Şimdi Ara

tabletten film izlemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tabletimde film izlemek istiyorum fakat bilgisayardan açan filmler tabletim dede yüklersem açar mi yoksa tablet için özel bir siteden tekrar o filmi indirmemiz gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cagkan53

tabletimde film izlemek istiyorum fakat bilgisayardan açan filmler tabletim dede yüklersem açar mi yoksa tablet için özel bir siteden tekrar o filmi indirmemiz gerekiyor

açar sorunsuz izlersin mali 400 ekran kartlı,çift çekirdekli,1gb ramli bir tablet alman işini fazlasıyla görecektir.filmleri ister direkt tablete indirirsin,ister bilgisayarından usb kablo ile aktarabilir herhangi bir usb belleği veya harddiski otg kablo ile tablete bağlayarak,istersen direkt internetten online olarak izleyebilirsin.
  • Kac gb lik bir alan kaplar ve nerden indirebilirim
  • quote:

Kac gb lik bir alan kaplar ve nerden indirebilirim

sana minimum 8gblık bi tablet lazım ancak ne kadar çok depolama alanı olur o kadar iyi. film olarak da indirdiğin formata göre değişir 300mb civarı mkv de formatındakileri de açar 10 gb civarı bluray filmleri de açar. indirmek içinse google amcaya sormanı söyleyebilirim sadece. filmadı mkv gibi sorabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoazrael

quote:

tabletimde film izlemek istiyorum fakat bilgisayardan açan filmler tabletim dede yüklersem açar mi yoksa tablet için özel bir siteden tekrar o filmi indirmemiz gerekiyor

açar sorunsuz izlersin mali 400 ekran kartlı,çift çekirdekli,1gb ramli bir tablet alman işini fazlasıyla görecektir.filmleri ister direkt tablete indirirsin,ister bilgisayarından usb kablo ile aktarabilir herhangi bir usb belleği veya harddiski otg kablo ile tablete bağlayarak,istersen direkt internetten online olarak izleyebilirsin.

Ve hatta Utorrent dahi kurabilirsin.Geçen gün u torrent ile birkaç klib indirdim.Çok güzel çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omer112 -- 9 Aralık 2012; 22:52:32 >

• beyler dizimagdan dizi indirebilecegim program varmı mesela?
  • firefox dowload manegar eklentisini yukle bulamıcagi video yokdur indirirsin yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox'ta Film İzlemek
    12 yıl önce açıldı
    dizi izler gibi film izlemek
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • JamesFord kullanıcısına yanıt
    kardes tableti sattım geçmiş ola
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.