Şimdi Ara

Tablet PLAYBOOK Deneyimleri ---SORULAR-SORUNLAR-ÇÖZÜMLER (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.720
Cevap
3
Favori
114.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bountr

quote:

Orijinalden alıntı: julyetsizromeo

quote:

quote:

Playbook'u herhangi bir ttnet bayisinden alabiliyormuyuz yoksa belli satış noktaları var mı ? istanbuldan alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Ben Ataköyden aldım her yerde yok

Yani belirli bir bayi yok arayıp bulucaz ?

Büyük şubelerde ve konsept mağazalarda var demişlerdi, ben avcılarda oturuyorum ama gidip Ataköyden aldim. Gidip bakmak lazim.

saolasın hocam artık gezip bulucaz teşekkürler

• Arkadaslar ben playbooku bugun aldım ve 5800 ıle ılıskılendırıp kullanmaya basladım ınternet ozellıgonı ancakanlamadıgım bu 1 yıl ucretsız wı-fı muhabbetı ne? Gıttıgımız bır mekanda kablosuzbır aga baglanıp ınternete gırdıgımızde yada telefonla ılıskılendırdıgımızde teldfon faturasının uzerıne bı fatura gelmesı soz konusumu? Bırısı cevaplayabılırse cok sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symurg1907

Arkadaslar ben playbooku bugun aldım ve 5800 ıle ılıskılendırıp kullanmaya basladım ınternet ozellıgonı ancakanlamadıgım bu 1 yıl ucretsız wı-fı muhabbetı ne? Gıttıgımız bır mekanda kablosuzbır aga baglanıp ınternete gırdıgımızde yada telefonla ılıskılendırdıgımızde teldfon faturasının uzerıne bı fatura gelmesı soz konusumu? Bırısı cevaplayabılırse cok sevınırım

Dışarıda cafelerin çoğu artık ttnet wi-fi olarak çalışmaya başladı. Bu tip yerlerde wifi olarak ttnet wifi'i gordugunuz yerde bağlanıyorsunuz. Daha sonra wifi sekmesinde oturum aç diye bir buton var , size verilen kartta li kullanıcı adı ve parolayı buraya girerek bağlanıyorsunuz..

Telefon konusuna gelince bende BB 9700 var ve onun BİS bağlantısı üzerinden giriyorum. o yüzden ekstra bir ücret uygulanacağını düşünmüyorum. zaten hotspot olan telefonlarda da ekstra bir ücret koymak saçmalık gibi geliyor.

• Splashtop programını kuran var mı ?

Ben bu cihazla aynı wifi bağlantısı olan bilgisayarıma bağlanabiliyorum ancak dışarıdan nasıl bağlanabilirim ?.

Misal şirket bilgisayarıma kurdum bu programı. Şirket hattı üzerinden kontrol edebiliyorum ancak benim istediğim , başka bir firmaya gittiğimde başka bir wifi hattı yada 3g üzerinden şirket bilgisayarıma bağlanabilir miyim ?
  • Google hesabı kullanarak bağlanabilirsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

Playbook'u herhangi bir ttnet bayisinden alabiliyormuyuz yoksa belli satış noktaları var mı ? istanbuldan alan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

Bayiilerin hepsinde olmuyor, almak için gittiğimde cihazın ellerinde kalmadığını fakat internet üzerinden başvuru ile alabiliceğimi söylemişlerdi..
    bende öyle yaptım ttnetin sitesinden form doldurup başvuru yaptım ertesi gün ttnet üyesi başka bir firmadan arayıp açık adresimi istediler ve ttnet'e gidicek olan doldurulması gereken formlar için kuryeye kimlik fotokopisi vermemi istediler..
    en fazla 4 gün içinde tablet elime ulaştı
    Fakat kimlik fotokopisi vermek pekte sağlıklı değil. eğer bu yöntemi deniyecekseniz fotokopideki her iki tarafada fosforlu kalem ile güzelce not düşmenizi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gen. Berkowski

quote:

quote:

quote:

Bayiilerin hepsinde olmuyor, almak için gittiğimde cihazın ellerinde kalmadığını fakat internet üzerinden başvuru ile alabiliceğimi söylemişlerdi..
    bende öyle yaptım ttnetin sitesinden form doldurup başvuru yaptım ertesi gün ttnet üyesi başka bir firmadan arayıp açık adresimi istediler ve ttnet'e gidicek olan doldurulması gereken formlar için kuryeye kimlik fotokopisi vermemi istediler..
    Fakat kimlik fotokopisi vermek pekte sağlıklı değil. eğer bu yöntemi deniyecekseniz fotokopideki her iki tarafada fosforlu kalem ile güzelce not düşmenizi öneririm.

Saolasın hocam bayilerde bulamazsak bu yola başvuracaz artık

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gen. Berkowski

quote:

quote:

quote:

Saolasın hocam bayilerde bulamazsak bu yola başvuracaz artık

TTNET'e taahhüt vermeden hızlıal sitesinden aldım. Ürün jelatinle ve telpa'nın güvenlik bandı yapışık şekilde ulaştı. Yalnız HDMI kablosu yok bilginize.
    Not: Bugün kargo bedava

http://www.hizlial.com/u02.049.9077.0001/blackberry-playbook-16-gb-wi-fi

• Kullanan arkadaşlar nasıl bir hdmı kablosu almam gerekiyor acaba ?
  • Lutfen kesın olarak bılen bı arkadas cevap versın. Ben kutudan cıkan ttnet wıfı kartını kullanmadım. Wıreless olan yerde ınternete baglanıyorum ev telefonu uzerıne ek ucret gelmesı soz konusu mu? bırde thetrıng ıle telefona baglayıp yıne ınternet kullanıyorum, ttnet bı kazık atıp telefona faturasına ucret eklemesın. Varmı bı bılgısı oaln?
  • Ttnet wıfe kartını kullanmasak ne olur? Yardımcı olursanız sevınorım
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARIS

5. veya 6. adımdan sonra mevcut resmi sürümü bulduğunu ve bunu yüklemek isteyip istemediğinizi sormalı ve Install diyerek kuruluma devam etmeli. Bende yazıldığı gibi sıkıntısız bir şekilde yüklenmişti. 5. adımda tablet açıldıktan sonra devam etmeli.

Mevcut resmi sürüm bulunduğu uyarısı gelmiyor,(yeni güncelleme bulunmnuyor uyarısı geliyor) defalarca denedim sırasıyla ekran görüntüleri aşağıda, son ekran görüntüsünden sonra hiçbirşey olmuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktor-xx -- 26 Haziran 2012; 14:10:08 >

• quote:

Ttnet wıfe kartını kullanmasak ne olur? Yardımcı olursanız sevınorım

kullanmaya başladığın andan itibaren süre başlıyor 1 yıl bağlanabiliyorsun
    kullanmassan o hakkını kullanmamış olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Kullanan arkadaşlar nasıl bir hdmı kablosu almam gerekiyor acaba ?

Kutudan çıkmadımı?
  • İkinci resimden sonra bende güncelleme bulduğunu söyleyip kuruluma devam etmişti. Servisle görüştünüz mü peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktor-xx

quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

Kullanan arkadaşlar nasıl bir hdmı kablosu almam gerekiyor acaba ?

Kutudan çıkmadımı?

Hayır çıkmadı. Usb kablosu ve şarz çıktı.
  • quote:

quote:

hocam seni anladımda ben derdimi tam olarak anlatamadım :) playbookla wlan ağı ile ya da telefona thetring ile bağlandığım için ek bi ücret söz konusu değil değil mi? ben onu merak ediyorum. birde wlan ağı olan yerde internete bağlanabildiğimize göre kutudan çıkan ttnet wi fi kartı yani bu hediye neye yarıyor onu anlamadım, pek anlamıyorum aydınlatabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

hocam seni anladımda ben derdimi tam olarak anlatamadım :) playbookla wlan ağı ile ya da telefona thetring ile bağlandığım için ek bi ücret söz konusu değil değil mi? ben onu merak ediyorum. birde wlan ağı olan yerde internete bağlanabildiğimize göre kutudan çıkan ttnet wi fi kartı yani bu hediye neye yarıyor onu anlamadım, pek anlamıyorum aydınlatabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Evindeki yada başka bi yerdeki wlan ağlarına bağlandığında ekstra bir ücret yok.

Tethering yapacağın telefonun internet paketi varsa yine ekstra bir ücret ödemessin

TTnet wifi'in amacı şudur : Dışarıda , cafelerde ,avm'lerde bazı şirketler kendi modemleri üzerinden internet açmıyor. wi-fi araması yaptığınızda TTNET WİFİ diye bir seçenek görürsünüz. işte o zaman bu internet ağına bağlanmak için ttnet'ten verilen o kartı kullanacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpaci

quote:

quote:

quote:

Evindeki yada başka bi yerdeki wlan ağlarına bağlandığında ekstra bir ücret yok.

Tethering yapacağın telefonun internet paketi varsa yine ekstra bir ücret ödemessin

TTnet wifi'in amacı şudur : Dışarıda , cafelerde ,avm'lerde bazı şirketler kendi modemleri üzerinden internet açmıyor. wi-fi araması yaptığınızda TTNET WİFİ diye bir seçenek görürsünüz. işte o zaman bu internet ağına bağlanmak için ttnet'ten verilen o kartı kullanacaksınız.

cevap için teşekkürler. bir sorum daha olacak açmıyor diye bahsettiğiniz şifreli ağlar mı? şifreli olan ağlardan bahsediyorsak bu ağlara wi fi sayesinde bağlanırsa burda bi ücret söz konusumu? o şifreli ağın internetinimi kullanmış olacağız yoksa internet bizim faturayamı yansıyacak? yoksa hiçmi alakası yok :)

• quote:

Bu kart nasıl birşey benim kutudan böyle birşey çıkmadı.

Ve hdmi kablosu sanırım ttnet'in hediyesi eğer cihazı ttnet üzerinden aldıysanız paketin üstünde hdmi kablo hediyeli diye bir not vardır..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.