Şimdi Ara

Tablet tavsiyesi olan(Acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Haftadır araştırıyorum, fiyatına göre özellikleri en iyi olan bu tableti buldum, başka tavsiyelere açığım;

CUBE U30GT2 Özellikleri;

İşlemci : Dört Çekirdekli Rockchip 3188, 1.8GHZ, Cortex A9
    İşletim Sistemi : Android 4.1
    RAM : DDR III 2GB
    Flash Bellek : 32GB
    Harici SD Kart Desteği: 128MB-32GB
    Ekran Paneli : 10.1 inç 16:9 IPS, ekran çözünürlüğü 1920*1200
    WIFI Desteği : 802.11b/g/n
    Kamera :Çift Kamera Ön Kamera 2MP, Arka Kamera oto fokus ve flaşlı 5MP

Batarya : 7200 mAh
    Ebatlar(mm) : 10*171*261

3G USB Dongle Desteği
    Flash11.1 Desteği
    Bluetooth 2.1 Desteği
    Işık sensorü
    Üç Eksenli gyroscope
    HDMI,G-sensor
    I/O Port: USB 2.0, Micro USB, TF, 3.5mm kulaklık, dahili mikrofon, DC,HDMI
    Batarya kullımı Müzik: 10 hours, Film: 4 hours, Internet: 5 hours

------------

640 tl civarında fiyatları şu an internet sitelerinde. Performans/Fiyat açısından nasıl? İlk defa tablet alacağım ve markayı pek tanımadığımdan güvenemiyorum. Daha önceden kullanan varsa, görüşleri alabilirim. Yaptığım araştırmalara göre, ses sitemi biraz kötüymüş. Bunun dışında başka olumsuz yorum görmedim. (14 temmuzda, nesin matematik köyüne gideceğim 1 aylığına ve gitmeden önce yanıma mutlaka bir tablet almayı düşünüyorum. Bu yüzden en geç 1 hafta içerisinde siparişi vermem lazım. Oyun oynamak için pek kullanacağımı sanmıyorum, daha çok pdf şeklinde kitap, makale vs okumada, dizi-film, belgesel, anime vs izlemede ve müzik dinlemede kullanacağım. Bir de internet tabiki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastHope -- 27 Haziran 2013; 22:48:36 >

• Up
  • Up
  • pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

pm

Blur kardeş bana da bi tablet lazım ama karar veremedim. Pdf dosyalarımı, slaytlarımı okuyabıleceğim, hızlı, teknik servis garanti problemi olmayan yurt içi 300 tl ye kadar önerebileceğin tablet var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twofunn -- 28 Haziran 2013; 1:39:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: twofunn

quote:

Orijinalden alıntı: Blur

pm

Blur kardeş bana da bi tablet lazım ama karar veremedim. Pdf dosyalarımı, slaytlarımı okuyabıleceğim, hızlı, teknik servis garanti problemi olmayan yurt içi 300 tl ye kadar önerebileceğin tablet var mı ?

Sizinle konuştuğumuzu hatırlıyorum. Daha önce de belirttiğim gibi yurt içi modelleri ne yazık ki takip ve tavsiye etmiyorum.

Ama bildik yurt dışı modelleri misli fiyat ödemeyi göze alırsanız yurt içinde de dışarıdan getirtip satışını yapan yerlerden temin edebilirsiniz.

• Blur kullanıcısına yanıt
    Cesaret de edemiyorum ki yurt dışından ürün almayı. Bi sorun çıkar korkusu var hep içimde. Bu gümrük olayı nasıl olacak peki ekstra ödeme uygularlar mı ? Getirme aşaması nasıl işliyor ve kaç güne elimizde olur peki sipariş ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi acil
    3 hafta önce açıldı
    Tablet önerisi.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: twofunn

Cesaret de edemiyorum ki yurt dışından ürün almayı. Bi sorun çıkar korkusu var hep içimde. Bu gümrük olayı nasıl olacak peki ekstra ödeme uygularlar mı ? Getirme aşaması nasıl işliyor ve kaç güne elimizde olur peki sipariş ?

Pm attım, detaylıca okuyun. Çekinecek bir şey yok. Bu sizin yasal hakkınız. Kargo ücretsiz kapınıza kadar takip kodlu, 2 haftada teslim
  • @Blur, mesajınızı okudum. İlginiz için teşekkür ederim fakat bana yardımcı olamadınız. Alacağım tabletin 7-8 güne elime gelmesi lazım. Bu yüzden yurt dışından önceden getirtilmiş ürünleri almayı planlıyorum. Biraz daha fazla öderim fakat daha az beklerim diye düşünüyorum. Şimdi ana konumuza dönecek olursak, CUBE U30GT2'u fiyat/performans açısından nasıl buluyorsunuz, önerir misiniz? Başka tablet tavsiyeleriniz varsa bekliyorum.
  • Başka tavsiyesi olan yoksa yarın siparişi veriyorum arkadaşlar. Cube U30GT2.
  • Son dakika, listeye bir tane daha tablet ekledim;

Rockpad Q9RET A31

Rockpad Q9RET: 9.7" Retina-IPS (2048x1536), Allwinner A31 4-Core CPU + 8-Core GPU, 2GB/16GB, 2MP+5MP kameralı hdMI Çıkışlı Tablet

Teknik Özellikler:
    - Allwinner A31 İşlemci (Quad-Core Cortex A7 COu + 8-core PowerVR GPU)
    - Süper ince ve alüminyum monoblok tasarım
    - 9.7" 2048x1536 Retina-IPS ekran
    - 2GB Bellek + 16GB Flash
    - Mini HDMI çıkış
    - 8000mAh pil (5 saat kullanım ömrü)
  • bunu da incele dostum..
    Piranha Quattro Tab
    Ben de bir yakınım için araştırırken bu cihazı gördüm alan inceleyen var mı eksileri var mı?
    Quad Core 1.8ghz işelmci, 2 gb ddr3 ram, 9.7" ekran.. geri kalan özellikleri çok uç olmasa da 499tl fiyata makul gibi geldi..
    bir de Piranha ya güveniyorum navigasyonda vs. de ürünün hep arkasında olan bir firma..

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=3008012&Productid=bd600262

aklımda Cube U30GT2 var ama yakınıma 150tl daha verirsen gittigidiyor gibi sitelerden bunu al bence diyesim var ama vereceği tepki belli.. (tabelası olmayan muhattabını canlı görmediğin bir yerden almak yada bu internet siteleri pek güven vermiyor ona.. )

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukman

bunu da incele dostum..
    Piranha Quattro Tab
    Ben de bir yakınım için araştırırken bu cihazı gördüm alan inceleyen var mı eksileri var mı?
    Quad Core 1.8ghz işelmci, 2 gb ddr3 ram, 9.7" ekran.. geri kalan özellikleri çok uç olmasa da 499tl fiyata makul gibi geldi..
    bir de Piranha ya güveniyorum navigasyonda vs. de ürünün hep arkasında olan bir firma..

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=3008012&Productid=bd600262

aklımda Cube U30GT2 var ama yakınıma 150tl daha verirsen gittigidiyor gibi sitelerden bunu al bence diyesim var ama vereceği tepki belli.. (tabelası olmayan muhattabını canlı görmediğin bir yerden almak yada bu internet siteleri pek güven vermiyor ona.. )

Özellikleri fena değil ama dahili hafızası 8gb çok küçük geldi bana. 140 lira daha fazla verip beni 2-3 sene rahat götürebilecek bir tablet almak daha mantıklı geliyor şu an. Cube'u almaya karar verdim, 1 saate siparişi veriyorum.http://www.sanalpazar.com/Distributor-Garantili-Cube-U30gt2-Deri-Kilif-Hediyeli__isp7182025?utm_source=U_GCT&utm_medium=cubetablet&malid=RP_GCT_8320_cubetablet son 8 tane kalmış, almak istersen bitmeden bu fiyata almanı tavsiye ederim.

• Çin malı tabletlerde en önemli sorun, üretim kalitesi ve standardı tutturma. Tablet masaüstü bilgisayar kasası gibi geniş ferah bir alet değil. Batarya, ekran, ekran dokunmatiği, anakart hepsi daracık bir yere sıkışmış durumda. Ürünü satın aldıktan bir ay, iki ay sonra bozulma ihtimali epey yüksek. Ürünü Türkiye'ye getiren firmanın ve teknik servisinin güvenilir olması çok önemli. Buna dikkat etmenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkashgari

Çin malı tabletlerde en önemli sorun, üretim kalitesi ve standardı tutturma. Tablet masaüstü bilgisayar kasası gibi geniş ferah bir alet değil. Batarya, ekran, ekran dokunmatiği, anakart hepsi daracık bir yere sıkışmış durumda. Ürünü satın aldıktan bir ay, iki ay sonra bozulma ihtimali epey yüksek. Ürünü Türkiye'ye getiren firmanın ve teknik servisinin güvenilir olması çok önemli. Buna dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Teşekkür ederim, bende bu konuda kaygılıydım fakat cube ile ilgili ana başlıkta yazılanların hepsini okudum, kullananlar şikayetçi değil gibi şu an. Bir tek wifi'ında sorun çıkanlar olmuş, onlarda düzelttirmişler. Tabi onlarında ellerine yeni geçmiş tablet, belki 2-3 ay sonra sorunlar çıkmaya başlar. Bilemiyorum. Sanırım biraz risk alacağım, yoksa aynı özelliklere sahip bir samsung yada başka bilinen bir markaya 1500 lira verebilecek konumda değilim.

• CUBE U30GT2'yi aldım, ulaşmasını bekliyorum. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.