Şimdi Ara

WAX MI DAX MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben dax hiç kullanmadım.çok övülüyo ama pahalı.kafadan çıkmıyomuş bide.wax a da çok saç döküyo diyolar.sizce hangisi?

• dax 3-4 yıkamaya çıkıyor su geçirmiyor bir süre ben memnunum kullanıyorum..
  • Nedir bunlar ya Dax Wax ne işe yarar :S
  • wax'ın jöleden farkı yok.. sıcakta,yağmurda,çamurda akıyor.. gözenekler kapandığı için de dökmesi normal.. havasız kalıyor dipleri saçının..

ben de dax kullanıyorum.. çok az kullanman yetiyor istediğin şekli vermen için.. ama bence tek olumsuz yönü saçtan 3 günde anca çıkıyor.. ve arındırıcı şampuan kullanmama rağmen..! (dax'ın kendi ürünü)

ama yine de jöleden ve dax'tan 100 kat daha etkili..
  • ikiside iidir arkadaşım ben dax kullanıom ama gayet memnunum saçım biraz uzun olduğu için dax ii gidio jöle kalıp gibi yapıo sevmiorum dax ii ama wax da iidir tereddüt etmene gerek yok ikisini de kullanabilirsin.ama saçtan biraz zor çıktığı doğru dax'ın kendi şampuanı var onunla çıkarabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

Nedir bunlar ya Dax Wax ne işe yarar :S

jöle gibi saça şekil vermek için hocam
  • abi şu muma benzeyen bi tane var.O nasıl kullanılıyo?Sadece onu sürmeye kalktığımda elimden çıkartmam işkence oluyoSaçıma sürüyorum kuru sürdüğümde güzel oluyo ama 3-4 yıkamada anca çıkıyo rahatsız ediyo.Bunu sürmenin kolay bi yolu var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepinize OSIS öneririm.. Hem çok kaliteli hem de kullanmı daha kolay.. Saça en ufak bir zararı yok aksine besleyici..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

abi şu muma benzeyen bi tane var.O nasıl kullanılıyo?Sadece onu sürmeye kalktığımda elimden çıkartmam işkence oluyoSaçıma sürüyorum kuru sürdüğümde güzel oluyo ama 3-4 yıkamada anca çıkıyo rahatsız ediyo.Bunu sürmenin kolay bi yolu var mı?

daha kolay bi yolu yok kardeş ben önce sürüom sora fönlüom saçımı şeklini koruyo .rüzgarda fln uçuo ama sora ufak bi oynamayla hemen eski halini alıo.bende sürdükten sora elimi 5 6 kez yıkıom

• beyler dax ın kullanma şeklini bi anlatabilirmisiniz rica etsem...kapağın altında adeta bir ayakkabı cilası gibi duruyor vede parmakla alınmıyor...nasıl sürecez bunu saça..bende var ama kullanamıyorum.isterseniz foto eklerim icabında..merak eden olursa yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: aakın

beyler dax ın kullanma şeklini bi anlatabilirmisiniz rica etsem...kapağın altında adeta bir ayakkabı cilası gibi duruyor vede parmakla alınmıyor...nasıl sürecez bunu saça..bende var ama kullanamıyorum.isterseniz foto eklerim icabında..merak eden olursa yani

kardeş ıslak saça fındık tanesi kadar sürcen ve daha sora istediğin gibi tarıcan saçlarını (tavsiyem fön çek) bu kadar.ama her yere yedir dax'ı...
  • ben kuaförede calısırken ordaki kuaför abilerim avuc avuc sürüyolardı vıcık vıcık.aklıma geldikçe iğreniyorum
  • Dax sürülürmü kafaya be. iğrenç bişi .kafa yapış yapış oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: yagami

beyler ben dax hiç kullanmadım.çok övülüyo ama pahalı.kafadan çıkmıyomuş bide.wax a da çok saç döküyo diyolar.sizce hangisi?

dax
  • bööö, bildiginiz domuz yağıı be DAX... iğrençç
  • quote:

Orjinalden alıntı: burrrak1

kardeş ıslak saça fındık tanesi kadar sürcen ve daha sora istediğin gibi tarıcan saçlarını (tavsiyem fön çek) bu kadar.ama her yere yedir dax'ı...

kardeş eline alıyosunda avucunun içinde zaten yapışıp kalıyor..normal bi jöle gibi deilki bu..eline sürüp saça süresin..elinin içine yapışıp kalıyo sonra saça sürdüğündede dağılmıyor..
  • Kırmızı dax kullanıyor ya da kullanacaksanız: Önce fön makinasını kaba tutup dax ın erimesini sağlayın.. Sıvılaştıktan sonra az az saçınıza sürüp şekil verin hepsi bu.. Ama tekrar söylüyorum en iyisi OSIS..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Kırmızı dax kullanıyor ya da kullanacaksanız: Önce fön makinasını kaba tutup dax ın erimesini sağlayın.. Sıvılaştıktan sonra az az saçınıza sürüp şekil verin hepsi bu.. Ama tekrar söylüyorum en iyisi OSIS..
    ,

hocam bu osis dediğin meretin tam modelini fln werebilcenmi ben jöle gibi parlak görünüşü sevmem inş. mat görünenin wardır, modeli ve fiyatı hakkında bilgi werirsen sevincem hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihx

quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Kırmızı dax kullanıyor ya da kullanacaksanız: Önce fön makinasını kaba tutup dax ın erimesini sağlayın.. Sıvılaştıktan sonra az az saçınıza sürüp şekil verin hepsi bu.. Ama tekrar söylüyorum en iyisi OSIS..
    ,

hocam bu osis dediğin meretin tam modelini fln werebilcenmi ben jöle gibi parlak görünüşü sevmem inş. mat görünenin wardır, modeli ve fiyatı hakkında bilgi werirsen sevincem hocam

Schwarzkopf OSIS.. Dax gibi mat görüntü veriyor ancak kullanımı oldukça basit.. Gümüş renkli olanını tavsiye ederim.. Şampuanla kolaylıkla çıkıyor ve yıkadığınızda saçın hava almasını engellmediği gibi şampuanlamadıkça saçınızda kalıyor.. Fiyatı da 22 ytl..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 2 Eylül 2006; 0:06:04 >

• arkadaşlar dax fln hikaye kullanmayın bence.sanayi yağı gibi bişey o saça sürülür mü hiç çıkmak bilmiyorhepinize schwarzkopf'un osis ürününü öneririm..içlerinden de osis mess up ve osis 4-play çok güzeldir.bu ürün saçta hiç bir ağırlaşma yapmıyor çok güzel şekiller elde ediyorsunuz ve bir yıkamayla saçtan kayboluyor.osis ürünlerini seçkin kuaförlerden edinebilirsiniz.fiyatlar 20-30 milyon arasında modele göre değişir..kesinlikle deneyin bence dax fln aramazsınz bir daha

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.