Şimdi Ara

Tablet seçimi (Lütfen yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Amacım androide geçmek olduğu için bir tablet almayı düşünüyorum. Ama hangi model olması konusunda bir fikrim yok. Limitim maksimum 650 tl ye alınabilecek en iyi performans tabletini almak ama tek şartım istanbuldan mağazadan almak. Çünkü internetten alışverişe evdekiler pek sıcak bakmıyor (pek değil hiç :D )

Sadede gelirsek 650 tl ye işlemcisi rami ekran vs olarak mağazadan alabileceğim en iyi performans tablet önerilerinizi bekliyorum. (Teknik servis olarakta iyi bir firma olursa çok sevinirim,çünkü elektronikte şanssız kitle içindenim :D )

• Malesef öyle bir tablet yok.Beklersen Nexus 7 çıkacak.
  • Galiba yanlış anlattım. Piyasadaki en iyi tablet demek istemedim 650 tl ye alınabilecek en iyi tablet demek istemiştim. Vede nexus 7 ist bilişimde var ama 800 tl
  • Kardes bekle derım aınolun yada artesın yenı tabletlerı ıcın ,ama eger ılla alıcaksan bıraz magza magza dolsaman gerıkecek . Modellerı ve fıyatları alırsın sonra forumda tekrar sorabılırsın bızım hangı magzada hangı urun var bılmemız bıraz zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazadan alman sıkıntı zor bulursun biraz, İnternetten alabilirsen Nexus7 filan çok rahat bulursun 650 liraya. Ainol Novo 7 Aurora II yada Flame, Pipo U1 vs.
  • kadıköye yolun düşerse eksen bilgisayara uğra,
    Belki avrupa yakasında da şubesi vardır emin değilim.
    sitesinden inceleyebilir veya gidip elden alabilirsin.
    http://www.eksenbilgisayar.com/KMDefault.aspx?ctrid=12019&fkey=1508%3DTablet
  • Herkese yardımınız için teşekkür ederim. Acer a100 modelini aldım Acer i seçme amacım diğer markalara göre bana daha çok güven verdi.
    Tableti bu akşam aldım ama büyük bir sıkıntım var cihaz ilk açıldığında kulaklık takılmıymış gibi gözüküyordu ve ses gelmiyordu. Kulaklık taktım ses kulaklıktan geldi çıkartınca 2 saniye hoparlörden geldi sonra tekrar kulaklık takılmış gözüktü ama kulaklık takılı değil. Şimdi arada sırada kendi kendine kulaklık takılmış gibi gözüküyor temas edince kulaklık kısmına tekrar düzeliyor.
    Özellikle ses açıp veya kısarken gene kulaklık varmış gibi gözüküyor. Ama kulaklık girişinde problem mi var yoksa cihaz daha yeni olduğu için kulaklık girişi mi dar ? Acaba sürekli kulaklık takıp çıkarsam düzelir mi ?
    Eğer donanımsal bir sorunsa bu nasıl bir şanssızlık 0 cihaz ilk saatten arıza mı verdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakfir

Herkese yardımınız için teşekkür ederim. Acer a100 modelini aldım Acer i seçme amacım diğer markalara göre bana daha çok güven verdi.
    Tableti bu akşam aldım ama büyük bir sıkıntım var cihaz ilk açıldığında kulaklık takılmıymış gibi gözüküyordu ve ses gelmiyordu. Kulaklık taktım ses kulaklıktan geldi çıkartınca 2 saniye hoparlörden geldi sonra tekrar kulaklık takılmış gözüktü ama kulaklık takılı değil. Şimdi arada sırada kendi kendine kulaklık takılmış gibi gözüküyor temas edince kulaklık kısmına tekrar düzeliyor.
    Özellikle ses açıp veya kısarken gene kulaklık varmış gibi gözüküyor. Ama kulaklık girişinde problem mi var yoksa cihaz daha yeni olduğu için kulaklık girişi mi dar ? Acaba sürekli kulaklık takıp çıkarsam düzelir mi ?
    Eğer donanımsal bir sorunsa bu nasıl bir şanssızlık 0 cihaz ilk saatten arıza mı verdi

Yerinde olsam aldığım gibi servise geri yollardım

• aldın yere gerı gotur

• arkadaşlar yeni başlık açmak istemedim.
    cumartesi yurtdışına çıkıyorum. ailemle görüntülü konuşma yapabilmek için bir tablet almak istiyorum.

tabletlerin donanımlarıyla ilgili çok az bilgim var.
    skype'tan görüntülü konuşma yapmaya ve internette dolaşmaya yetecek bir tablet için ne önerirsiniz?

mümkünse 10" olmasını ve Acer, Asus, Motorola, Dell, Archos, Samsung vs gibi bilindik bir marka olmasını istiyorum.
    garantisi devam etmek şartıyla ekranında çiziği olmayan ikinci el de alabilirim sorun değil. yani sıfır takıntım yok.
    maksimum bütçe 500-600.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.