Şimdi Ara

Tabletim bozuldu/dondu/kilitlendi/calismiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
108.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung galaxy tab 2 beyaz 7" 16 gb 3g sahibiyim dh konu disinda gezerkene tablet dondu 10 dakkadir donuk acma kapama dugmesi ses acma kapama dugmesi ve dokunmatik hicbir fonksiyonu calismiyor suan kendi kendine oldu %30 sarzi vardi sarzinin bitip kapanmasinimi beklemeliyim ne yapmaliyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamam sorun cozuldu 1 dakika kadar kapama dugmesine basili tuttum kapandi normaldr kapatirken uyari cikar onu onayliyinca kapanir boyle olunca denememistim son care denedim oldu konuya bakan herkeze tesekkurler.

• Kardeşim allah razı olsun benmde ekran bir anda kararmıştı tablet açık gözüküyordu sarjıda vardı bir türlü çözüm bulamamıştım senin yöntemi denedim düzeldi. Bu teknik servis hiçbir işe yaramıyor.
  • Önemli değil birilerinin işine yaradıysa ne mutlu bana iyi geceler.
  • cokkkk tesekkur edrm cok ısıme yaradı:))
  • çok saol kardeş
  • allah razı olsun kardeşim @cihanfsm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamsın! konuyu okumasaydım son çare tabletin pilini çıkarmaya çalışacaktım Sağol Varol...
  • Önemli değil arkadaşlar bu bir teknoloji forumu ve birbirimizin sorunlarını çözmek için ve çözüm bulmak @cihanfsm @Asker95/1 @cihanfsm @mysoulll @Tablethakında @ThinkandAnswer @çokonat için burdayız bana teşekkür etmek için bile üye olanlarınız var bende size teşekkür ederim iyi forumlar yardıma ihtiyacınız varsa pm atabilirsiniz
  • Çook teşekkür ederim kardes

• Tenk yu veri maç

• @Zodiac Killer @RealPlayer09

Sizde sağolun konu dışı müdavimleri :D
  • teşekkür ederim kardeşim senin sayende hayatım kurtuldu
  • Teşekkür ederim çok büyük bir dertten kurtardın.
  • Az kalsın tableti kiriyordum çok saol

• Tabletim senin sayende hayata geri döndü artık bir ölüm melegi

• az kalsın intihar ediyordum . bu konuyu görünce vazgeçtim. çok teşekkür ederim hayatımı kurtardın bu bilgi sayesinde. artık tabletim çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ladies and gentlemen -- 25 Mayıs 2014; 19:39:51 >
  • kardeş eyw bende samsung galaxy tab 3 10.1 16 gb siyah kullanıyorum ilk defa boyle olmustu bende hic anlamadım kapatma dugmesıne bastım kapanmadı bastım beklettim 1 dk felan acıl eyvallah saol kardesim
  • baya eski bir konu ama bana şimdi lazım oldu. teşekkürler.
  • Teşekkürler kardeş işe yaradı :D

@cihanfsm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 23 Nisan 2015; 21:04:13 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.