Şimdi Ara

Tablet PLAYBOOK Deneyimleri ---SORULAR-SORUNLAR-ÇÖZÜMLER (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.720
Cevap
3
Favori
114.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: julyetsizromeo

quote:

Orijinalden alıntı: Gen. Berkowski

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bountr

quote:

Playbook'u herhangi bir ttnet bayisinden alabiliyormuyuz yoksa belli satış noktaları var mı ? istanbuldan alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Ben Ataköyden aldım her yerde yok

Yani belirli bir bayi yok arayıp bulucaz ?

Bayiilerin hepsinde olmuyor, almak için gittiğimde cihazın ellerinde kalmadığını fakat internet üzerinden başvuru ile alabiliceğimi söylemişlerdi..
    bende öyle yaptım ttnetin sitesinden form doldurup başvuru yaptım ertesi gün ttnet üyesi başka bir firmadan arayıp açık adresimi istediler ve ttnet'e gidicek olan doldurulması gereken formlar için kuryeye kimlik fotokopisi vermemi istediler..
    en fazla 4 gün içinde tablet elime ulaştı
    Fakat kimlik fotokopisi vermek pekte sağlıklı değil. eğer bu yöntemi deniyecekseniz fotokopideki her iki tarafada fosforlu kalem ile güzelce not düşmenizi öneririm.

Saolasın hocam bayilerde bulamazsak bu yola başvuracaz artık

önemli değil benim bu şekilde başvurma nedenim hem kredi kartında yeterli miktar olmaması hemde bana yakın olan şubelerde tabletin kalmamış olmasıydı ^^ bence en son bu yolu seçmelisiniz.. en hızlı ve güvenilir olanı ttnet bayiilerinden almak bence.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Symurg1907

Ttnet wıfe kartını kullanmasak ne olur? Yardımcı olursanız sevınorım

Bu kart nasıl birşey benim kutudan böyle birşey çıkmadı.

Ve hdmi kablosu sanırım ttnet'in hediyesi eğer cihazı ttnet üzerinden aldıysanız paketin üstünde hdmi kablo hediyeli diye bir not vardır..

kartvızıt gıbı bı kart wı fı ıcınmıs bır yıl ucretsız ttnetın hedıyes. Henuz ne oldugunu tam olarak anlamasamda :) hdmı kabla sadece ttnetten alanlardan cıkıyor galıba, bende vardı bı kac kısıden daha oyle oldugunu duydum
  • quote:

quote:

quote:

Ve hdmi kablosu sanırım ttnet'in hediyesi eğer cihazı ttnet üzerinden aldıysanız paketin üstünde hdmi kablo hediyeli diye bir not vardır..

kartvızıt gıbı bı kart wı fı ıcınmıs bır yıl ucretsız ttnetın hedıyes. Henuz ne oldugunu tam olarak anlamasamda :) hdmı kabla sadece ttnetten alanlardan cıkıyor galıba, bende vardı bı kac kısıden daha oyle oldugunu duydum

Aynen öyle hdmi ttnetteki kutulardan çıkıyorda aklıma takılan şu kart oldu :))
    kart sadece wi fi'nin ücretsiz olduğunu mu belirtiyor yoksa numara şifre vb. birşey mi var? eğer şifre tarzı birşey varsa bende niçin yok :P arayıp öğrenmem gerek kısa zamanda ama eğer hediye wi fi olduğunu belirten birşey ise pek önemii yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kart sadece wi fi'nin ücretsiz olduğunu mu belirtiyor yoksa numara şifre vb. birşey mi var? eğer şifre tarzı birşey varsa bende niçin yok :P arayıp öğrenmem gerek kısa zamanda ama eğer hediye wi fi olduğunu belirten birşey ise pek önemii yok.

Kart var kartın uzerındede kontor kartı gıbı kazınacak yer var ama ben attım kutuya duruyor henuz kazımadım :)

[simg]http://e1206.hizliresim.com/y/u/8sk6p.jpg[/simg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symurg1907 -- 26 Haziran 2012; 19:25:19 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kart var kartın uzerındede kontor kartı gıbı kazınacak yer var ama ben attım kutuya duruyor henuz kazımadım :)

[simg]http://e1206.hizliresim.com/y/u/8sk6p.jpg[/simg]

Tamamdır teşekkürler yarın kesin arar sorarım bunun için, sonuçta hediyesi varsa kullanmakta hakkımız olmalı :)

• İlginç TTnet'den aldığım Playbook içeriğinde wifi kart bende yokdu..
  • arkadaşlar alt yazılı videolarda o,u,ı lar "?" olarak gözüküyor
  • satın aldığın kutuda yoksa ürünün kutusunda içindekilerde yazması lazım.eğer yoksa satın aldığın yere müracaat etsen iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC

İlginç TTnet'den aldığım Playbook içeriğinde wifi kart bende yokdu..

Ttnetten aldıysan ımkanı yok cıkmamasının. Kutu acılmıs degılse aldıgınde ıcınde olması lazım, ama kutu kapalıydı dıyosan ttnete basvur bence
  • arkadaşlar bu dinggle beryy ile geri yüklerken sistemi tablette cihazınız güncelleştiriliyor yazıyo ve yarıya gelmeden pat diye kesiliyor neden acaba ?
  • @Symurg1907
    TTnet'den aldığım BBplaybook kutusunun jelatini ben açdım,kutu açılmış değildi lakin Wifi kartı yok, yarın şubeye gider sorarım..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bountr

quote:

Playbook'u herhangi bir ttnet bayisinden alabiliyormuyuz yoksa belli satış noktaları var mı ? istanbuldan alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Ben Ataköyden aldım her yerde yok

Yani belirli bir bayi yok arayıp bulucaz ?

Bayiilerin hepsinde olmuyor, almak için gittiğimde cihazın ellerinde kalmadığını fakat internet üzerinden başvuru ile alabiliceğimi söylemişlerdi..
    bende öyle yaptım ttnetin sitesinden form doldurup başvuru yaptım ertesi gün ttnet üyesi başka bir firmadan arayıp açık adresimi istediler ve ttnet'e gidicek olan doldurulması gereken formlar için kuryeye kimlik fotokopisi vermemi istediler..
    en fazla 4 gün içinde tablet elime ulaştı
    Fakat kimlik fotokopisi vermek pekte sağlıklı değil. eğer bu yöntemi deniyecekseniz fotokopideki her iki tarafada fosforlu kalem ile güzelce not düşmenizi öneririm.

Saolasın hocam bayilerde bulamazsak bu yola başvuracaz artık

önemli değil benim bu şekilde başvurma nedenim hem kredi kartında yeterli miktar olmaması hemde bana yakın olan şubelerde tabletin kalmamış olmasıydı ^^ bence en son bu yolu seçmelisiniz.. en hızlı ve güvenilir olanı ttnet bayiilerinden almak bence.

Bnede öyle düşünüyorum zaten

• Nezaketınıza sıgınarak bır sorum daha olacak arkadaslar. Bu tabletle yapacagımız herhabgı bır ıslemle telefon fatırasınon uzerıne ek ucret soz konusumu? Yanı ek ucrete neden olabılecek herhangı bısey mevcut mu?? Malum soz konusu ttnet olunca ınsanın ıcıne kurt dusuyor...
  • Arkadaşlar TTNET Wifi Kartı konusu uzunca işlenmiş fakat ben kendi sorunuma uygun bi sıkıntıdan bahsedildiğini göremedim. Benim Playbookumun kutusu açılmış gibiydi fakat herhangi bi sorunu yoktu. İlk kurulumu da ben yaptım. Wifi kartım da çıktı. Fakat ben bu cihazla güncelleme de yapmama rağmen TTNET WİFİ hizmetine giriş yapamıyorum. Bedava kartını geçtim. Kendi kullanıcılarımdan da TTner Wifi hizmetine erişemiyorum. Bulunan ağlardan TTNET Wifi'i seçiyorum fakat kullanıcı bilgilerinin girilmesi gereken ekran hiçbir şekilde yüklenmiyor. TTNET'i defalarca aramama rağmen konu hakkında hiçbir şekilde yardımcı olamadılar. Bizim yapabileceğimiz birşey yok diyorlar. Çıldırmak üzereyim. Ürünün tedarikçi firması olan TELPA A.Ş.'yi de defalarca aramama rağmen telesekreterden öte herhangi bir müşteri temsilcisine bağlanamadım. Sürüm Güncellemelerinden sonra problemin düzeleceği belirtilmiş. Resmi sürüm olan 2.0 Dan; Beta sürüm olan 2.1.0.560' a da geçiş yaptım fakat sorunu çözemedim. Konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Aynı kampanyadan yararlanan 2 arkadaşımda da aynı sorun var. Ne yapmamız gerek ?

• Cevabını vermiştim, tekrar veriyorum.
    Cihazınıza android'den portlanmış dolphin browser bar'ını DDPB üzerinden yükleyin. Yüklemek kanunen veya garantiyen problem değildir. Yükledikten sonra TTNET WiFi'a bağlanın ama kullanıcı bilgileri gereken yere girmeyin. Dolphin Browser'ı açıp rastgelewww.google.com'a girin. TTNET giriş sayfası açılacaktır, oradan giriş yapıp, sonra Dolphin'i kapatıp normal tarayıcısından internette gezebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARIS

5. veya 6. adımdan sonra mevcut resmi sürümü bulduğunu ve bunu yüklemek isteyip istemediğinizi sormalı ve Install diyerek kuruluma devam etmeli. Bende yazıldığı gibi sıkıntısız bir şekilde yüklenmişti. 5. adımda tablet açıldıktan sonra devam etmeli.

Nihayet betadan resmi sürüme geçebildim, farklı birşey yapmadım aynı yönergeleri izledim nasılsa bu defa oldu
    Bilginize cihaz hart reset atmış oluyor, herşey uçuyor maalesef
  • Geçmiş olsun Beta sürümlere geçmeden önce tam yedek almak gerekmekte. Üst sürüme geçerken sıkıntı yok ancak sürüm düşürürken maalesef tüm bilgiler siliniyor.
  • Sorumu cevaplayabılecek kımse yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Istanbullu Einstein

Cevabını vermiştim, tekrar veriyorum.
    Cihazınıza android'den portlanmış dolphin browser bar'ını DDPB üzerinden yükleyin. Yüklemek kanunen veya garantiyen problem değildir. Yükledikten sonra TTNET WiFi'a bağlanın ama kullanıcı bilgileri gereken yere girmeyin. Dolphin Browser'ı açıp rastgelewww.google.com'a girin. TTNET giriş sayfası açılacaktır, oradan giriş yapıp, sonra Dolphin'i kapatıp normal tarayıcısından internette gezebilirsiniz

Androidden portlamaya gerek kalmamış. App world'de var su an dolphin browser

• quote:

Sorumu cevaplayabılecek kımse yokmu

dostum herhangi bir ücret gidiceğini bende sanmıyorum.Bir ttnet wifi konusuna dikkat et.

Yanlız bende bu dinggleberyy sorayım bir aşamadan sonra ilerlemiyor tablet üzerinde güncelleme yapılıyor diyor bilgisayarda işlemler yapıyo yarıya gelmeden pat diye kapanıyor neden acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.