Bir gün genetik olarak sadece erkeklerin öldüğü bir felaket olduğundada
Ozamanda 3 durum oluakmı?
1. Her kadın bir erkekle evlenecek ve her üç erkekteb ikisi aile hayatını, çocuk sevgisini, babalık şefkatini tadamayacaktır. 2. Her kadın bir erkekle evlenecek ve diğer babaalra gayr-ı meşru münasebetler kuracak; baba bu durumda yine aile hayatını, babalık şefkatini ve çocuk sevgisini tadamayacaktır.(sizin gibi düşünenlerin en sevdiği yöntem bu galiba...3. sü batıyor çünkü!!!) 3. Bir kadın birkaç erkekle evlenecek, meşru daire dahilinde aralarında adalet prensiplerine riayet ederek haysiyet ve şereflerini koruyacak, vicdani rahatsızlıktan kurtaracaktır. Toplum da cinsiyet ve nesep karmaşasından kurtulmuş olacaktır.
gülünecek bir cevap bak kardeşim 1 erkek 4 kadınla evlendiğinde ve ilişki kurduğunda doğacak çocuğun annesi ve babası bellidir ama 1 bayan 4 erkekle evendiğinde doğan çocuğun annesi belli ama babası kim???neyse sen bildiğin gibi devam et...
quote:
merak etme ben hepsini okudum. ama sen şu 2. şık benim dediğim şekilde olamazmı onu söyle. yani illaki boşta hatun olursa onunla zinamı düşünmek zorunda bu erkekler.
herşeyi zina olarak düşünürsen dediğin doğru olabilir ama benim anlatmaya çalıştığım durumda 3 ya da 4 eşi alan kişi aldığı kadınlarla ilişki kuracak diye bir kaide yok kadın sokaklarda kalıp aç kalmasın diye himaye altına alıyorsun ve bunu helal yoldaqn yapabilmek için nikah kıyıyorsun...
islami sitelerden bu konunun şartlarıyla ilgili geniş bilgiler var faydalanmanı temenni ederim...
saygılar...
Tacizi haklı kılan neden yoktur ama öyle kendini bilmez kızlar varki
Resmen sen ona bak diye elinden geleni yapıyor . Açık saçık giyiniyor dibine sokuluyor vs vs vs . Maksat ne ? Ne yapmaya çalışıyor . Bir şekilde senin ilgini çekmeye çalışıyor ve ister istemez kendiside Tacize yeşil ışık yakıyor. Tabi burada göz tacizinden bahsediyorum.
Yani şunuda söyleyim yazın açık saçık gezen tüm hatunlar sadece kızların olduğu bi toplulukta yaşasalar eminim o kadar açık saçık giyinipte dolaşmazlar. Tüm suç biz erkeklerde değil .........
tüm suç erkeklerde deil,doru...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme