Şimdi Ara

Tablette uydudan TV izleme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pirhana 10.1 ultra tab tabletim var ve aklıma gelen bir konuyu sormak istedim.

Acaba olur mu böyle bir şey diye?

Tabletten TV yayını izleyebilir miyiz? Wifiden değil.
    Direk Uydudan tablete bağlantı yapmamızı sağlayabilecek bir ekstra aparat var mı? (usb den vs..)

Böyle birşey mümkün müdür?

bilgilendirirseniz sevinirm

teşekkür ederim şimdiden arakaşlar. iyi günler

• Veyahut Usb den çalışan TV kartı ile TV izlenebilir mi?

Yok mu cevap yazacak birileri?
  • hiç görmedim, ben internet üzerinden izliyorum yeri geldiğinde, google playden indir izle direk kota sıkıntın yoksa.
  • kota sıkıntısı yok evde internet sınırsız, fakat değisik bir kaç tane online TV programı var , her tıkladığımda kanallar bazen açıyor , bazen açmıyor , yayında kalitesiz görüntü.
    Bu yüzden dedim acaba mümkün mü? mümkünse Uydudan izlerim yada usb tv kartı aracaılığıyla ... daha iyi olur diye düsündüm.

Elimde usb tv kartı yok olsa hemen deniyecektim, şayet olan varsa deneyebilir mi? ona göre usb tv kartı alcam veya uydu bağlantısı için aparat varsa o aparatı alıp uydudan izlemek istiyourm.
  • tablete sd yayın aktarılamıyor malesef aslında scart mini hdmı bir kablo bulabilirsen şansını dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: herkesogrensin

kota sıkıntısı yok evde internet sınırsız, fakat değisik bir kaç tane online TV programı var , her tıkladığımda kanallar bazen açıyor , bazen açmıyor , yayında kalitesiz görüntü.
    Bu yüzden dedim acaba mümkün mü? mümkünse Uydudan izlerim yada usb tv kartı aracaılığıyla ... daha iyi olur diye düsündüm.

Elimde usb tv kartı yok olsa hemen deniyecektim, şayet olan varsa deneyebilir mi? ona göre usb tv kartı alcam veya uydu bağlantısı için aparat varsa o aparatı alıp uydudan izlemek istiyourm.

benim bildiğim Dark HDDream BOX la oluyor ama ne kadar uyumlu olur bilmem istersen bir al dene derim.

bakın burada HDDram BOX un kullanılacağı yazıyor ama sadece android boxlarda mı yoksa tablettede oluyor mu bilmiyorum.

burada gösteriyor aşağı doğru inin göreceksiniz.

Umarım yardımcı olmuşumdur.

• Tableti tv olarak kullanabilir miyim.Yani hd uydu cihazının görüntüsünü tablete yansıtıp tabletimi tv yapabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım tabletimin hdmı yuvası çıkış yuvası televizyona tabletin görüntüsünü yansıtmak için codegen q bix marka tablet

Bu konuda bilgisi olan varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.