Bildirim
Tahminlerim vs. Tutturduklarım.. Oynayan kazandı, oynamayan iç çekti..
JACK & JONES, JJEMIL KNIT LS POLO, Triko, Erkek, Siyah , M : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C6QGVTH9
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu kadar tuttursam şuan pc de uraşmam aga böyle 1-2 adam daha gördüm acaba oynamıyonuzmu napıyonuz bu kadar tutturmayla 100 le bile başlasan ayda 10-20 bin kar elde edilir zaten bide tr oranı heralde bunlar yurtdışı kimbilir kaç bunların -
-
quote:
Orijinalden alıntı: value_oranci
quote:
Orijinalden alıntı: aloneman5
Bu kadar tuttursam şuan pc de uraşmam aga böyle 1-2 adam daha gördüm acaba oynamıyonuzmu napıyonuz bu kadar tutturmayla 100 le bile başlasan ayda 10-20 bin kar elde edilir zaten bide tr oranı heralde bunlar yurtdışı kimbilir kaç bunların
inanmıyorsan siteye girdiğimden beri yaptığım paylaşımlara bakabilirsin.. ben burada kimseyi kandırmaya çalışmıyorum sadece bildiklerimi paylaşıyorum.. ayrıca dediğim gibi şansımın yaver gittiği de ayrı bir gerçek bunu da belirttim zaten..
bunlar iddaa oranlarıdır ben yurtduşı bahsi oynamıyorum çünkü yazdıklarımı okursan ben zaten iddaanın verdiği hatalı oranları değerlendiren biriyim yurtdışıyla işim yok ayrıca kahin filan da değilim şikeli maç da satmıyorum.. bu arada oynamadığımı da nerden çıkardın :)
hocam yanlış anladın heralde :D ben tam tersi övmek istedim bende paylaşımlarınıza oynadım o yüzden dedim böyle tutturan 1-2 kişiyi daha gördüm ama onlarda aşırı yüksek kazanmıyodu yani böyle tutturan biri ciddi rakamlar kazanabilir.İlk konu açtığınızdan beri takipteyim halada konuya bakıyorum konu yer imlerine ekli :)
-
teşekkür ediyorum o zaman:) ama dediğim gibi her zaman böyle şansın yaver gitmez.. ama kazandığım zaman iyi kazanıyorum.. şu an 56 liralık kuponum 413 lira kazandırmış durumda ve sistemde 2 maçım daha var.. heyecanla bekliyoruz:) -
quote:
Arkadaşlar bence fazla söze gerek yok.. siteye geldiğimden beri herkesin önünde açıkça yaptığım tahminler.. tabi ki şansım da yaver gitti ama bunların çoğu rastlantı değil.. takip eden herkese teşekkürler..
Saygılar..
dostum bi sayfada toplansan güncel kupon paylaşsan süper olur
-
başarılarının devamını dilerim
başlığın son cümlesini okuyunca kahkaha attım ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende 20 mac yazarim en az 15i tutar ama bi kupon yaparim tutmayan 1-2 mac o kupona sizar ve GÜMM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fenerde geliyo gol olmazsa -
-
-
-
PM atarmısın bana? -
quote:
Orijinalden alıntı: capbuq
quote:
Sistemin güzelliği.. Herkese benden çay
Helal olsun bidaha böyle bi kupon yaparsanız bende oynayacağım. Eğer bu kuponda sistem 6 yı işaretleseydiniz şu an milyarderdiniz
Böyle bir kupona sistem 6 yapan adama akıllı gözüyle bakmam ben:) şansım yaver gitti sadece bu kadar tutmasını ben de beklemiyordum.. ayrıca hesapladım da sistem 6 yapsam yaklaşık aynı parayı alcaktım zaten:)
-
-
-
Hocam tebrikler, burdan veya özelden bir sonraki kuponunuzu bende oynamak istiyorum!!!! :)
lütfen bizimle paylaşın... -
Öncelikle tebrikler.
Sormak istediğim birşey var. Sistem oynamayla ilgili bir sıkıntım yok ama işin içine banko girince karıştırıyorum.
Maçları banko olarak seçince kupon maliyeti düşüyor. Bunda sorun yok.
6 maçlı kuponda 2 banko seçtik ve sistem 2 oynadık diyelim,1 maç da yatmış olsun.(banko harici tabii)
Sistem2lerin tutan kombinasyonları kadar para alıyoruz ama bu paraya bankonun katkısı ne şekilde oluyor? Seçtiğimiz bankoların alacağımız paraya etkisi nedir yani? -
Banko oran ne kadar yüksekse alacağın para o kadar artar... -
quote:
Orijinalden alıntı: Shoote®
Öncelikle tebrikler.
Sormak istediğim birşey var. Sistem oynamayla ilgili bir sıkıntım yok ama işin içine banko girince karıştırıyorum.
Maçları banko olarak seçince kupon maliyeti düşüyor. Bunda sorun yok.
6 maçlı kuponda 2 banko seçtik ve sistem 2 oynadık diyelim,1 maç da yatmış olsun.(banko harici tabii)
Sistem2lerin tutan kombinasyonları kadar para alıyoruz ama bu paraya bankonun katkısı ne şekilde oluyor? Seçtiğimiz bankoların alacağımız paraya etkisi nedir yani?
bigben33 üyesinin de söylediği gibi banko demek yaptığın her kuponda olması demektir.. Önce sistemden aldığın parayı hesaplarsın sonra sistemden aldığın parayı banko oranıyla çarparsan alacağın miktar çıkar ortaya..
Benzer içerikler
- bilyoner yasal mı
- deneme bonusu veren siteler forum
- yabancı maç izleme siteleri
- mbs kuralı nedir
- kupon bekliyor ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X