Şimdi Ara

Tabletten WhatsApp Web

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
4.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam olsun yakın zamanda çıkan whatsapp web uygulamasından haberiniz vardır heralde ben tabletten kullanıyorum ama tablette menü kısmına tıkladığımda whatsapp web kısmını göremedim güncellemeler zaten direk playden yapılmadığı için son sürümü (2.11.498) in internetten apk sını indirerek kurdum genede Whatsapp web butonunu göremedim yardımcı olabilcek olan varsa sevinirim tabletimin modeli samsung note 10.1 n8010

• sorunu hallettim gerek kalmadı yardım isteyenlere yardımcı olabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: RenjiAbarai

sorunu hallettim gerek kalmadı yardım isteyenlere yardımcı olabilirim

Madem hallettin burada açıklarsan çok mutlu olurum
  • RenjiAbarai kullanıcısına yanıt
    nasıl hallettiğini söylesende bizde yararlansak.
  • Tablette yüklüydü whatsapp yeni sürümü yüklemek için önce sildim sonra apkyı sitesinden indirdim ama yüklenmiyor. Yükle tuşuna basamıyorum sadece iptale basabiliyorum. Bi yolunu bulursanız haber verin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: profecco

Tablette yüklüydü whatsapp yeni sürümü yüklemek için önce sildim sonra apkyı sitesinden indirdim ama yüklenmiyor. Yükle tuşuna basamıyorum sadece iptale basabiliyorum. Bi yolunu bulursanız haber verin lütfen

benim direk sitesinden indirdiğim apk olmadı 2.11.498 i bi yerden bulup indirmenizi öneriririm ben öyle yaptım yüklediğim apk basta olmadı ama tablete reset attım tekrardan açtım bu sever web butonu eklenmişti yani çok yapılaccak bişey yok eğer apk kurmada sorun yaşıyorsanız play mağzasında yardımcı programlar mevcut
    ilk önce güvenlik programları mı engelliyor acaba dedim ama hayır. sonra hiçbir apk dosyasının yüklenemediğini farkettim. kapatıp açtım sorun kalmadı. direkt kendi sitesinden indirip kurdum dün :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Whatsapp Web Kamera Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yeni tablet almış birisi olarak soruyorum.tabletim samsung tab s t 700...bu tablete whatsupp karabiliyormuyum arkadaşlar.
    diğer sorum ise yükleniyorsa rehbere ulaşabiliyormuyuz tabletten.
    biraz bilgi verebilirseniz çok sevineceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recepagam

yeni tablet almış birisi olarak soruyorum.tabletim samsung tab s t 700...bu tablete whatsupp karabiliyormuyum arkadaşlar.

hocam play mağzasından kurmaya izin vermiyor whatsApp sadece telefonlar içindir diyor ama pc ye whatsApp.apk dosyasını indirip tablete atın apk bildiğiniz setup tablete atıp apkyı açın whatsapp ı kurmus olursunuz zaten kuruldumu tablettteki rehperdeki kişileri hemen çekiyor o konuda sıkıntı yok yardımcı olabildiysek ne mutlu bize
  • quote:

quote:

yeni tablet almış birisi olarak soruyorum.tabletim samsung tab s t 700...bu tablete whatsupp karabiliyormuyum arkadaşlar.

hocam play mağzasından kurmaya izin vermiyor whatsApp sadece telefonlar içindir diyor ama pc ye whatsApp.apk dosyasını indirip tablete atın apk bildiğiniz setup tablete atıp apkyı açın whatsapp ı kurmus olursunuz zaten kuruldumu tablettteki rehperdeki kişileri hemen çekiyor o konuda sıkıntı yok yardımcı olabildiysek ne mutlu bize

hocam yardımlarınız için çok teşekkürler......

• quote:

Orijinalden alıntı: profecco

ilk önce güvenlik programları mı engelliyor acaba dedim ama hayır. sonra hiçbir apk dosyasının yüklenemediğini farkettim. kapatıp açtım sorun kalmadı. direkt kendi sitesinden indirip kurdum dün :)

güzel iyi yapmıssınız zaten çok kafa yoran bi iş değil bi kaç yöntem deniyosunuz biri tutuyor illa :D
  • quote:

quote:

quote:

hocam yardımlarınız için çok teşekkürler......

rica ederim

Telefondaki hesap kapanıyor ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Telefondaki hesap kapanıyor ama.
    Aynı Whatsapp hesabını aynı anda 2 telefonda kullanmanın yasal yolu olsa zaten... Çok kötü şeyler olur du XD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.