Tablet/Tefon vergi indirimim gelmedi?
-
-
Başvurdun mu?
-
Bana başvuru yaptıktan 7ay sonra verdiler. Gsbbiz sitesinden hem başvuru hem takibi yapılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam geçen konuda 3 4 milyon dolar mal varlığımız var diyodun neden tableti vergisiz almaya çalışıyorsun ki bi de kötü tabletler geliyor
-
3-4 milyon dolar zenginlik değil hocam belirtmiştim. Mal varlıgi var da gelir çok yok, taşınmaz yatırımı yapıyoruz daha çok.
Samsung S6 aldım herkes gibi o yüzden vergiye takıldı da herhalde vermeyecekler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sen iyi misin 3 4 milyon dolar diyorsun altını da çizerek vurguladım eğer doğru diyosan bırak türkiyeyi dünyada bile gayet zengin kabul edilen bir rakam bu haberin olsun ayrıca 21 yaşındasın arabam yok diyorsun kesinlikle golf leon tarzında masrafı çok olmayan bir araç al. araba demek özgürlük demek parayla yaşadığın hayatın standartlarını yükseltmeyeceksen anlamı yok
-
Hocam şöyle, araba vardı da ailesel bir problem dolayısıyla bir gayrimenkul satın almak durumunda kaldık; mecbur elden çıkardık o yüzden. Araba yok değildi anlayacağınız.
Dedigim gibi çok fazla bir aktif gelirimiz yok, peder sağolsun değer yatırımı işinden anlıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ailen ne işle meşgul hocam müteahhit mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X