şimdi Ara

tablet pc mi netbook mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 3 haftadır taşıması kolay bir cihaz arıyorum. Bu konulardan anlayan bir arkadaşım asus tf810c serisini önerdi ancak Türkiye'de yok. Hatta konu ile ilgili asus ile yazıştım ancak sonuc alamadım. bunun yanında sony vaio tab veya son alternatif olarak samsung'lara baktım. cogunuz biliyordur sony ve samsung bu piyasadan cıktılar (gerci yakın zamanda sony vaio'yu satın alan firmanın tekrar vaio serisini çıkaracagını okudum)...

sonuc olarak klavyeli (tercihim) veya klavyesiz 11 veya 13 inc'lik (buda diğer tercihim ) bir cihaz arıyorum...tabii ki mutlaka win 8 olmalı...

tavsiyeleriniz nelerdir...

bu arada oyun oynamam...cihazı sadece internet ve office ugulamaları icin alıyorum...bu yüzden taşıması kolay olsun yeter...

şimdiden herkese teşekkürler...

• Bütçe??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 inç Macbook air alıp Windows 8 kurun

• ayk33 A kullanıcısına yanıt
    Ucuza adam gibi 10"'lik tablet zaten iki tane var:

1- Lenovo Miix 2 10"
    2- Asus T100

İkisi de Asus TF810c'den çok üstün tablet-pc'ler. Yalnız Lenovo Türkiye'de yok. Asus'un da klavye bölümünde 500 GB yer olan bazı modelleri var. O modelleri tercih edin derim. Mesela:
    http://www.hizlial.com/asus-t100ta-dk025h-z3775-13ghz-2gb-500gb32gb-101-windows-8-notebook/10388517?gclid=CM_Q6re1pr8CFdOhtAodg1gAQA

• elkarun E kullanıcısına yanıt
    mümkün oldugunu bile bilmiyordum...aslında süper fikir :D
  • max 2000tl sonucta cep tlf gibi yanımda tasıyacam ve oyun oynamayacagım...ekstra ozellik icin para vermeye gerek yok sanırım
  • Player 1 kullanıcısına yanıt
    aslında aklım bir ara asus t100'e gitti. zaten kasa olarak daha once tf201 kullanmıştım ama 13.3" görünce kafa gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    6 yıl önce açıldı
    Pc mi Xbox mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben yanlış bir yorumda bulunmak istemem. Sadece elimde bulunan bir ASUS netbook'a göre yorum yapacağım. Benim netbook'ta da atom işlemci ve intel hd grafik kartı var ve hayatımda bu kadar kötü bir performans görmedim. oyundan falan bahsetmiyorum, günlük kullanımdan bahsediyorum. resmen rezalet.buna bağlı olarak şahsen ben netbook önermem.

Yine de netbook hakkında daha fazla bilgisi olan arkadaşlar daha iyi yorum yapacaklardır.
  • RichardRose kullanıcısına yanıt
    yorum için çok teşekkür ederim...ama gördüğüm kadarı ile 11 veya 13 inclik cihazlar ya tablet yada netbook başlığında satılıyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayk33

yorum için çok teşekkür ederim...ama gördüğüm kadarı ile 11 veya 13 inclik cihazlar ya tablet yada netbook başlığında satılıyor :(

http://www.sadecenotebook.com/asus-transformer-book-t100ta-dk025h-dokunmatik-ultrabook-pmu324180
  • Bence git mac al.

• obmann O kullanıcısına yanıt
    Mac mantıklı. Peki Mac'e windows yukleyince sorun yaşayan oldu mu? Sorun yaşanabiliyormus diye duydumda?

• quote:

Orijinalden alıntı: ayk33

Mac mantıklı. Peki Mac'e windows yukleyince sorun yaşayan oldu mu? Sorun yaşanabiliyormus diye duydumda?

Ne bakimdan sorun yasayan olmus. Sonucta dogru yuklendigi takdirde ne olabilir ki.

• Her işi tavlette yapamazsın anca bilgisayarının altarnatifi olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.