Şimdi Ara

Tablet Tavsiye???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Umarım doğru yere konu açmışımdır. Ben cep telefonumdan internet kullanıyorum. Ama daha rahat ve aktif olarak kullanmak istiyorum. Onun için tablet pc'lere merak saldım. Çok da para vermek istemiyorum çünkü normal laptopum var. Biraz araştırınca kafam karıştı, anlayacağınız tavsiyeye ihtiyacım var :) Multitouch özelliği falan derken çıkmaza girdim. En fazla 400-450 TL civarında, internet ve temel multimedya özellikleri iyi olan bi tablet istiyorum. (film falan çok önemli değil yani) Ya da tabletten başka, ama kullanışlı alternatifler de olabilir. Çevremde Wifi çok yaygın olmadığı için, daha çok mobil internet tercih ediyorum yalnız. Ona göre bi ürün olması lazım. Toshiba journe touch modeli nasıl mesela, multitouch özelliği falan var mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selman.pelit -- 27 Aralık 2010; 21:15:40 >

• Şu çin yapımı Meizu M9 nasıl mesela? Fiyatı ve satışı ne durumda?
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/internet-tablet-archos-70-8-gb-archos-notebook-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,22317.html

100 daha koyup bunu almanız akıllıca olur. 7", kapasitif multitouch, android 2.2 vs. vs.

ipod touch 4g yi inceleyin. ekran sorun değilse(ipod daha küçük) tercihiniz ipod olmalı bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 28 Aralık 2010; 22:12:11 >

• Teşekkür ederim. Ipod güzelmiş, biraz araştırayım. Türkiyede satışı yok galiba. Zannederim alanlar yurtdışından almış. Alıp satanlar var ama, benim taksitli almam lazım. Neyse araştıralım bakalım...
  • Zannederim bu ipodla ben wifi olmayan yerde şebeke üzerinden internete bağlamanıyorum. Benim için bu da önemli. En son vodafonun kampanyasından (tabi bitmeden) Htc Desire almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selman.pelit

Zannederim bu ipodla ben wifi olmayan yerde şebeke üzerinden internete bağlamanıyorum. Benim için bu da önemli. En son vodafonun kampanyasından (tabi bitmeden) Htc Desire almayı düşünüyorum. Ne dersiniz?

evet ipod da 3g yok. internete sadece wi fi olan yerde girer. bu sitede htc desire incelemesi vardı sanırım. bildiğim kadarıyla alınabilir bir cihaz
  • Evet. Benim için önemli olan özellikleri gayet güzel:
    *android 2.1 (galiba 2.2ye güncelleme imkanı da oluyomuş)
    *3.7-inç kapasitif ekran
    *1GHz Snapdragon işlemci
    *576MB RAM
    *512 ROM
    *akselometre
    *Ve internet özellikleri
    Kamerasını falan da güzel yapmışlar ama benim için çok önemli değil. Bi deneyelim, inşallah alabiliriz yıl bitmeden...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ucuz Android Box tavsiye
    9 ay önce açıldı
    Tablet tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Tablet tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.