Şimdi Ara

Tablet/Tefon vergi indirimim gelmedi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tablet aldım, yaklaşık 5 ay olacak ama hala vergi indirimimi yollamadılar.

Nasıl takip edebilirim? Kimisi de dağıtmıyor diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başvurdun mu?

• Bana başvuru yaptıktan 7ay sonra verdiler. Gsbbiz sitesinden hem başvuru hem takibi yapılıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam geçen konuda 3 4 milyon dolar mal varlığımız var diyodun neden tableti vergisiz almaya çalışıyorsun ki bi de kötü tabletler geliyor

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt

3-4 milyon dolar zenginlik değil hocam belirtmiştim. Mal varlıgi var da gelir çok yok, taşınmaz yatırımı yapıyoruz daha çok.

Samsung S6 aldım herkes gibi o yüzden vergiye takıldı da herhalde vermeyecekler

• axelrhaynr A kullanıcısına yanıt

hocam sen iyi misin 3 4 milyon dolar diyorsun altını da çizerek vurguladım eğer doğru diyosan bırak türkiyeyi dünyada bile gayet zengin kabul edilen bir rakam bu haberin olsun ayrıca 21 yaşındasın arabam yok diyorsun kesinlikle golf leon tarzında masrafı çok olmayan bir araç al. araba demek özgürlük demek parayla yaşadığın hayatın standartlarını yükseltmeyeceksen anlamı yok

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt

Hocam şöyle, araba vardı da ailesel bir problem dolayısıyla bir gayrimenkul satın almak durumunda kaldık; mecbur elden çıkardık o yüzden. Araba yok değildi anlayacağınız.

Dedigim gibi çok fazla bir aktif gelirimiz yok, peder sağolsun değer yatırımı işinden anlıyor.

• axelrhaynr A kullanıcısına yanıt

ailen ne işle meşgul hocam müteahhit mi 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.