Şimdi Ara

Tahsilat İşi İçin Adam/Mafya Arıyorum (Ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Not: Numaramı doğrulamak istemediğimden mizah bölümüne açmak zorunda kaldım olay gerçek.

X kişisinden 400 bin lira civarı alacağımız var. Adam bizimle birlikte birçok kişiyi dolandırdı ve kaçtı. Elimizde resmi kanıt yok bu yüzden mahkemeye veremiyorum.
    Kişisel bilgileri vs elimde (adresine henüz ulaşamadım) kendi başımı belaya sokmadan bu işi çözebilecek güvenilir kimse arıyorum. Daha önce bu tarz konular açılmış ve ararsan bulursun tarzı cevaplar verilmiş, bu işlerle uğraşan insanlarla bağlantın olmadığı sürece nasıl bulunacağını anlamış değilim, saçma gözükebilir ama konuyu burada açma gereği duydum. En azından bu tür kişilere nasıl ulaşabileceğim konusunda fikir sahibi olanların yardımını bekliyorum.

Edit: PM'de kullanamıyorum. Mailim: nicksiz0x@protonmail.com

@Treth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicksiz0x -- 26 Ekim 2019; 0:15:57 >

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • Çözeriz
  • adam foruma mafya bulmak için üye olmuş. bunu da gördük. demek kız çok popüler bi ****.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genellikle herifler adamı bulana kadar para yedirirsin, parayı alabilirlerse de sana bişey kalmaz, masrafdan düşerler :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.