Şimdi Ara

Tablet secimi yardim ? İpad 3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ipad 3 4g 16 gb alcam ikinci el. Daha uc ay garantisi var sirketin pc teknikerinden alicam tableti temiz kullanmis kutusu faturasi hersyi duruyor 600 diyor ama 550 ye baglarim sizce nasil. Alinirmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence biraz daha zorlayip ipad 4 al cunku ipad 3 bazen ipad 2 den bile yavas olabiliyor youtubeda karsilastirmalar var izle derim ve bence ipad 4

• quote:

Orijinalden alıntı: Scroman's

Bence biraz daha zorlayip ipad 4 al cunku ipad 3 bazen ipad 2 den bile yavas olabiliyor youtubeda karsilastirmalar var izle derim ve bence ipad 4

Dostum benimde kafam karisti baya . daha once hic ios tecrübe mde yok ilk olacak ama genelde kullananlar memnun ozellikle sarj ve ekran bakimindan .
    Peki be konuda Yavaşlık olur ben fazla oyun oynamam ?

• ipad 3üm var oyunlarda aşırı ısınıyor sorunlu bi model zaten apple 6 ay içinde üstüne ipad 4 getirdi zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deldumrul

quote:

Orijinalden alıntı: Scroman's

Bence biraz daha zorlayip ipad 4 al cunku ipad 3 bazen ipad 2 den bile yavas olabiliyor youtubeda karsilastirmalar var izle derim ve bence ipad 4

Dostum benimde kafam karisti baya . daha once hic ios tecrübe mde yok ilk olacak ama genelde kullananlar memnun ozellikle sarj ve ekran bakimindan .
    Peki be konuda Yavaşlık olur ben fazla oyun oynamam ?

Retina ekran oldugu icin safaride sayfalar 3-4 saniye daha gec aciliyor oyunlar takiliyor vs. bununla alakali ipad 2 vs ipad 3 vs ipad 4 diye youtubea aratirsaniz daha iyi olur

• Peki baska oneriniz var mi 550,tl ye kadar ?

• quote:

Peki baska oneriniz var mi 550,tl ye kadar ?

Vereceğiniz maksimum fiyat 550'yse iPad 3 almalısınız.
    Bizim evde 2 senedir iPad 3 baz modeli var, hiç sorunsuz kullanıyoruz. Pil süresi mükemmel.
    Real Racing 3 oynatıyor kasma da yok. 2 senelik Retinalı bir cihaz için gayet iyi performans.
    O fiyata alacağınız Android tabletten iyidir, Retina ekran ve AppStore bile yeterli.

Zaten oyun oynamayacakmışsınız o zaman ısınma sorunu da pek yaşamazsınız.
    Sayfalar 3-4 saniye geç açılıyor demişler ancak DH'de gayet hızlı dolaşıyorum, chip ve dh'nin PC sürümlerinde de.
    Bunun dışında uygulamalarda dolaşacaksanız zaten sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 11 Eylül 2014; 23:48:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Telefon Secimi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Bizim evde 2 senedir iPad 3 baz modeli var, hiç sorunsuz kullanıyoruz. Pil süresi mükemmel.
    Real Racing 3 oynatıyor kasma da yok. 2 senelik Retinalı bir cihaz için gayet iyi performans.
    O fiyata alacağınız Android tabletten iyidir, Retina ekran ve AppStore bile yeterli.

Sayfalar 3-4 saniye geç açılıyor demişler ancak DH'de gayet hızlı dolaşıyorum, chip ve dh'nin PC sürümlerinde de.

Cok saol dostum yorumun icin.
    Alicam yarin iste dedigin gibi bu paraya en iyi seçenek bu . samsung almak istemiyorum.zaten ilk ios tecrubem olcak insalllah alisabilirim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Cok saol dostum yorumun icin.
    Alicam yarin iste dedigin gibi bu paraya en iyi seçenek bu . samsung almak istemiyorum.zaten ilk ios tecrubem olcak insalllah alisabilirim :)

Bu paraya alınacak en iyi Android tablet LG G Pad 8.3
    Ama iPad 3 ekranı ve pili çok daha önde, ayrıca AppStore farkı var.
    Hem de sizinki 4G'li olacak

• 2 senedir İpad 3 ve 64 gb+4g modeli kullanıyorum,hala taş gibi
    Yavaşlama filan olmuyor,tek tük oyunlarda kasıyor,o da ios 7 kaynaklıdır.
    İpad 3'ü şiddetle tavsiye ederim
    Alacağın cihaz İos 6'lı ise kaçırma
    550 tl ye hatta 500 e indirirsen tadından yenmez
    Bu fiyat için en iyi cihaz ipad 3 tür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.