Şimdi Ara

Tadelle çikolatalar niye bu kadar pahalı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
11.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çikolata yemek isteyen tadelle, nutella, godiva, toblerone yer,
    çikotala benzeri kahverengi şey yemek isteyen ise kalan diğer markaları, özellikle evlan, saray, şölen vb. markaların ürettikleri ucuz ama içinde çok çok az çikolata, şeker, fındık olan şekerleme yer. Tercih meselesi.
  • Reklam ekip işidir tek çocuklara özel olmaz kitleyi geniş tutmadılar.
    Yalan yok ülkerin reklamları ve alışveriş merkezinde tanıtımları 10 numara.
    Çikolata deyince ülker gelir ilk akla fakat ne kadar sağlıklı meçhul.
    Aslında plastiğin değdiği üründe ister istemez kanserojen madde oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yararli bir sey gibi anlatmaniz garip. en nihayetinde seker, kakao ve yagdan yapiliyor.
    ama tadi guzel oldugu dogru. cikolata yiyeceksem ilk secimlerimden biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

El emeğiyle yapıyorlar o yüzdendir. Kakao çekirdeklerini dişleriyle kırıyorlar, ellerinde ovalayıp toz haline getiriyorlar. Sütü kaçak hatla milka ineklerinden çekiyorlar.
    milka inekleriyle dalga geçme

• Bim A101 şok gbi ...marketler den mumkun mertebe alisveris yapmam.Lakin Bim deki tadelle cakmasi harbi guzelmis.Cevremdekiler oyle dyor.Alin deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

karşı görüşten birini görünce otomatik olarak blok atan kendi tezini savunamayan adamın tekisin anlaşılan :) okuma sen zaten benim mesajlarımı boş adam.

Alıntıları Göster
    Eleman bloklu hala cevap yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont

Eleman bloklu hala cevap yazıyor.

Alıntıları Göster
    tüm mesajları seve seve açıp okuyorsun hava yapma burda :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

KALP-DAMAR SAĞLIĞINI OLUMLU ETKİLİYOR
    Alman İnsan Beslenmesi Enstitüsü tarafından yaklaşık 19 bin yetişkinin beslenme alışkanlıklarının incelenmesiyle yapılan araştırmada, her gün 7.5 gram çikolata yiyenlerin tansiyonunun daha düşük olduğu, bu kişilerde kalp krizi ve inme riskinin yüzde 39 daha az olduğu tespit edilmiştir."
    Yarın gel Show Haber'de işin hazır hocam.
  • Kocaelide kaç market gezdim king size bulamadım şimdi migrosla hakmara bakıvam

• Cikolata hastasi biri olarak yerli/yabanci TR de bulunan denemedigim cikolata yoktur tahminim. (TR de bulunmayanlari da bulabildigim kadar)
    Tadimlik da degil bir markaya bir sure sans veririm. Hatta pastanelerden bile alir denerim mutlaka.

Dunyada cikolata denince akla İsvicre ve Almanya gelir, “sahsen” tamamen sisirme oldugunu dusunuyorum.

Bana gore dunyanin en iyi 2 cikolatasi da bizde.

1. Melodi
    2. Tadelle

Bu iki firma yeterince reklam yapabilseydi, devletin de destegi ile birer Dunya Markasi olabilirdi. Cok kaliteliler gercekten. Yalniz TR sartlarini dusunursek evet pahalilar her kaliteli urun gibi...

Ne kadar dogru bilemiyorum gecen hafta maalesef firmanin battigini ogrendim. Zaten cogu yerde bulunmuyor artik, haber dogru olabilir.

Bu firma kalitesinden ödün vermedigi icin batti bence. TR sartlarinda kac kisi bir cikolataya bu paralari odeyebilir.

Evet tadelle pahali cunku kaliteli, digerleri gibi kimyasallarla dolu degil.
    Yazik oldu, üzüldüm.

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Şimdiye kadar yediğim en iyi çikolata Rafaello markasınındı.Onu denediniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Şimdiye kadar yediğim en iyi çikolata Rafaello markasınındı.Onu denediniz mi?
    Evet denedim. Beyaz cikolata ile aram pek olmamasina ragmen cok begendigimi soyleyebilirim.

• W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Mabel listenin başında bence,kuvertür çikolataları vardı eskiden.Tadelle gofrette,Sarelle krem çikolatada 1 numaradır Nutella'yı dahi ezip geçmiştir(Polonya üretimi hariç).Benim en sevdiğim hindistan cevizi parçalarıyla kaplı küçük Raffaello topları,buzlukta 5 dakika tut sonra ye bayılıyorum.

• Tadelle candir :) gecenlerde saglam stokladim bitmedi bitti bl turlu :)

Macrolarda ve bazi migroslarda bulabilirsiniz cogu zamanda a101de oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Acilin çikolata manyağı geldi. Öncelikle konu sahibinin versusu çok garip kaçmış LCD TV neden tek kişilik yataktan pahalı gibi bisey olmuş. Tadelle gofret ile Ülker gofret fiyatı aynidir mesela ama tadelle çikolata dersen o gofret kategorisine girmiyo maalesef. Içinde fındık var palm yağı yok temiz ürün yapiyolar. Eğer çikolata sizin için zevkse paket sigaradan pahalı cikolatalar var. Denemenizi oneririm.

• Tadelleyi kalitede tek geçerim.Diğer markaların çikolatalarını yediğimde alerji yapıyor ama tadellenin ürünlerini yediğimde hiçbir şey olmuyor.Ne kadar pahalı olursa olsun her zaman tadelle alırım.Gerçek çikolata budur bence.Bir arkadaş batmışlar yazmış.Bu haber doğru mu acaba?İnşallah batmamışlardır.Güvenle yediğimiz bir bu marka vardı onu da hallettiler
  • tadı mükemmel olduku için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

e doyurmuyor ? hastayım bu bakış açısına

yani diyorsun ki 2 tabak dolusu makarna yiyeceğime 30 gram antrikot yerim babalar gibi yaşarım

puahahha yine mantık kurallarına uzak bir yorum. dh şaşırtmamaya devam ediyor

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun.

Tatlı karın doyurmak için değil damak zevki için yenir. Günümüzde şekere ölümüne ihtiyacımız yok, normal beslenmemizde de yeterince alıyoruz. O yüzden ihtiyaç olmaktan çıktı.

Tadelle ve sarelle ile.

• Çünkü şeker ve kakao vb. fiyatları artığı için :D . Gerçek kakao ve şeker kullanan ürünlerin fiyatlarını görsen bu ne dersin.Bazı firmalar, tüm ürünler eski kalitesini bozmuşlar, şu aralar piyasa gerçekten bozmuş boş cips paketleri, boş nescafeler içinde kahve yok ya, kolanın tadı yok su dolu içi, vb bir sürü Milleti enayi sanıyolar fark etmiyoruz. . Artık hiç bir şey almıyorum dışarıdan. Hiç birinin eski tadı yok. En kısa sürede bu tür çakallık yapan firmalar batar da umarım temiz iş yapanlar yüzeye çıkar. En azından çakallık yapanlar diğerlerinin işine-ekemeğine ortak olmaz böylece.
  • Geçen markette fellik fellik aradım bulamadım. Kırk yılın başı bi ağzımız tatlansın dedik nasip değilmiş. Hiç bir yerde göremedim ürünlerini

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.