Şimdi Ara

Taft mı morfose mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
4.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan elimde taft 5 numara sprey var fön çekip sıkıyorum fakat 1 saate sekil bozuluyor wax kullanmadığından dolayı olabilir. Sizden istediğim kaliteli wax önerisi fiyatı yüksek olmasın ve taft mı daha iyi tutar morfose mı bunu öğrenmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: lExtortionnn

Up
    osis waxlarına bak
  • Osis vakslarina bik

Osis'in tutuculugu berbat ve petrol bazli yani sittin sene cikmaz osmo da oyle.Sana su bazli olan hanz de fuko sponge wax gerek ne sacini kaskati yapiyor ne de gevsek.Sunger gibi disaridaki tepkilere karsi koyuyor ve kokusu muhtesem.Tamamen bitkisel yapilmis wax yani su bazli kolayca sacindan cikar ve dokmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Markus Schulz kullanıcısına yanıt
    Hocam çok Sagol bulabilirsem alacam dediğiniz waxsı

• quote:

Orijinalden alıntı: lExtortionnn

Hocam çok Sagol bulabilirsem alacam dediğiniz waxsı
    Morfose kadar sabit tutanı yok.Büyük markalara büyük paralar bayıldık zamanında Morfose ile tanışmam çok geç oldu.Wax ve spreyi bir arada kullanılınca mükemmel tutuculuk sağlıyor.Çok çok ucuz olması da cabası.Saçlarım sağanak yağmurdan sonra bile sabitti siz düşünün :)
  • Henüz o hava koşullarında denenmedi dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: urumhamatahayilx

Morfose kadar sabit tutanı yok.Büyük markalara büyük paralar bayıldık zamanında Morfose ile tanışmam çok geç oldu.Wax ve spreyi bir arada kullanılınca mükemmel tutuculuk sağlıyor.Çok çok ucuz olması da cabası.Saçlarım sağanak yağmurdan sonra bile sabitti siz düşünün :)

Sadece wax yeterli olur mu

• Tabi olacaktır ama sabit tutma süresi kısalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: urumhamatahayilx

Tabi olacaktır ama sabit tutma süresi kısalır

Tam model aciklamali wax v sprey solermisin?

• morfose u bende kullandim sprey olarak sacini eline almak istemiyorsan morfose wax kullanma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

morfose u bende kullandim sprey olarak sacini eline almak istemiyorsan morfose wax kullanma

ne gibi eline almak istemiyorsam
  • Profesyonel ürünler kullanın demek istiyor arkadaş 5 liralık ürünler alıp saçınızı heba etmeyin redken,kerastase,tigi,american crew gibi markaların spreyleri bakabilirsiniz hepsi sağlamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: fertorres

Profesyonel ürünler kullanın demek istiyor arkadaş 5 liralık ürünler alıp saçınızı heba etmeyin redken,kerastase,tigi,american crew gibi markaların spreyleri bakabilirsiniz hepsi sağlamdır

tamam model örnek verebilirmisiniz
  • Pazartesi günü sachanenin saç doktorunu arayın Size uygun model önersin daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: deepfear7

Pazartesi günü sachanenin saç doktorunu arayın Size uygun model önersin daha iyi olur
    arkadaşlar doğal görünü için morfosenin hangi waxını ve hangi spreyini kullanmam lazım acil yardım
  • Güncel>>>
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.