Şimdi Ara

tagan mi thermaltake mi??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bu arada donanım genel bölümünde bir açıklama yapılmış gördünüz mü?
    Maxpoint ve dijital trend firmalarından gelmiş.
    Bundan sonra arızalı ürünleri dijital trend kabul edecekmiş Tagan ile ilgili.
    haberiniz olsun.
  • ben dede 480 watt tagan var sistem oc lu 3.0 & 3.8 işlemci ..ben taganı tek geçiyorum gerisi hikayeee.....alper1391 arkadaşımızın dediği gibi bendede aynısı olmuştu ve monitor gitti ama kasam sapasağlam duruyordu.tagan ani voltaj yükselmelerinde .aşırı yükte.kısa devrede.voltaj dalgalanmasında kendini tamamen kapatıyor.fanları da çok sessiz...olana da olmayana da herkese tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 23 Kasım 2005, 19:56:29 >
  • KARDEŞ SENİN MAKİNENİN FİYATI NEDİR???HANİ ŞU İMZADA YAZAN "HOME"

BİRDE EKRAN KARTIN NE??? BEN GÖREMEDİMDE

quote:

Orjinalden alıntı: Bethesta

@Climanjaro:

Senin sisteminde çok güç harcayan bi parça yok ki Bana sağlam bir tane parça söyle... yok. Basit bi işlemci, basit bi anakart, basit bi ekran kartı, küçük bir HDD ve toplam 512 Ram var.

Ayrıca PSU konusunda şanslı olabilirsin, ama anlamadığın bi konu var. Insanlar sacece sisteme zarar gelmesin diye vermiyor o kadar parayı PSU'ya... Kaliteli bir PSU sessiz çalışır Senin PC'nin ses durumu nasıl? Ayrıca kaliteli bir kasanın üzerinde zaten 120'lik fanlar vardır ve onlar da SESSİZ bir şekilde çalışıp kasa içerisini soğutur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozanalid -- 23 Kasım 2005, 20:01:41 >

• En süper psu Fell Hurricane 550W
  • yahu ben dayanamıyorum,huricanemis yok terminatormus ramboymus iki teneke parcasina bilmem kaç dolarlar.. gerksiz tuketim. israf israf.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ubd

yahu ben dayanamıyorum,huricanemis yok terminatormus ramboymus iki teneke parcasina bilmem kaç dolarlar.. gerksiz tuketim. israf israf.

başına gelmemiş olduğu için hala aynı şeyi söyleyip duruyosun ama bence başına gelenlerin tecrübelerini gözardı etme dostum.

..Ve bu tek taraflı görüşle tavsiye verip başkalarını da yanıltma.. Psu en önemli bileşen derim; özellikle Türkiye gibi dalgalanan elektrik hatların varsa..

Para verip aldığın diğer parçaları koruyan ve besleyen parça; var mı ötesi?

• quote:

Orjinalden alıntı: ubd

yahu ben dayanamıyorum,huricanemis yok terminatormus ramboymus iki teneke parcasina bilmem kaç dolarlar.. gerksiz tuketim. israf israf.

Güzel insan hakikaten bu işten anladığın için mi konuşuyorsun yoksa haybeye cevap mı yazıyorsun! Senin donanim tecrüben bir PSU ya teneke parçası demen kadar olablir ancak.Altına geçirdiğin donda bez parçası istersen çıkar at

PSU bir çok kişinin sandığı kadar önemsiz bir bieşen değil belkide en önemli bileşendir.Herşeyden önce besin, ve güvenliktir.Ama bu güvenliği ve gerekli güç ihtiyacını her PSU sağlayamaz!!!

Sana şöyle bir örnek vereyim! Benim diğer pc de 30 Gb HDD wardı.Markasını bilmiyorum ama 5400 Rpm olduğunu biliyorum.Ben buna geçen sene bir 40 gb daha taktım ama pc aniden donmaya kilitlenmeye,reset atmaya başladı.PSUnun markası Everest 250 watt.Sonra ben FSP 300 watt PSU aldım.Artık herşey sorunsuz üstüne bir dvd rom taktım hala sorun yok ama PSU yu full sömürüyo sistem onu biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apple -- 24 Kasım 2005, 7:22:37 >

• @ozanalid:
    Sen imzamda ekran kartını göremedyisen bu foruma yazı yazma bence. Sadece oku... Boş tavsiyelerde bulunma ve insanları yanıltma. Yani o imzada bile ekran kartını göremiyorsun ve burada bu halinle bir de yorum yapıp insanlara tavsiyelerde bulunuyorsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.