hocam bu ürünü kullanıyorsan prime 95 kasarken +12v hattının grafiğini verebilirmisin merak ettim
Prime 95 im yok çekip yaparım testi kendi makinamda buraya eklerim okey.Ama zaman için sıkıştırmayın pls.
Alın size Prime95
Speed Fan v4.24 ü çektim sorunsuz yükledi yanlız anakartımı KV8 diye görüyor.Oysaki KV8Pro olarak görmesi gerekirdi bunda bi problem olurmu?Birde bu prime 95 ayarlarını ve neler yapmam gerektiğini bilen bana pm atar veya buraya yazarsa sevinirim.
Wallaha onu bunu bilmem tagan benim gözümde sabıkalıdır arkadaşım
Yani kusura bakmayın da reklam olduğu bariz belli.
Zira Feno ürünün altında açıklamada 480 Watt ın bilgisi var diyor. Oysaki adamlar bunu görüp hemen yazıyı kaldırmışlar.
Bu da ya çok iyi takip ediyorlar demek oluyor -ki bu çok zor. Nereden bilecekler, ya da buradaki topiği açan arkadaş kendilerine yanlış bilgi var dedi. Onlar da düzelttiler...
Yani kusura bakmayın da reklam olduğu bariz belli.
Zira Feno ürünün altında açıklamada 480 Watt ın bilgisi var diyor. Oysaki adamlar bunu görüp hemen yazıyı kaldırmışlar.
Bu da ya çok iyi takip ediyorlar demek oluyor -ki bu çok zor. Nereden bilecekler, ya da buradaki topiği açan arkadaş kendilerine yanlış bilgi var dedi. Onlar da düzelttiler...
ohae. 2500 dolarlık sistemde tagan test etmek hakkatten cesaret işi, tebrikler.
tuluğ güzel bir noktayı yakalamış..Güncelleme olmadan tahmin ettiğim için ss almıştım..Buyrun bakın..yorumuda sizlere bırakıyorum..
Bir tagan daha patladı
inceleme güzel olmuş bence de.
Herkese Selamlar Saygılar, Dijitaltrend firması olarak hiçbir şekilde forumları takip etmiyoruz ve yukardaki üyeyle bağımız yoktur. Taganlar zaten en çok satılan üründür. Reklama ihtiyacımız yoktur. Saygılar.
Bunca açıklamadan sonra Ziwro nunda yaptığı açıklamalardan sonra art niyet veya reklam diye hala kasan arkadaşlar sizlere diyecek kelime bulamıyorum artık.Ya okuduğunuzu anlamıyorsunuz yada gerçekten karşınızdaki insanı karalamak iftira atmak sizin için çok kolay bir yol.Bende verdiğiniz resimlere linklere baktım herhangi bir değişme göremedim fenomenhaa nın ss si ile verilen linkteki bilgiler aynı farkı nerde?Siteyi hazırlayan eleman bariz yanlış yapmış her taganın altına aynı açıklamayı copy paste etmiş bu anlaşılmayacak kadar zor bi işmi?Siz hayatınızda reklam görmemişsiniz ben reklam yapmak istesem açarım topiği başlığıda Taganlar Dijital Trend stoklarında diye koyarım böyle ince işlerle (sizlerin deyimiyle) çaktırmadan reklam verme işleriylede uğraşmam.Ne yazıkki bunu hala anlamak istemeyenler veya işine geldiği gibi anlamak isteyenler var.Ziwro rica etti topic açtım bütün iyi niyetimle herkeze elimden geldiğince açıklamalar yaptım ama görüyorumki suçlusu yine benim yine reklamcılıkla suçlanıyorum.Günün birinde umarımki burda bilmeden etmeden konuşup reklam yapıosun sen arkadaş diyen insanların başına bir iftira gelirde ne durumda düştüğümü daha iyi anlarlar.Kaç kişi topiği baştan sona okuyupta bu yorumlara hala devam edebiliyo oda merak konusu zaten.İnsanlara iyilik yaramadığını iyi niyetten maraz doğacağını bir kez daha şahit oldum.Teşşekkür edende Allah razı olsun reklam diyip karalayandanda bir daha topic açıpta yorumda bulunmayıda bunca yazıdan sonra düşünmüyorum.Eminimki aman zaten sen kim oluyorsunki topic açıp yazı yazsan kimene yazmasan kime ne diyenlerinizde olacaktır.Artık bardak taştı bende insanda sabır ve iyi niyet bırakmıyorsunuz moderetör arkadaş kimse topiği kitlesin veya silsin rica ediyorum daha fazla kimseye açıklamada yapmıyacağım.
quote:
Orijinalinden alıntı: Dijitaltrend.com
Herkese Selamlar Saygılar, Dijitaltrend firması olarak hiçbir şekilde forumları takip etmiyoruz ve yukardaki üyeyle bağımız yoktur. Taganlar zaten en çok satılan üründür. Reklama ihtiyacımız yoktur. Saygılar.
Eğer gerçekten Dtde çalışanının bir postu ise dt görev mertebenizi ve yetkinzi öğrenebilir miyiz?2.olarak forumları takip etmediğinizi belirtmişsiniz şu an da post atmakta olduğumuz yer Dh forumu eğer takip etmiyorsanız bu postu kim attı?Son olarakta her ürünün ki özellikle taganın reklama ihtiyacı vardır lakin tr piyasasında şu an enermax rakipsizdir..
quote:
Orijinalinden alıntı: fenomenhaa
quote:
Orijinalinden alıntı: Dijitaltrend.com
Eğer gerçekten Dtde çalışanının bir postu ise dt görev mertebenizi ve yetkinzi öğrenebilir miyiz?2.olarak forumları takip etmediğinizi belirtmişsiniz şu an da post atmakta olduğumuz yer Dh forumu eğer takip etmiyorsanız bu postu kim attı?Son olarakta her ürünün ki özellikle taganın reklama ihtiyacı vardır lakin tr piyasasında şu an enermax rakipsizdir..
Bu kullanıcının hiç bir şekilde DijitalTrend ile alakası yoktur bunu size email adresinin dijitaltrend olmaması ile kanıtlamış olarak rahatça söyleyebilirim zira eğer öyle olsaydı ordan onaylatabilirdi ama ne komiktir ki firma "dijitaltrend@yahoo.com.tr" adresini kullanmaktadır.Kullanıcı aynı zamanda Dijitaltrend diye bir ad da almıştır. Fake kullanıcı kapatılmış kim yaptıysa oda ciddi şekilde uyarılmıştır.
almayın tagan olsun bitsin kimse hala reklam değil demesin paranın olduğu yerde herşey döner.stoklara gelir gelmez ben böle bir topik gördüm ve hiç haberim yoktu bu topic sayesinde reklamı yapılmış oldu kasıtlı yada kasıtsız reklam oldu be topic çünkü haberim olmayan şeyi gördüm kimin nekadara getirisğini gördüm özelliklerini gördüm bundan ala reklam varmı?ama reklam üvey tabii anaso babası sokağa atmış reklamı
Bu konunun uzmanı olan feno ya soruyorum. " Yük altındayken voltaj sapmalarını değerlendirmek için özel bir düzeneğim yoktu fakat arkadaşımın makinasında yapmış olduğumuz testlerde ki kabaca test düzeyimizin detaylarını vermem gerekirse Amd 64X2 dual core 4800+ ,Winfast 7800gt pcix ,5 hdd 200 gb raid(0) ,2gb corsair ram şeklinde. "
Bu konfigürasyon sende olsaydı bu power ile prime95 yapmaya cesaret edermiydin ?
vallah bilmiyom geçen yıl bu zamanlar tagan 480wattı övüp övüp bitiremiyorlardı bende diyordum tek rail hattı var ne gereği var diyordum.sonradan herkeste bir tagan düşmanlığı başladı ve enermax sevgisi başladı.acaba taganın fişini kim çekti ve enermaxın düymesine kim bastı .bence kutu üzerinde yazan değerler çok iyi tagan bu sefer yapmış galiba .hemen sipariş verdim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme