Şimdi Ara

Tablet PLAYBOOK Deneyimleri ---SORULAR-SORUNLAR-ÇÖZÜMLER (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.720
Cevap
3
Favori
114.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: majesticbear

Skype hala çözülmedi di mi :(

Dün Skype'ın .bar uzantılı dosyasını yükledim PB'ye; açmadı hata verdi. Bugün tekrar deneyeceğim...

Ekleme: Biraz önce tekrar oynadım biraz. Bu sefer oldu, sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Önce şu linkten .bar uzantılı dosyayı indirin. Sonra Playbook'un ayarlarıdan geliştirici modu açın. IP adresinizi ve şifrenizi bir yere kaydedin. Sonra PB'yi USB ile PC'ye bağlayıp DDPB'yi açın. IP ve şifre yazan yerlere PB'den kaydettiğiniz bilgileri girip "connect"e tıklayın. Sonra "Add"e tıklayıp indirdiğiniz .bar uzantılı dosyayı gösterin. Daha sonra DDPB'ye eklenen dosyayı seçip, "ınstall"e tıklayın, kurulum tamamlandığında "Done" uyarısını verecektir program. Bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah Nur -- 24 Haziran 2012; 15:41:09 >

• quote:

Ben şuanda skype üzerinden yazılı olarak iletişim kurabiliyorum sadece video ile arama özelliği yok muhtemelen yakında düzeltilir ve video arama özelliğide gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

quote:

Dün Skype'ın .bar uzantılı dosyasını yükledim PB'ye; açmadı hata verdi. Bugün tekrar deneyeceğim...

Ekleme: Biraz önce tekrar oynadım biraz. Bu sefer oldu, sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Önce şu linkten .bar uzantılı dosyayı indirin. Sonra Playbook'un ayarlarıdan geliştirici modu açın. IP adresinizi ve şifrenizi bir yere kaydedin. Sonra PB'yi USB ile PC'ye bağlayıp DDPB'yi açın. IP ve şifre yazan yerlere PB'den kaydettiğiniz bilgileri girip "connect"e tıklayın. Sonra "Add"e tıklayıp indirdiğiniz .bar uzantılı dosyayı gösterin. Daha sonra DDPB'ye eklenen dosyayı seçip, "ınstall"e tıklayın, kurulum tamamlandığında "Done" uyarısını verecektir program. Bu kadar.

Video görüşme ya da arama yapamıyor ki.

• En son o konu üzerinde çalışılıyor diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicoooo

quote:

Orijinalden alıntı: stormhan

Merhaba arkadaşlar BlackBerry telefondan bluetooth yada farklı bir yolla PlayBook cıhazımıza veri aktarma yolu var mı? Yoksa PlayBook a ancak desktop manager dan mi veri aktarabılırız?

playbook yanlızca blackberry telefonlar ile verialışverişi yapabiliyor diğer markalarla olmuyor malesef.

Peki benim BlackBerry 9900 cıhazım zaten var, eğer size zahmet olmazsa resim müzik yada herhangi bir dosyayı nasıl playbook a aktarabılecegımı yazabilir misiniz? Ben 1 2 gündür kurcalıyorum ama beceremedım.

• quote:

quote:

Dün bir süredir heves ettiğim almayı çok arzu ettiğim BlackBerry. PlayBook cıhazımı aldım. Uzun saatler cıhazımı kurcaladım, inanın çok çok memnun kaldım (ki 6 aydır iPad kullanan bırıyDIM) iyi ki BB PlayBook almışım, hele ki 9900 senkronize edince müthiş oldu. fakaaaaaaattttt ne zaman ki youtube u açtım kiii... YouTube un siyah renkli olan arayüz fon renginde bir mavi piksel parıl parıl parlıyor yani hayırlı olsun cıhazımda ölü piksel mevcut =(( emin olamayıp yok yaaa olmaz öle şey diyip karanlık bir fotoğraf çektim ama durum aynı. Arkadaşlar, abılerım şimdi ben ne yapayım? Cihazın telpa garantısınde ama servise başvurmadan önce size danışıyım dedım ilgilenen ve yardımcı olan herkese şimdiden cok teşekkürler.

bende de tek noktada ölü piksel mevcut ama dert etmiyorum ki dert edilcek gibi değil.pek takıntılı değilimdir.Oyuna girerken siyah ekranda gözüküyor sonra hiç yok :) ki herseyde de öyle yani cok nadir karşılaşırsın. ya da bende öyle diyim

Ölü pıkseller ile ilgili olarak bugün bir program buldum. Hemde ucretsız, program ölü hücreleri tespit ediyor bunun yanında ölü pıksellerı tamir etmeye çalışıyor. Sanırım sızde de ölü piksel mevcut isterseniz bir deneyin. Bendeki ölü pikselı hem tespit etti hemde tamamen duzeltmesede büyük ölçüde kuculttu artık takmıyorum bıle tavsiye ederim. Programın Adı ; screen helper AppWord ten bulabılırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: BARIS

Downgrade için diğer bir yöntem ise Rim'in kendi sunduğu yöntem ;

1.Turn off your device.
    2.Open BlackBerry® Desktop Manager.
    3.Connect your device to your computer via USB.
    4.Enter your device password.
    5.When Desktop Manager prompts that it cannot connect to your BlackBerry PlayBook, choose Update. Note that this screen will dissapear once the tablet boots up.
    6.Enter your email address or uncheck “Yes, email me when updates are available”.
    7.Click Install if using Windows, Repair if using Mac.

Kaynak

Bu yöntemi deneyen varmı, ben birtürlü beceremedim?

• bu yöntem 2.0 beta lardan 1.x e düşürmek için 2.0.1 için değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

bu yöntem 2.0 beta lardan 1.x e düşürmek için 2.0.1 için değil

Beta 2.0..... a geçmiştim, resmi sürüm 2.0 a dönemiyorum
  • Bende aranıza katılmış oldum arkadaşlar.
  • Playbook'u herhangi bir ttnet bayisinden alabiliyormuyuz yoksa belli satış noktaları var mı ? istanbuldan alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
  • @doktor-xx

Bu yöntemle ben downgrade yaptım yazılanları aynen uygulayarak. Bu yöntemin geçerli/geçersiz olduğu sürümler mevcut değil. Hangi sürümden resmi sürüme düşmek isterseniz uygulayabilirsiniz. Yalnız beta kurduktan sonra en az 24 saat beklemeniz gerekiyor bu yöntemi uygulayabilmek için.
  • benim tabletimde bir problem var, bir şekilde tüm pili bitti açılmıyor
    blackberrynin kendi forumlarında çok aadam var bu problemi yaşayan
    şimdi çözümlerden birini deniyorum umarım olur..
    http://supportforums.blackberry.com/t5/BlackBerry-PlayBook/Play-book-wont-power-up-or-light-just-blinks/td-p/1037621/page/41
  • quote:

Orijinalden alıntı: julyetsizromeo

Playbook'u herhangi bir ttnet bayisinden alabiliyormuyuz yoksa belli satış noktaları var mı ? istanbuldan alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Ben Ataköyden aldım her yerde yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bountr

quote:

Playbook'u herhangi bir ttnet bayisinden alabiliyormuyuz yoksa belli satış noktaları var mı ? istanbuldan alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Yani belirli bir bayi yok arayıp bulucaz ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bountr

quote:

Yani belirli bir bayi yok arayıp bulucaz ?

Büyük şubelerde ve konsept mağazalarda var demişlerdi, ben avcılarda oturuyorum ama gidip Ataköyden aldim. Gidip bakmak lazim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dün bir süredir heves ettiğim almayı çok arzu ettiğim BlackBerry. PlayBook cıhazımı aldım. Uzun saatler cıhazımı kurcaladım, inanın çok çok memnun kaldım (ki 6 aydır iPad kullanan bırıyDIM) iyi ki BB PlayBook almışım, hele ki 9900 senkronize edince müthiş oldu. fakaaaaaaattttt ne zaman ki youtube u açtım kiii... YouTube un siyah renkli olan arayüz fon renginde bir mavi piksel parıl parıl parlıyor yani hayırlı olsun cıhazımda ölü piksel mevcut =(( emin olamayıp yok yaaa olmaz öle şey diyip karanlık bir fotoğraf çektim ama durum aynı. Arkadaşlar, abılerım şimdi ben ne yapayım? Cihazın telpa garantısınde ama servise başvurmadan önce size danışıyım dedım ilgilenen ve yardımcı olan herkese şimdiden cok teşekkürler.

bende de tek noktada ölü piksel mevcut ama dert etmiyorum ki dert edilcek gibi değil.pek takıntılı değilimdir.Oyuna girerken siyah ekranda gözüküyor sonra hiç yok :) ki herseyde de öyle yani cok nadir karşılaşırsın. ya da bende öyle diyim

Ölü pıkseller ile ilgili olarak bugün bir program buldum. Hemde ucretsız, program ölü hücreleri tespit ediyor bunun yanında ölü pıksellerı tamir etmeye çalışıyor. Sanırım sızde de ölü piksel mevcut isterseniz bir deneyin. Bendeki ölü pikselı hem tespit etti hemde tamamen duzeltmesede büyük ölçüde kuculttu artık takmıyorum bıle tavsiye ederim. Programın Adı ; screen helper AppWord ten bulabılırsınız.

dostum program olmadı galiba.2 tane cıktı lite'ı ücretsizdi fix my bilmem ne yazıyodu ona basınca birşeyler oluyo ama bitmiyo ekrana dokununca menüye geldi sonra black'e görüntüledim ve yine var. nasıl kullanılıyor onuda acıklarsan sevinirim ?

Oncelıkle onemlı degıl, bıldıklerımızı hepımız burada paylasıcagız, zaten bunun ıcın buradayız umarım bıldıklerım ve ogrendıklarımle herkese yardımcı olurum. Program soyle calısmakta ; oncelıkle 6 tane tanımlanan olu pıksel rengı var. Bunların 6 sına da tıkla ekranının hangı renkte olu pıksellere sahıp oldugunu gor (mısal benımkı mavı renkte ve ekranın sag kısmında) sonrasında ıse programda “fix my screen“ butonu var ona tıkla, ekranında grı renklı dalgalanmalar olacak bu onarım ıslemını bırkac kez yap. Fakat arka planda hıc bır uygulama calısmasın ve cıhaz sarjda olsun (kullanım ıcın olan yazıda boyle yazıor). Ben yaptım ve ınan yarı yarıya kuculdu gıbı geldı bana olu pıxel, umarım sende guzel bır sonuc alırsın. Cevabını merakla beklıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: BARIS

@doktor-xx

Bu yöntemle ben downgrade yaptım yazılanları aynen uygulayarak. Bu yöntemin geçerli/geçersiz olduğu sürümler mevcut değil. Hangi sürümden resmi sürüme düşmek isterseniz uygulayabilirsiniz. Yalnız beta kurduktan sonra en az 24 saat beklemeniz gerekiyor bu yöntemi uygulayabilmek için.

Ben 7. Yönergeyi anlayamadım, "kur" şeklinde bir seçenek çıkmıyor herhangi bir şekilde. Yardımcı olursan sevinirim.
  • 5. veya 6. adımdan sonra mevcut resmi sürümü bulduğunu ve bunu yüklemek isteyip istemediğinizi sormalı ve Install diyerek kuruluma devam etmeli. Bende yazıldığı gibi sıkıntısız bir şekilde yüklenmişti. 5. adımda tablet açıldıktan sonra devam etmeli.
  • arkadaşlar 2 saat film izledim (hd değil) pilin %20sini kullandı gayet başarılı bence kulaklıkla izleseydim daha az kullanırdı diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -TheDoctor- -- 26 Haziran 2012; 0:26:52 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.