Şimdi Ara

tabletin menuleri tam ekranda gosterme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar az once ilk tabletimi aldim(vestel onyx vp10). Ayarlardan cozumunu bulamadigim bazi durumlar icin bilginize ihtiyacim var. İlki tabletin menu ekraninda uygulamalarin kisayollari tam ekranda degil de ortalanmis sekilde ekranin yarisi kadar bir bolumu kaplayacak sekilde duruyor. Bunun resmini ekliyorum. Bu menuleri ekranin tamamina yerlesecek seklde dagitmak mumkun mudur. Bir diger konuda tablette dort tane ana ekran var ben bunlarin ikisini silmek isredim ama ne telefondaki gibi senekler tusuna basinca cikan bir duzenle menusu ne de ekran ayarlarinda bu tarz bir secenek bulamadim. Bu iki durum hakkinda bilgisi olan arkadas varsa yardimci olur cok mutlu olurum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nursah

Arkadaslar az once ilk tabletimi aldim(vestel onyx vp10). Ayarlardan cozumunu bulamadigim bazi durumlar icin bilginize ihtiyacim var. İlki tabletin menu ekraninda uygulamalarin kisayollari tam ekranda degil de ortalanmis sekilde ekranin yarisi kadar bir bolumu kaplayacak sekilde duruyor. Bunun resmini ekliyorum. Bu menuleri ekranin tamamina yerlesecek seklde dagitmak mumkun mudur. Bir diger konuda tablette dort tane ana ekran var ben bunlarin ikisini silmek isredim ama ne telefondaki gibi senekler tusuna basinca cikan bir duzenle menusu ne de ekran ayarlarinda bu tarz bir secenek bulamadim. Bu iki durum hakkinda bilgisi olan arkadas varsa yardimci olur cok mutlu olurum.

Apex launcher yükleyin.Daha sonra apex ayarları»uygulama çekmece»yerleşim yazan yerde yatay kenar yazan seçeneğin üstüne tıklayın ve hiçbiri yapın.
    Ekran sayısını ayarlamak için de apex ayarları»ana ekran ayarları»ekranları yönet seçeneğine tıklayın ve düzenleyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

quote:

Orijinalden alıntı: 0nursah

Arkadaslar az once ilk tabletimi aldim(vestel onyx vp10). Ayarlardan cozumunu bulamadigim bazi durumlar icin bilginize ihtiyacim var. İlki tabletin menu ekraninda uygulamalarin kisayollari tam ekranda degil de ortalanmis sekilde ekranin yarisi kadar bir bolumu kaplayacak sekilde duruyor. Bunun resmini ekliyorum. Bu menuleri ekranin tamamina yerlesecek seklde dagitmak mumkun mudur. Bir diger konuda tablette dort tane ana ekran var ben bunlarin ikisini silmek isredim ama ne telefondaki gibi senekler tusuna basinca cikan bir duzenle menusu ne de ekran ayarlarinda bu tarz bir secenek bulamadim. Bu iki durum hakkinda bilgisi olan arkadas varsa yardimci olur cok mutlu olurum.

Apex launcher yükleyin.Daha sonra apex ayarları»uygulama çekmece»yerleşim yazan yerde yatay kenar yazan seçeneğin üstüne tıklayın ve hiçbiri yapın.
    Ekran sayısını ayarlamak için de apex ayarları»ana ekran ayarları»ekranları yönet seçeneğine tıklayın ve düzenleyin.

Cok Tesekkur ederim kardesim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.