Şimdi Ara

Tagan 2Force ve Easycon Hakkında Kişisel Fikirlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tagan 2Force 580 watt ve Easycon 580 watt incelemelerimi bir başlık altında toplamak istedim.Arkadaşlar şunuda ifade etmeliyimki çok derin bi araştırma olmadı fakat gerekli olanları ve kendi izlenimlerimi sizlere aktarmaya çalıştım.

1)Fan ve Kablolama:

2Force bütün serilerinde 2 adet 8cmlik fan kullanıllmış ve kablolarında tak çıkar özelliği yok ayrıca hdd,cd-rom gibi kablolarının haricindekiler kılıflar içerisinde alınmış.Kılıfsız olanlar ise örülmüş vaziyette.

Easyconda ise 12 cmlik tek bir fan bulunmakta ve sisteminizde işinize yaramayan kabloları bağlamayıp kasa içersindeki hava dolaşımını arttırıp dağınık kablo görüntüsününde önüne geçmiş oluyorsunuz.Ayrıca Easyconda tüm kabloları özel kılıflar içerisinde gelmekte ve hem görsel olarak hemde kablo kırılmasına bir önlem olarak son derece modern bir tasarıma sahip.

Eski Tagan modellerinde olduğu gibi yine topraklama hattı her iki modelde de ihmal edilmemiş.Kasanızın herhangi metal bir noktasına veya anakartınızın kasaya vidaladığınız yere bu kabloyu üzerindeki plastik kılıfı çıkartarak bağlayabiliyorsunuz.

Her iki model içinde kablo uzunlukları ve bağlantı çıkışları aynı.

M/B ATX 2.00/EPS 45+45cm
    ATX 2.0/EPS 12V + 12V 45+45cm
    2x Molex 4pin + Molex 4pin + FDD 45+45+15cm
    2x Molex 4-pin + Molex 4-pin 45cm/15cm
    2x Molex 4-pin REMI 45cm
    1x PCIe 6pin REMI 45cm
    2x SATA + SATA 45+15cm

Not:Daha sonra Easycon un kablolarının resimlerini ve kutu içeriğinide buraya ekleyeceğim.Fazla vaktim olmadığından şimdilik bu kadar resim ekleyebildim mazur görün.

2)Ses Değerleri:

Yük durumuna göre ses değerlerini 580 watt 2Force serisi için resimde vermiş bulunmaktayım.Şunuda belirtmeliyimki yük durumuna göre power fanın devrini kendisi ayarlamakta.Power içerisindeki ısı artışında buna paralel olarak fan devride artıp soğutma etkili olmakta.Easycon serisindeki yük durumuna göre ses değerleri 2Force a göre max yük altında 2db daha az.Yani üst sınır 2Force da 30 db iken Easyconda 28 db seviyesinde.

3)Yük Altında Stabilite:

Yük altındayken voltaj sapmalarını değerlendirmek için özel bir düzeneğim yoktu fakat arkadaşımın makinasında yapmış olduğumuz testlerde ki kabaca test düzeyimizin detaylarını vermem gerekirse Amd 64X2 dual core 4800+ ,Winfast 7800gt pcix ,5 hdd 200 gb raid(0) ,2gb corsair ram şeklinde.Bu noktada şunada değinmek istiyorum.Tagan çıkarttığı bu yeni seri olan 2Force ve Easycon modellerinde çift 12v hattına sahip.Bunada:Selectable switchable 12V rails for univeral support of all ATX standards adını vermişler yani seçilip ayarlanabilir 12 volt hattı.Aslında bu kabaca şu anlama geliyor.Siz powerın arkasında bulunan bu switch sayesinde isterseniz anakarta ve hdd,cd-rom,dvd vs. giden 12 volt hattını aynı powerdan veya sanki başka bir powerdan sadece anakarta ve diğer bileşenlerinize giden hattı başka bi powerdan verirmiş gibi ayırmış oluyorsunuz.Buda stabiliteyi arttırmış ve yeni intel sistemlerde bulunan (intel Atx 12v version 2.1 ve 1.3) özelliğine de tam destek vermesi anlamına geliyor.Taganların bu serilerindede aktif pfc (power factor correction) güç faktörü düzeltimi kullanılmış.Pfc için ayrıntılı bilgi almak isteyen arkadaşlar:
    http://www.pclabs.gen.tr/kb/kb.asp?doc=96 bakabilirler.

Bu düzenekte o.c olmadan dvd rip ve 3d mark testlerinde voltajlarda 1v bile oynama olmadı.Ayrıca yük altındayken psu fanından gelen ses bizi rahatsız etmedi.Bu testlere ilişkin Ss (Screen Shot) almaya gerek görmedik çünkü amacımız bench değil psu testiydi.

4)Kutu İçeriği:

Eskiden beri taganda görmeye alışkın olduğumuz cırt cırtlı kablo toplama bantları ve tayrap(plastik kilitlemeli kablo toplama aparatı) kutuya dahil edilmiş.Ayrıca emi(elektro manyetik parazit) önleyici sistemlere hem kablo üstü olarak hemde psu içerisindeki devre sayesinde önem verilmiş.Ürünün oldukça geniş bir kullanım kılavuzu beraberinde geliyor içerisinde teknik bilgiler resimli açıklamalar mevcut fakat türkçe dil desteği malesefki yok.

5)Atx Btx Desteği:

Ürün Atx 1.3 ve 2.x sistemlere tam destek vermekte.Ayrıca anakart soketini 24 pinden 20 pine çevirmenizede gerek yok çünkü soketli sistem kullanılmış.İster 20 isterseniz 24 pin olacak şekilde ayarlayabiliyorsunuz.

6)Genel:

Kendi izlenimimi söylemem gerekirse her iki ürünüde çok beğenmiş bulunmaktayım.Fakat bendeki bu beğenme duygusu Easycon serisinde daha fazla çünkü kabloları takıp çıkartabilmek ve kasa içi düzen ve hava akımını max seviyeye çıkarmak açısından ayrıca 12 cmlik tek fan ile 2Force serisine göre max yük altında 2db daha az ses üretmesinden ve tüm kabloların kılıf içerisinde olmuş olmasından dolayı beni daha çok cezbetti.Zaten bu yüzden Easycon 530 watt modelini kullanmaktayım.

Ayrıca her iki ürününde yeni standartlara vermiş olduğu destek ve fiyat performans durumu göz önüne alındığında özellikle o.c için çok ideal diye düşünüyorum.O.c ile ilgilenmeyenler bile ileriye dönük bir ürün olduğundan tercihlerine ekleyebilirler.

Ürünün Türkiye Distribitörü Dijital Trend olup benim sık alışveriş yaptığım ve bir problem yaşamadığım bir firma.Ayrıca İstanbulda Vatan bilgisayar Teknosa ve Ankarada Mavi bilgisayardanda temin etmeniz mümkün.Şimdilik ürünün satıldığını bildiğim yerler bunlar.

Dediğim gibi çok derin bir inceleme olmasada sizlere bir mikar olsada yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Daha sonra Easycon a ait detaylı fotoğraflarıda ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorN@do -- 24 Ağustos 2005, 20:43:16 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meke -- 24 Ağustos 2005, 2:06:49 >
  • Teşşekür ederim Meke kardeşim dediğim gibi faydalı olabildiysem sizlere mutluluk duyarım....Yine söylüyorum daha çok resim eklenecektir sayfaya sizlerden ricam biraz sabır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorN@do -- 24 Ağustos 2005, 1:40:58 >
  • Dijital trenddin hangi departmanında çalışıyorsunuz??Hiç kusura bakmayın ama ben o şekilde değerlendiriyorum bariz ortada.2. oalrak sslere yada herhangibi bir belge ss dahi olsa dayanmayan bir test düzeneği ile yapılan ve sözde voltajlarda hiç oynamayan ki ben mümkün görmüyorum deneyinizi gerçekten görmek en azında herhangi bir foto yada ss görmek isterdim..Bence tamamen ticari amaçlı yapılmış sözde bir inceleme..Eğer aksinin ispat edebiliyorsanız özür dilemesinide bilirim...
  • quote:

Eskiden beri taganda görmeye alışkın olduğumuz cırt cırtlı kablo toplama bantları ve tayrap(plastik kilitlemeli kablo toplama aparatı) kutuya dahil edilmiş.

Bu laf benimde midemi bulandırdı, reklam kokusu gelmeye başladı
  • Yanlış anlşılmasın ben şahsım adına kimsenin reklam yapmasını yadırgamam ancak bu şekilde çaktırmadan yapılan reklama karşıyım daha öncede bir çok olaylar bu şekilde yaşandı ve hoş olmadı..eğer reklam yapıyorsanız siteye banner atarsınız vs..yada bu şekilde ürün tanıtmak istiyorsnız bir siteye inceleme için yollarsınız ancak bu şekilde reklamdan ben şahsım adına hiç hoşlanmıyorum eminimki bir çok forum kullanıcısıda bu görüştedir..Ayırca test ile ilgili ben hç bir bilimsel uygulama yada ispata dayanan tek bir olgu dahi göremiyorum her şey sadece söz ile söylenmiş..o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 24 Ağustos 2005, 2:03:52 >
  • enermax and zippy rulezzzz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maymunkral -- 25 Ağustos 2005, 2:38:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FSP EP Serisi Ups Hakkında???
    14 yıl önce açıldı
    Gamepower psu hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fenomenhaa arkadaşım evvela şunu söylemek isterim.Piyasaya bu ürün yeni çıktı dijitaltrend le bir bağlantım yok sadece alışveriş yaptığım ve memnun kaldığım bir yer.Ben burda reklam yapıp oraya müşteri kazandırmak amacı gütsemki öyle bir şey kesinlike yok çok daha farklı bir yol izlerdim emin olun.Artı orası bir distribitör yani malları yurt dışından getirtip satış mağzalarına satan bir yer dolayısıyla böyle bir yazıyı okuyupta burdan gidecek 3-5 kişiye ihtiyacı zaten yok.Çünkü asıl işi parekende satış değil.Peki neden böyle bir başlık altında bu topiği açtım diye soracak olursan bu yeni ürünü imzamda görüp merak edenlerden ve incelemelerini internet sitelerinde yeni olduğundan bulamadıklarından dolayı çok sayıda email ve pm aldım.Diğer görmek isteyenler ve merak edenler açısından yardımım dokunur amacı ile bu işe giriştim.Gecenin bi saatinde vaktimi ayırıp yazı yazmak ve insanları yalan yanlış bilgilerle kandırmak gibi bir psikopatlığa sahip değilim veya böyle bir topicten para kazanmaya kaldıki bunu böyle düşünüp dijitaltrendle ortaklığım olduğunu sanacak kadar bende art niyet arayanları aslında anlayabiliyorum.Bu forumu uzun süredir takip ediyorum nice iyi niyetli arkadaşlarımız yardım etmek isteyenlerimiz bu tip suçlamalara karalamalara maruz kaldılar.Bu topiği açtığımda bu şekilde suçlamalarlada karşılaşacağımı gayet iyi biliyordum.Ama varsın suçlanayım faydam olanlar teşekkür ederler art niyetim olduğumu sananlarda buraya beni karalayıcı veya yalancı olduğumu hatta para kazanma amaçlı bu topiği açtımı söylesinler.Ben bunlara göğüs gerecek kadar medeni cesarete sahibim saygı çerçevelerim dışına asla çıkmayacağım her ne kadar kışkırtıcı yazı ve karalayıcı yazı yazılsada.
    Yazımı dikkatle okuduysanız eğer gerekli test düzeneğine sahip olmadığımı ve çok derin bir araştırma olmayıp kendi kişisel fikirlerim olduğunu yaznın başında açıkça zaten belirttim bu test düzeneğini powerlar için barındıran benim bildiğim şu an toms hardware da bulunan ve çok pahalı olan bir sistemdir.Ss koymamazın amacını bench almak olmadığı için belirttim.Ürünün kutusunda belirtilen değerleri ise verdim ve daha çok resim ekleneceğinide özellikle söyledim.Ayrıca şuda var elimde gerçekten toms hardware deki gibi profesyonel bir test sistemi olsa kimse sormadan istemeden otomatik olarak ss koyardım.Buraya voltaj değerleri ile ilgili ss koysam bile herkezin sistemi farklı olduğundan bir sistemi baz almanın yanlış ve yanıltıcı olacağından dolayıda istemedim. Ayrıca voltajlarda oynama yok diye birşeyde yazmadım 1volt bile bir oynama olmadığını belirttim.Buda demektirki 1 volt ve altı bir tolerans söz konusudur.Saygılarımla...

• Evet Başlığıda değiştirmiş bulunup Tagan Easycon incelemesi değilde kişisel fikirlerim halinde değiştirdim.Meke kardeşim ordaki kullandığım cümle daha önce Tagan kullanan arkadaşlarımızın ve eski ürünlerinin incelemelerinin olduğu sitelerden edindiğim bilginin sonucudur.Eskidende böyledydi hala böyle anlamında yazdım.Saygılarımla...
  • quote:

fenomenhaa arkadaşım evvela şunu söylemek isterim.Piyasaya bu ürün yeni çıktı dijitaltrend le bir bağlantım yok sadece alışveriş yaptığım ve memnun kaldığım bir yer.Ben burda reklam yapıp oraya müşteri kazandırmak amacı gütsemki öyle bir şey kesinlike yok çok daha farklı bir yol izlerdim emin olun.Artı orası bir distribitör yani malları yurt dışından getirtip satış mağzalarına satan bir yer dolayısıyla böyle bir yazıyı okuyupta burdan gidecek 3-5 kişiye ihtiyacı zaten yok.Çünkü asıl işi parekende satış değil.Peki neden böyle bir başlık altında bu topiği açtım diye soracak olursan bu yeni ürünü imzamda görüp merak edenlerden ve incelemelerini internet sitelerinde yeni olduğundan bulamadıklarından dolayı çok sayıda email ve pm aldım.Diğer görmek isteyenler ve merak edenler açısından yardımım dokunur amacı ile bu işe giriştim.Gecenin bi saatinde vaktimi ayırıp yazı yazmak ve insanları yalan yanlış bilgilerle kandırmak gibi bir psikopatlığa sahip değilim veya böyle bir topicten para kazanmaya kaldıki bunu böyle düşünüp dijitaltrendle ortaklığım olduğunu sanacak kadar bende art niyet arayanları aslında anlayabiliyorum.Bu forumu uzun süredir takip ediyorum nice iyi niyetli arkadaşlarımız yardım etmek isteyenlerimiz bu tip suçlamalara karalamalara maruz kaldılar.Bu topiği açtığımda bu şekilde suçlamalarlada karşılaşacağımı gayet iyi biliyordum.Ama varsın suçlanayım faydam olanlar teşekkür ederler art niyetim olduğumu sananlarda buraya beni karalayıcı veya yalancı olduğumu hatta para kazanma amaçlı bu topiği açtımı söylesinler.Ben bunlara göğüs gerecek kadar medeni cesarete sahibim saygı çerçevelerim dışına asla çıkmayacağım her ne kadar kışkırtıcı yazı ve karalayıcı yazı yazılsada.
    Yazımı dikkatle okuduysanız eğer gerekli test düzeneğine sahip olmadığımı ve çok derin bir araştırma olmayıp kendi kişisel fikirlerim olduğunu yaznın başında açıkça zaten belirttim bu test düzeneğini powerlar için barındıran benim bildiğim şu an toms hardware da bulunan ve çok pahalı olan bir sistemdir.Ss koymamazın amacını bench almak olmadığı için belirttim.Ürünün kutusunda belirtilen değerleri ise verdim ve daha çok resim ekleneceğinide özellikle söyledim.Ayrıca şuda var elimde gerçekten toms hardware deki gibi profesyonel bir test sistemi olsa kimse sormadan istemeden otomatik olarak ss koyardım.Buraya voltaj değerleri ile ilgili ss koysam bile herkezin sistemi farklı olduğundan bir sistemi baz almanın yanlış ve yanıltıcı olacağından dolayıda istemedim. Ayrıca voltajlarda oynama yok diye birşeyde yazmadım 1volt bile bir oynama olmadığını belirttim.Buda demektirki 1 volt ve altı bir tolerans söz konusudur.Saygılarımla...

Öncelikle foruma 25 haziran 2005te yani çok yakın bir zamanda üye oluyorsunuz..sonra hiç postunuz yokken bir anda çıkıp nerdeyse sadece TAganlarla ilgili yazılarda bulunuyorsunuz..üye profilinize bakmanız yeterlive farklı forumlara yine bir anda çıkıp aynı yazıyı yolluyorsunuz madem bu kadar vaktiniz kısıtlı heryere nasıl yetiyorsnuuz bir anda?Daha sonra bir test yaptığınızı söylüyorsunuz ama gözle görülür elle tutulur hiç bir şey yok ortada..Eğer bir test yapıyorsanız hiç yoksa bir fotosunu çeker yada en azından voltaj değerleri ile ilgili bir ss atarsınız ki inandırıcılık olsun bu hiç zor bişi değil..Ben hayatımda sadece sözle yapılan bir inceleme görmedim gören var mı?Bizdedeflarca bu tarz incelemeler yabıp görüşlerimizi paylaştık..Ne olduğunu biliyoruz

2. olarak buradaki 3-5 kişiye ihtiyaç yok demişsiniz..Özellikle online satış yapan ve bu tarz o/c yada extreme tabir edeceğimiz ürünleri getiren firmaların hedef kitledi power user diyebileceğimiz ve çoğu bu forumlarda bulunan kullanıcılardır..Yani hedef kitle genellikle çeşitli forum kullanıcılardır ve haliyle reklamda amaç hedef kitleye ulaşmak ürünü tanıtabilmektir..Ve şunuda göz öününde bulundurmanzıönerrim bir ürünün alıcısı ara bayiler deeğil son kullanıcıdr eğer kullancı ürüne talete bulunamazsa bayiler o ürünü distr.den almaz..

Yazınızın başında belirtmiş olduğunuz yeterli ekipmenın bulanmamsı gayet doğal bir durumdur zaten bu açıdan sizi eleştirmiyorum..Ancak bilgi vermesi açısından Sisteme yüklenip örneğin prime 95 açıp birde en basitinden speedfan açarak Raillerin dalgalanmasını pek tabiki çok kolaylıkla gösterebilirsiniz..Eğer bunları yapamıyorsunuz test yaptım die çıkmayın ortaya bence çünkü ben inanmıyorum ada bu yaptığınıza br test yada inceleme olarak nitelendirmiyorum..

Ayrıca sizi art niyerlilikle yalancılıkla suçlayan ve karalayan yok sadece yağtığınızın etik olmadığını düşündüğüme belirtiyorum..Umarım bu kadar eleştireyede açıksınızdır..

Ayrca belirtmiş olduğunuz Tomshardware testinde sizin önermekte olduğunuz tagan u22 serisinin testi geçemediğini ve bu ürünü burdaki insanlara önerdiğinizn farkında mısınız?

• forumda bırcok fırmanın reklamı yapılırken ,niye bu arkadasa bu kadar tepkı verıldıgını anlamak guc,kaldı kı arkadas sadece dijitaltrend in degil vatan ve mavi bilgisayarinda isimlerini vermis bu durumda bır degıl uc reklam ızlemıs oluyoruz.
    dıger bır durum testlerın herzaman cok da profesyonel yapılması yanlısı degılım ve arkadasın yazdıklarının da test degıl ızlenım oldugu kanısındayım,kendı kullandıgı bır urunde memnun kaldıgı noktaları belırtmıs.
    arkadasın benı sasırttıgı nokta ise soylemıs oldugu ıkı cumle,hem bu tıp fırmların forumlardan gelecek 3-5 kısıye ıhtıyacı olmadıgını soyluyor hem de ımzasında belırttıgı urun ıcın bırcok mesaj aldıgını ıfade edıyor,demekkı sadece ımzanızdakı bır ıkı satır bıle uyesı cok olan bır forumda reklama yeterlı olabılıyor...
    son olarak lutfen cogu fırmanın reklamı alenen yapılırken,ıcınde urun alınabılecek yerlerı belırten ve gızlı reklam ıceren bır ızlenım yazısını bu kadar agır elestırmeyelım.

duzeltme;arkadasın bırcok foruma aynı yazıyı yollaması ve baslıgı ılk mesajında ınceleme ıken sonra kısısel ızlenım olarak degıstırmesı amacının bılgı paylasımından cok reklam olduguna ısarettır,bu durumda ben de arkadasın elestırılmesını haklı gormek durumundayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasli -- 24 Ağustos 2005, 2:43:06 >

• Evet Başlığıda değiştirmiş bulunup Tagan Easycon incelemesi değilde kişisel fikirlerim halinde değiştirdim.Meke kardeşim ordaki kullandığım cümle daha önce Tagan kullanan arkadaşlarımızın ve eski ürünlerinin incelemelerinin olduğu sitelerden edindiğim bilginin sonucudur.Eskidende böyleydi hala böyle anlamında yazdım.Maymunkral arkadaşım amper ve efficiency değerleri zaten Tagan firması tarafından fabrikasında profesyonel ortamda yapılmış ve vermiş olduğum kutusunun resminde mevcut.Tekrar yineliyorum test düzeneğine sahip olmadığım için benim o testleri yapmam ve buraya amper watt değerlerine ilişkin resim ve ss koymam imkansız.Saygılarımla...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: hasli

forumda bırcok fırmanın reklamı yapılırken ,niye bu arkadasa bu kadar tepkı verıldıgını anlamak guc,kaldı kı arkadas sadece dijitaltrend in degil vatan ve mavi bilgisayarinda isimlerini vermis bu durumda bır degıl uc reklam ızlemıs oluyoruz.
    dıger bır durum testlerın herzaman cok da profesyonel yapılması yanlısı degılım ve arkadasın yazdıklarının da test degıl ızlenım oldugu kanısındayım,kendı kullandıgı bır urunde memnun kaldıgı noktaları belırtmıs.
    arkadasın benı sasırttıgı nokta ise soylemıs oldugu ıkı cumle,hem bu tıp fırmların forumlardan gelecek 3-5 kısıye ıhtıyacı olmadıgını soyluyor hem de ımzasında belırttıgı urun ıcın bırcok mesaj aldıgını ıfade edıyor,demekkı sadece ımzanızdakı bır ıkı satır bıle uyesı cok olan bır forumda reklama yeterlı olabılıyor...
    son olarak lutfen cogu fırmanın reklamı alenen yapılırken,ıcınde urun alınabılecek yerlerı belırten ve gızlı reklam ıceren bır ızlenım yazısını bu kadar agır elestırmeyelım.

Haslı arkadaşım ben görüşümü açıkça belirtim üstü örtülü çaktırmadan yapılan reklama karşıyım bu benim şahsi görüşümdür ve buna saygı duyulmasını beklerim..bu düşüncemide forumla paylaştım bu konuda da saygı beklerim..Sizn fikirlerinize de saygı duyarım..2. olarak ise vatan-mavi gibi firmalar DTden mal almakta haliyle asıl olarak Dtnin reklamı yapılmaktadır yani Mavi yada vatan gidip bunu Dtden alacaktır...

Bunların ötesinfe günümüzün küreselleşme sürecinde olan dünyasında maddi kaygılar hep ön plandadır siz kaç tane satıcı tanıyorsunuzki benim malım ekşi desin?O açıdan yapılan incelemerin bilimsel ispatlı gerekçeli olması gerekir ve ben ancak bu testlere incelemelere onay veririm..bu benim şahsi düşüncemdir.

Şunuda belirteyim bu arkadaşımız çıkıp ben reklam yapıyorum deseydi yad bunu açıkca ima etseydiççbu şekilde eleştiride bulunmazdım diyeceğim tek şey önermekte olduğun ürün bahsetmiş olduğun Tomshardware testine sınıfta kaldı olurdu...Ve Tornada arkadaşıma tekrar soruyorum Önermekte olduğu ürünün kendisininde örnek olarak gösterdiği Tomshardware testinde sınıfta kaldığını biliyor mu?Biliyorsa yaptığı doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 24 Ağustos 2005, 2:53:35 >

• belırttıgınız tum fıkırlerınızın sahsınıza aıt olmasında herhangı bır anormallık yok,ayrıca bu fıkırlere saygı duymayan kım var onu da cozemedım,fırmaların ustu ortulu yada acık secık reklamlarının yapılmasında sızın de payınız varsa yazdıklarımdan alınmanız dogaldır,ancak duzeltmemde belırttıgım gıbı arkadsın bırcok forumda yazmıs olması reklamı bılgı paylasımından onde tuttugunu gosterıyor.
    tekrarlıyorum,butun ızlenımlerının de bılımsel ıspatlı olması gerektıgıne ınanmıyorum,zaten bırcok ınternet sıtesınde bılımsel testler yapılıyor,bıraz da kullanıcıların goruslerıne ıhtıyacımız oldugu kanısındayım.
    fıkırlerımızın catısması ,bırbırımızın dusuncelerıne saygı duymadıgımız anlamına gelmemektedır,eger oyle ıse bır kısı yourm yapsın ,hepımız bu yoruma saygı duyuyoruz dıye belırtelım.
  • quote:

Amd 64X2 dual core 4800+ ,Winfast 7800gt pcix ,5 hdd 200 gb raid(0) ,2gb corsair ram şeklinde.

Manyak sistem...SS isterük

Bi oclu x2 4800görek yaw...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: hasli

,ayrıca bu fıkırlere saygı duymayan kım var onu da cozemedım,fırmaların ustu ortulu yada acık secık reklamlarının yapılmasında sızın de payınız varsa yazdıklarımdan alınmanız dogaldır,

Yazdıklarınızı tekrar okumaznızı öneririm..Olayı kişiselleştirmeyelim..Birde açıkca üstü örtülü ve veya açıkca reklam yapmakla suçlamaktasınız dikkatinizi çekerim bunuda hiç umursamıyorum bile çünkü gerçeği ne olduğunu bilen biliyor.Ben göürüşümü söyledim ve saygı bekledim ancak siz benim görüşlerimi eleştirmeye dewam etmektesiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 24 Ağustos 2005, 3:08:00 >
  • Eleştrilere her zaman açığım.Herkezin görüşüne saygım var.Evet şu Toms Hardware daki bahsedilen teste gelelim ordaki teste sokulan model kaç watt arkadaşlar?Hemen söyliyeyim U22 430 watt modeli.Peki benim bahsettiğim ürün nedir?Tagan 580 watt modeli ayrıca o incelemenin yapıldığı tarihte bu ürün çıkmamıştı daha.Daha sonradan bir ürün çıktığına göre üretici bu durumu düşünüp iyileştirmeye gitmemişmidir sizce?Bir kaç forumda aynı yazıyı yazmışsınız diyorsunuz.Arkadaşın bir tanesi forumda sessiz ve kaliteli güç kaynakları diye bir topic açtı bende orda kullandığımı ve fikirlerimi yazdım.Herkez kullandığı ürünlerin markasını yazdı orda sen şu ürünü nerden temin ettin diye soranlarada şurdan al burdan bulabilirsin diye cevaplar verilmedimi?Bunlardamı reklam amaçlıydı yani?Ayrıca o yazımdada hemen hemen aynı ifadeleri kullandım ürünün dt stoklarında bulunduğunu kimse bu kadar dikkat etmedimi acaba?Peki hiç ben topicte bu ürünün nerde satıldığına insanların nerden temin edebileceklerine dağir bir yer belirtmeseydim bana hiçmi soran olmayacaktı acaba?Adil olalım oturup düşünelim biraz.Soranlara cevap verdiğimde yinemi reklam olacaktı?Hatta Ziwro arkadaşımda ürüne ait resimler ekledi oda bilgiler verdi bir bilgi paylaşımı olmadımı sizce orda?Ayrıca fenemenhaa akadaşımda bana orda sleeve kit Türkiyede bulamadığımı belirttiğim için bana fireball sitesini önerdi budamı reklam amaçlıydı yani?Daha sonra orda şunu yazdım çok soru sorulduğu için bu ürünle ilgili kendi incelememi yapıp buraya yazacağım.Belkide yeni bir topic altında bu konuyu açmasam bu duruma düşmezdim yani reklam yapıyorum durumuna.fenomenhaa arkadaşım evet foruma eski bir üye değilim ama bu forumu uzun süredir takip etmiyorum anlamına gelmez.Az yazı yazdığım doğru.Hakkında doğru bildiğim şeyleri yazmaya çalıştım sadece.Zamanım kısıtlı evet farkındaysanız gecenin bi saatinde yazıyorum bu yazımıda çünkü gelen eleştrilere ve fikirlere cevap verebilmek için.Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorN@do -- 24 Ağustos 2005, 4:20:36 >

• yazdıklarımda sızı rahatsız eden nedır?benım yenıden okuma ıhtıyacım oldugum kanısında degılım, sebebı de sılınse dahı yenıden aynı cumlelerı yazacak olmamdır,olayı kısısellestırmek asla ıstemem,kısısellestırdıgım yerlerı de belırtırsenız sevınırım,ayrıca benden saygı beklerken bunu cevap vermemem olarak mı algılamam gerekıyor?yıne tekrarlııyorum,eger fırmaların acık secık yada sızın deyımınızle ustu kapalı reklamını yapanlardan bır sızsenız benım ılk yazımdan alınmanız gayet dogaldır,aynı sekılde ben de sızden yazılarıma saygı gostermenızı ,bunu da yazdklarımı tekrar okuma ıhtıyacı hıssetmeyecek kadar bılıncılı olarak yazdıgım ıcın beklıyorum,ıyıgeceler.

sizin gibi bir duzletme de ben yapmak ısterım;yazımdan alıntı yaptıgınız bolumde sızın reklam yaptıgınız ıddıa etmıs deglım,bunu da ''sızın de payınız varsa'' dıye acıkca belırttım,cumleyı acıklamam gerekırse eger sıızde reklam yapıyorsanız benım yazdıklarımdan alınmanız dogaldır ,seklınde belırtebılırım.

konu sımdı kısısellesmeye basladıgı ıcın bu topıce daha fazla mesaj yazmayacagım,dusunduklerımı acıkca ıfade ettım,fırma destekcılerı ve reklam yapanlar yazdıklarımdan alınabılırler,cumle gayet net,herkese iyigeceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasli -- 24 Ağustos 2005, 3:22:56 >

• quote:

Orijinalinden alıntı: TorN@do

Eleştrilere her zaman açığım.Herkezin görüşüne saygım var.Eve şu Toms Hardware daki teste gelelim ordaki teste sokulan model kaç watt arkadaşlar?Hemen söyliyeyim U22 430 watt modeli.Peki benim bahsettiğim ürün nedir?Tagan 580 watt modeli ayrıca o incelemenin yapıldığı tarihte bu ürün çıkmamıştı daha.Daha sonradan bir ürün çıktığına göre üretici bu dürümü düşünüp iyileştirmeye gitmemişmidir sizcce?Bir kaç forumda aynı yazıyı yazmışsınız diyorsunuz.Arkadaşın bir tanesi forumda sessiz ve kaliteli güç kaynakları diye bir topic açtı bende orda kullandığımı ve fikirlerimi yazdım.Daha sonra orda şunu yazdım çok soru sorulduğu için bu ürünle ilgili kendi incelememi yapıp buraya yazacağım.Belkide yeni bir topic altında bu konuyu açmasam bu duruma düşmezdim yani reklam yapıyorum sdurumuna.fenomenhaa arkadaşım evet foruma eski bir üye değilim ama bu forumu uzun süredir takip etmiyorum anlamına gelmez.Az yazı yazdığım doğru hakkında doğru bildiğim şeyleri yazdım sadece.Zamanım kısıtlı evet farkındaysanız gecenin bi saatinde yazıyorum bu yazımıda ve farklı tarihlerde postlarım var.Saygılarımla...

Peki senin bahsetmiş olduğun modelin TG580-U22 (2FORCE) olduğunu ve aynı u-22 serisi olduğunun ve genellikle bu tür arızaların modelden değilde yani sadece 430w modeli değilde o seri yani üretim teknolojisi ile alakalı olduğunu biliyormusun?Tomsa da çünkü 1 değil bir çok tagan patladı..Farkında mısın?Ve yine şunu belirteyim bir üretim sürecindeki ürünlerin aynı seri içinde sadece belli özellikleri değişir yani teknolojik açıdan aynı özellikleri gösterir.Psu için örnek vermek gerekrse aynı düzeyde yüksek veya düşük güç koruma-aynı güvenlik sertifikaları gibi..Psular arasında yni sadece wattae olarak fark vardır buda kullanılan trafolara göre farklıklık göstermektedir ağırlıklı olarak..Tabikiçilerinde vaadettiği güce çıkamk için çeşitli farklılıaar olacaktır trfolar gibi..ve Yine ayrıca DTnin resmi sitsinde girince 580w modelinin altında bilgiolarak Tg-430 u-22 yazıldığını biliyor musun?Yan, ürünü Tr distr. bile yakın bulmuşki altına teknik bilgi olarak onu vermiş

http://www.dijitaltrend.com/index.php?main_page=product_info&manufacturers_id=50&products_id=1030

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 24 Ağustos 2005, 3:31:21 >

• Hayır dt nin resmi sitesinde böyle bir yazı olduğunu bilmiyordum şimdi senin yazman üzerine girip baktım.Evet haklısın fakat ordaki yazıda bir yanlışlık var 580watt olan bi ürün 430 yazılamaz çünkü.Siteyi tasarlayanlar sanırım yanlış bilgi girmişler.Şunuda belirmek isterim bu konularda az çok bilgili olduğum kanısındayım Liseden beri elektronik okumaktayım teknik lise mezunuyum üstüne 2 senelik elektronik bölümü bitirmiş bulunmaktayım şu andada elektik-elektronik mühendislği 3. sınıfta okumaktayım.Teknoloji değişmez demişsin yanlız şunuda unutma bir üründe güç arttığı zaman sadece trafo yükselmez buna bağlı olarak içindeki tüm diğer kompenentlerde değişmek zorundadır o watt değerine çıkabilmesi ve gerekli koruma şartlarını sağlayabilmesi için.Ayrıca avrupada özellike bi ürün test edilmeden kimseye sertifika vermezler.Aynı ürün watt değeri yüksek biz bunu test etmeden verelim sertifikayı geçsin böyle bir durum söz konusu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorN@do -- 24 Ağustos 2005, 3:55:06 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.