Bildirim
Tahrik: Arıza uyarısı.. start stop çalışmama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Arıza tespit yapılmadan bilinmez maalesef neden yaktığı ama akü durumunu bilmek lazım öncesinde, aynı can hattını kullandığından ötürü start stopta devre dışı uyarısınıda alıyorsunuz tahrik arızası ile geçmiş olsun -
Cevap için teşekkürler. Pazartesi bi ustaya göstereceğim bakalım. İnşallah 50-60 lık yapmaz bizi.. aküyü yeni değiştirmiştim..
Bişey farkwttim bu arada start stopa uzun basınca motor çalıştırıyor. Bas çek yapınca çalışmıyor.
Sorunlar yumağı 3 gün önce başlamıştı. Normalde frenden ayağımı çekince araba gaza basmadan da hareket ederdi. Ayağımı fenden çekince araç gitmemeye başladı illa gaza basmam gerekiyordu. Sonra bugün de yokuşta araç geri salıyor mu siye bi bakayım dedim ışık yandı. Tahrik arızası dedi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freestanbul -- 7 Ekim 2023; 23:41:23 > -
İlk seçenek olarak aküye bakmak lazım ama turbo kaynaklı gibi sorununuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumadanpazara -- 8 Ekim 2023; 11:14:19 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X