Şimdi Ara

Tadelle çikolatalar niye bu kadar pahalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
11.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zurnalog

e doyurmuyor ? hastayım bu bakış açısına

yani diyorsun ki 2 tabak dolusu makarna yiyeceğime 30 gram antrikot yerim babalar gibi yaşarım

puahahha yine mantık kurallarına uzak bir yorum. dh şaşırtmamaya devam ediyor

Alıntıları Göster
    Kimsin bilmiyorum. Bloklusun ve boş insanlar harici blok atmıyorum. Selametle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont

Kimsin bilmiyorum. Bloklusun ve boş insanlar harici blok atmıyorum. Selametle.

Alıntıları Göster
    karşı görüşten birini görünce otomatik olarak blok atan kendi tezini savunamayan adamın tekisin anlaşılan :) okuma sen zaten benim mesajlarımı boş adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 20 Nisan 2019; 9:50:39 >
  • Mısır şurubu yerine gerçek şeker kullandıkları için pahalı. Eskiden sinckers da pahalıydı çünkü o da gerçek şekerdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapitalist hayat hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çikolata oranı fazla. Gercek findik parcalari var o yuzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasustoni -- 20 Nisan 2019; 10:4:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karam günlük cikolata isteğimi fazlasiyla yerine getiriyor.tadalle de getiriyordu ama marketler almiyorlar.uretimden filan cekilmedi.satılmaz diye market bakkallar almiyorlar.
  • Bu yuzden hocam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasustoni -- 20 Nisan 2019; 10:11:39 >
  • KALP-DAMAR SAĞLIĞINI OLUMLU ETKİLİYOR
    Alman İnsan Beslenmesi Enstitüsü tarafından yaklaşık 19 bin yetişkinin beslenme alışkanlıklarının incelenmesiyle yapılan araştırmada, her gün 7.5 gram çikolata yiyenlerin tansiyonunun daha düşük olduğu, bu kişilerde kalp krizi ve inme riskinin yüzde 39 daha az olduğu tespit edilmiştir."

• Piyasanın en kaliteli çikolatalarından biri. Bir sürü sertifikası var. Ama biraz daha ucuz olabilirdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelismis ulkelerde bu tur abur cuburlar ustelik katki maddeleri ile ici doldurulmus cikolata demeye bin sahit urunlerdeki en onemli olan kakao yagi ya olmamasi veya cok az olmasina ek olarak soya yagi denen kansere vesile olan iceriklerle de doldurulmasina BU KADAR FAZLA PARA verilmesi DOGRU DEGILDIR. Bedava hatta ustune para verilse bile tuketilmemesi gerekir.
  • Eskişehir’de her yerde var dün King Size olanı 4 tl ye aldım. A101 de bile satılıyor

• Zuk kadar cukulotaya 5 millon verecek kadar zengin degilim

• hiç yiyemedim
  • Glikoz şurubu yerine şeker, doğala özdeş aroma yerine, doğal vanilya kullanıyorlar.. Üreticisi de ilaç firması... Birde arkadaşım, 3 yaşındaki oğlunun sadece tadelle yediğinde alerji olmadığını söylemişti..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RİDEN7 -- 20 Nisan 2019; 12:9:56 >
  • Palm yagı yok
    Glikoz şurubu yok
    Koruyucu yok
    Yapay Aroma yok

Şahsen canım çikolata isterse ya tadelle yada %80 bitter çikolata alıyorum.

Digerleri palm ve glikoz yuvası malesef. 1-2₺ fazla vererek saglıgınızı önemsemek çokda kötü bir şey degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaliteli çünkü.

• çünkü gerçekten kaliteli. tadı da kaliteli verdiği haz da. klasik gofret değil. ki klasik gofretler bile bu devirde 1-1.5 lira. tadelle açıkçası yoğun bir tat bırakıyor ve yediğinde seni kesiyor.
  • Pancar şekeri kullanıldığı için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karagürz

Tadıda kötü :(
    Beyaz çikolatasını severdim kanki de eskiden onu da bozmuşlar bea 😂

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.