Şimdi Ara

Hayrına Çeviri Yapacak Bir Arkadaş Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
62
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi hayrına çeviri yapacak bir arkadaş arıyorum. Bi pdf uzantılı dosyanın çevrilmesi gerekiyor. Maxon Cinema 4D kullanımıyla alakalı. Zaten ilgilenen varsa ben pdf dosyasını göndereceğim. Çok prof. bir işlik değil yani kelimeler de çok ayrıntılı değil. Hayrına yapacak birisi varsa lütfen yazsın ona göre ben dosyayı veririm.

• Oldu hocam isterseniz özel tercumanınız olayım yemeğimi suyumu bambumu verin yeter çok yaramazlık yapmam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrına kimse yapmaz

• DH nin ingilizce seviyesi what can I do sometimes? Düzeyinde yalnız

• İstersen 3-5 tane atayım telefonuna sen de nasiplen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panda ayısı kullanıcısına yanıt
    :) Valla geçenlerde buralarda tercüme meraklısı birkaç üye gördüm hem de uygulama çevirisi falan yapmak istiyordu para istemeden, belki forumda vardır böyle birkaç kişi diye düşünüp yazdım ama hata etmişim :D
  • Ayrıca büyük sevap alır ya :) 1 ay boyunca çeviren için dua etme sözü veriyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çeviri yapabilecek var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScudVakum

:) Valla geçenlerde buralarda tercüme meraklısı birkaç üye gördüm hem de uygulama çevirisi falan yapmak istiyordu para istemeden, belki forumda vardır böyle birkaç kişi diye düşünüp yazdım ama hata etmişim :D

O heveslilerin 1 cumleden sonra ingilizcesi bitiyor ıghr grhı hırıgh diye kalıyolar.

• Hocam çok uzun birşey değilse bakabilirim ve şunuda söyliyeyim çevirisi size geç gelir ve de profesyonel derecede değil ingilizcem bunuda ingilizcemi geşiltirmek istediğim için istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekatesredum -- 26 Temmuz 2016; 0:02:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AoE_Bsrn

İstersen 3-5 tane atayım telefonuna sen de nasiplen

• quote:

Orijinalden alıntı: AoE_Bsrn

İstersen 3-5 tane atayım telefonuna sen de nasiplen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.