Şimdi Ara

Tablette oyun sorunu var mı? - Önemli-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim kardeşim otizmli yeni telefonuma karşı ilgili baya balon patlatma oyunları fln oynuyoruz ama ben hep onla olamıyorum. Eğleneceği 7" civarı bi tablet almak istiyorum ama benim telefonda bile bazı oyunlar desteklemiyor. Şimdi poly pad aniol fln düşünüyorum hediye alacağım. Fakat oyunları çalıştırır mı yani her oyunda çalıştırmaz uyarısı vermesinden korkuyorum

Birde önerebileceğiz kameralı tablet var mı 7" 500 liraya kadar. Sağolun şimdiden.

• Ainol fire iyi gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ainol Novo Aurora 2 Var 400 lira civarı aynı donanıma sahip crystal'de var forumda araştır istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ParadoxL -- 12 Eylül 2012; 12:49:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odtuseciyom

Merhaba arkadaşlar benim kardeşim otizmli yeni telefonuma karşı ilgili baya balon patlatma oyunları fln oynuyoruz ama ben hep onla olamıyorum. Eğleneceği 7" civarı bi tablet almak istiyorum ama benim telefonda bile bazı oyunlar desteklemiyor. Şimdi poly pad aniol fln düşünüyorum hediye alacağım. Fakat oyunları çalıştırır mı yani her oyunda çalıştırmaz uyarısı vermesinden korkuyorum

Birde önerebileceğiz kameralı tablet var mı 7" 500 liraya kadar. Sağolun şimdiden.

500 ün biraz üstüne çıkarsan (60-70 lira) Nexus 7 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.